asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 orta halli bir mp3 player a sahibim öyle markası filan önemli olmayan cinsten bişi. bir zamanlar bilgisayara takar takmaz tanırdı bilgisayar hemen disk drive diye. ama uzun zamandır takıyorum takıyorum usb device not recognized diyip bırakıyor. hiç birşey atamaz oldum :) sizce problem nedir? nasıl çözülebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mp3 playeri çıkartırken donanımı güvenle kaldır dememişsin sanırım bundan önce.. çat die çıkarmak çok sakıncalı.. ben öle kaç tane flashdisk eskiden arkadaş gördüm.. undan sebeb bi arıza yaşıyo olabilirsin.. birde başka makinelerde filan denedin mi? ama sanmıyorum bilgisayarındaki usb lerde sorun olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 eğer güvenle kaldırmadıysan format atman lazım alete bi yerlerinde yazıyodur sitesinde falan nası yapacağın.... ama usb slotunda da problem olabilir onu da göz önünde bulundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar