vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ehum , demin elime gecen linkteki video'yu izledim ve oradaki bulunmakta olan cocuga icimin acimasi ile beraber güldüm baya. ''aradaki 14 farki bul hebe hübe , ekrana dikkatli bak , sarki sözlerini takip et, simdi ekrana bakarsan , sirin babayi görüceksin!!'' seklindeki tuzaklara hepimiz düsüp , sonunda karsimizda o igrenc yaratigi görüp , ya sandalyeden düsmüsüzdür ya da salona kosmusuzdur, kalpten gidenler de vardir eminim (aman kimsenin basina gelmesin) hepimiz bu tür e$$eksel sakalardan rahatsiziz sanirim (di mi?) paticikte acilan dopiklerden de yabanci bir durum diil bu. o yüzden ,bu tür topic acmaya kalkisacak insanlara kapak olsun bu pls!(yeter vanil , kisa kes defol!!) neyse tamam , peki. kisa kesip linki veriyorum.. http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kkgxaol4qws&eurl=&iurl=static13.youtube.com/get_still.php?video_id=kkgxaol4qwsbunu [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 23:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 açıldı... konu dışına bakınız efenm... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ya aman be emre! biliyodum , icime doomustu, tahmin etmistim!! ama ama , ona kimse yazmamis hem ve altlara kaydigi icin görememistim ben pls =(((((888 bi de dogru yeri internet olmaliydi =/// tw'ligimden utandim bi an =/ [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 23:53 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 edit tabii hemen, ne oldu istifa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yuh topicler arası rekabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ne twsi be havani yerim senin:p gayette sivil hayattasın suan, utancak twliğin yok senin ehuhzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tamam iste , eskiden olan twligimden utandim.- hem sen konuya niye cevap vermiyosun , sevgili balik! msn diil burasi pls sdfdsfdfdf =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 e hiç bişi cıkmıyor... play tuşuna basıp beyaz ekrana bakıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla okuldaki eşşeksel bağlantıyla bile bişi açamadım, yok video falan burda bozuk bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 boş bu boş afrolu hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 madafaka oh ye çek dis aut oh ye kımon :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar