oper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya benim xp boot olayını super yapıyor ama welcome yazısına gelince bi 15 sn rahat bekliyor nedeni nedir sizce?? bilgisayarıma sag tıklayp timing olayını 0 ladım ama gene de bu sorun devam ediyor.. yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 startup daki gereksiz programları kapat, hatta startup'a windos'un kullandıklarının dışında bişey koyma bence. muhtemelen onlar yavaşlatıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bad sector olma ihtimali var... bir de boot drive i hard disk olarak gostert... bana da oluyordu bir kac formattan sonra gecti gibi... tam olarak nedenini ben de anlayamamistim. ancak bir ara cileden cikartiyordu, yaklasik 3-5 dakika bekliyordum bilgisayarin acilmasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaiın sorunu boot problemi değil, boot olduktan ve hatta login olduktan sonra, karşısına çıkan "welcome" yazısını geçemiyor, bununda en büyük nedeni startup dır, yada ram'in işlev göremez durumda olablir (ki öyle olsa açılışta uyarı verirdi, yani bu olamaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 startup sorunu.. über düber bi program diye zone alarm kurmuştum ama, makinemin ve 1gb ramimin azına mıçtıı için kaldırmak zorunda kaldım.. windows masa üstünü görmem en az 6-7 dn, startup programlarının açılması ve makinenin kendine gelmesi de kafadan 15-20 sn arttı.. mutlaka abuk bi program başlıyodur açılırken makine o kastırıyodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 başlat - çalıştır - msconfig yapıyorsun. başlangıç sekmesinden bilmediğin programları kaldırıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 işlemci fanını kontrol et, çalışmıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar