Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkiyede 1tb bw 150 ytlye bulmak mumkun mu ?

Alis

Öne çıkan mesajlar

hayir deil =)

hele hele oyun sunuculari icin gayet mumkun derecede bulunabilior hemde baglanti hizi 1mbps

simdi burda bir cok kendini bilmis arkadas cikacak yalan diyecek ahanda ispat edicem =)

artik turkiye internetde buyuyor 7 ay sonra 2.4mbps wireless baglanti tum turkiyede baslayacak hemcikde 50 ytl'den baslior fiyatlari ama makineleri tabi nekadar olur orasini bilemeyecem

amd 64 bit 1024 ram 80 gb sata hdd
1tb bw 1mbps baglanti turkiyede imkansiz derdim ama var =)

200 ytl altinda hemde ..

reklam vermeyecem bu sadece bir bilgi ..

ilgilenen arkadas zaten varsa burda reklam vermeyecem p,m'den bilgileri veririm seve seve.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o adresini verdiğin site pekde öyle güven veren bir yere benzemiyor. sitenin character encodinginde bile sorun var. günahlarını almış gibi de olmak istemem ama benim pek gözüm tutmadı işin aslı ;)

birde söyledigin baglantıları vermek için yurt dısı üzerinde ucuza satılan serverlarda mı host edecekler? host edilen serverlar yurt içi mi olacak nerede duracak hangi datacenter?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yawf alala sorun deil yanniz arkadaşlar onu bunu geçinde 2.4mbps ev baglantisi 50 ytl wireless o daha bir bomba =)

geliştiren ispler

doruk
superonline
isnet
kocnet
turkknet
turkisp

ha bu arada yetkili kişilerin mail addreslerini vereyim.

[email protected]

msn için ise artik bunu veremem ne zorluklarla aldim =) bunu işte p.m isteyin
Sosyal ağlarda paylaş

kedi dcleri istanbulda kagithanede git bence gor =)

bende ilk başta inanmadim hazir template zaten siteleri . o farkli birşey ama verdiği cevaba bak biz tasarim şirketi deiliz dediler =)

neyse deneyelim gorelim dedim aldim makineyi ve takir takir işlior

vds deil virtual deil deticated harbiden =)

amd 3700 rulez =)
Sosyal ağlarda paylaş

eski isp den yediğim kazıktan ötürü 256k col için aylık kdv dahil 380 ytl :) dedim yeni bir dc bakayım once tanıdıklara gittim işnet'e 1mbit aylık 140 dolar allah dedim, var bunda bi iş , bi teklif gönderirseniz sevinirim dedim gün içinde teklif geldi dumur oldum hat parası rack parası gaz parası su parası destek köstek derken o 140 dolar oldu 340 dolar. aradım taradım bana en uygun ve ucuz 512kb anlık 1mbit peek izinli aylık 240 ytl ye buldum.

alis şu adresi yazsanda bizi rahatlatsan öm felan uğraşmasak

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 10:50 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alis senin bu adamlarla ne alakan var bilmiyorum ama anti profesyonel biriyle iş yapıyorsun sadece müşteri isen. yok bu adamlarla çalışıyorsan da, biraz müşteri yanlısı davranmanızı dilerim.

siteyi şöyle bir gezdim, "yeni tasarım" diye bağırdıkları şey komple imla hataları.
onun dışında da gerçek olamayacak fiyatlar var. kesinlikle ciddi değil.
teknik desteği falan geçtim, bence önce kendilerini desteklesinler.
hiç kimse bulaşmasın derim. alis'ten de şüpheliyim gerçi. buraların eskisi isen böyle bir çocuk işini neden öneriyorsun? yok yeniysen de "benim çalıştığım yer" diyemiyor musun?

registrant:
tamer tezgel tamertezgel@******.com +0.212///////
system
sariyer yeni dostlar sitesi b 18
istanbul,sariyer,turkey 02123

domain name:turkknet.com
record last update_______d at 2006-01-06 14:52:12
record created on 2006/1/6
record expired on 2007/1/6

domain servers in listed order:
ns1.turksdata.com ns2.turksdata.com

administrator:
istanbul
sariyer,
turkey
02123

name:(tamer tezgel)
mail:(tamertezgel@*********) +0.212////////
system
technical contactor:
istanbul
sariyer,
turkey
02123

mail:(tamertezgel@*********) +0.212//////////
system
billing contactor:
istanbul
sariyer,
turkey
02123

mail:(tamertezgel@*******) +0.212//////////
system

asıl sorun şu ki, bu isimde yapıyorum biraz arama, genelde "bu işler bu fiyata olmaz" diyen biriyle karşılaşıyorum...
velhasıla, bana kalırsa güvenilmez, gene de her koyun kendi bacağından asılır tabi...

ucuz wireless olayına gelirsek, bunun "saklama" taraflı bir olayı yok. telekom'un özelleştirilmesi bittiğinden beri çalışılan bir proje. bu sene içinde 4 büyük kentte denemesi yapılacak. 2mbit olarak başlayacak. aynı şekilde kablo internet şebekesi de ucuzlayıp 16mbit ve civarına kadar destek vermeye başlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

whois çekmesini bende biliorum güzel kardeşim =)

ama şuanda verdikleri hizmetden yararlaniorum ve 1mbps olan bağlanti testini kendi makinemde yaptim yani.

tamam anladim ne demek istediğini professionel deil gibi gozukuyorlar ok diorum ayni şeyi diorum.

ama hizmeti veriorlar o güzel ornek siteden ben direk hiç araştirmadan 170 ytl'ye amd 3700 sipariş verdim 8 saat sonra makine bilgilerim geldi ve turkiyede oldugunu gordum ip whois çektim.

makine ozelliklerine baktim ayni belirtikleri gibi şimdi1 ay sonunda bandi gormuş olacam 1 tb veriorlar ya onu da test etmiş olacam .

ancak siteleri systemnet'de kendileri systemnetde deilller oda garip birşey ..

vds dir diyeceksin deil çünkü restart atabiliorum . vs gibi araştirdim bende biliorum güzel kardeşim ama bilgilendirdiğin için saol =)

fatura kesebiliorlar demek ki yasal şirket =9 fatura elimde olduguna gore =)

heh neyse ben sadece bilgi paylaşimi yaptim 2.4mbps zaten izmir ankarada ve istanbulda başlamiş testlerine 7 ay sonra piyasada diorlar ...
Sosyal ağlarda paylaş

1. ben sana whois çekemezsin demedim ki? neden kendini salak yeerine koydun hemen? şahıs belli, google diye bir teknoloji var.

2. fatura bende keserim sana, bu bir sorun değil. benim ne dediğim belli, senin ne dediğin belli... güvenmiyorum, bu kadar basit.

3. wireless denemesi daha başlamadı. mart sonunda başlanacak. şu an sadece belli yerlerde döşemeler yapılıyor ve telekom'dan gelecek onay ile belediyelerden gelecek onay bekleniyor. konuyu açmaya gerek yok, yakında belli olacak nasılsa.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam güvenmeyebilirsin bende güvenmiorum onu anlatmak istedim sadece +

testler başladi senin bahsetiğin sistem whim koç net bunu taksimde yapmaya çalişmişti sonra rütük engelemişti frekans izni olmadiği için bahsetiğim sistem

client bus iss sistemi .. ayni philiedelphiada googlen yaptiği gibi ..

neyse sana katiliorum güvenmek zor birşeydir anliorum nedemek istediğini..

ama şuanda bana hizmet veriorlar onu anlatmaya çalişiorum =) sorun gormedim şuana kadar =)

fatura kesmek kolay dedin haklisin kolay farkli bir şirket adi altinda kesebilirsin ama kendi adlarinda kesiorlar ... =)
Sosyal ağlarda paylaş

alan adından tut imla hataları, hazır tema kullanılması vs. kadar amatör olduğu açık. verdikleri hizmetler inandırıcı değil ama hizmetlerinden yararlandım diyorsan bilemeyecem. nasıl güvendin de sipariş verdin? fatura kesmek zor değil cebinde biraz parası olan 5bin ytl ye limited şirketi kurabiliyor zaten.
fiyatlar da bana inandırıcı gelmedi açıkçası.

bir de sitenin yeni tasarımıymış bu. eskisini merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...