Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resimlerin yayınlandığı site

Aykan

Öne çıkan mesajlar

rahan drawmohammed gibi bir site olabilir bu. çünkü o sitenin içeriğinde ne kadar hayvanca şeyler olduğunu girdiğinizde daha 2. karikatürden anlıyabilirdiniz. özellikle yaşlı batı islam dünyası hakkında avrupalı olmayanlar hakkıda o kadar kinci ve nefret dolu ki içi. öyle bir site ise notu a- demiştim ben..
ama eğer masum bir site ise hayvanlık yapmış o sessiz adlı hacker da demiştim. da güme gidiyor yazdıklarım. sadece anlamak istediklerini okuyor artık insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

nası okumuyorum da yazdıkların güme gidiyor??? okumadan cevap mı yazacam ben????

dedim ya mesajın başında hristiyanlar da karikatürleri kınadılar diye? eğer ki bu site adı gibi muhafazakar bir siteyse yayınlama ihtimallerini çok düşük gördüm.

ayrıca %95 ihtimalle biri bizi çok pis yiyo.
4 şubat 2006 da alınmış domain.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkat ya adam hristiyan olsa ve müslümanlara gıcığı olsa ve site yapıp gıcıklık edecek olsa, drawmuhammed gibi, niye bible-land desin ki? verdiği tepki free speech altında daha çok destek alır, incil-topraa gibi bi sitede destek bi kenara hem free spiççilerden hem de muhafazakar hristiyanlardan tepki alır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...