Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 this server is using an older protocol ( 46 ) than your client ( 47 ). if you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at www.turkfortress.org ------ hoydee? bunu nasıl çözebilirim. bi fikri olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 + olarak my games'de ns görünmüyor :( hl1 orjinal fakat cd olarak deil steamdan indirdim. [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 00:25 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 büyük ihtimalle sunucu steam versiyonunu kullanmıyor. yani normal cd'den yükleyip 1.1.1.0 patch'ini yaparsan girebilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hl cd'si yok netten indirdim(steamden) update yaptı ve bitince ns'i yükledim fakat olmadı. kafayı yicem. kendim oyun fln açabiliyorum ama internetten oyunlara giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ns v3.1'i kurdun değil mi? bi de steam'de half life'ın özelliklerine gir, orada verify hedehodo var. onu yap, half life'ı eksik download etmiş olabilir steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ns_install_v31 kendi sitelerinden indirdim kurdum. yok ama birşey my games'te görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 steam versiyonu farklı, eski versiyon bir sunucuya onla giremezsin bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 türkiyede ns sunucusu varmı lol becerebildim sonunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar