geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 rahan drawmohammed gibi bir site olabilir bu. çünkü o sitenin içeriğinde ne kadar hayvanca şeyler olduğunu girdiğinizde daha 2. karikatürden anlıyabilirdiniz. özellikle yaşlı batı islam dünyası hakkında avrupalı olmayanlar hakkıda o kadar kinci ve nefret dolu ki içi. öyle bir site ise notu a- demiştim ben.. ama eğer masum bir site ise hayvanlık yapmış o sessiz adlı hacker da demiştim. da güme gidiyor yazdıklarım. sadece anlamak istediklerini okuyor artık insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 çok kral olmuş... ama hafif daha dini unsurlar üstüne kurulsa daha iyi olurdu bu bizim türklügümüzle ilgili bir dava degil müslümanliga yapilan bi hakaret.. :) neyse genede hoş ama büyükönderinsözlerinde bazi cevirim hatalari olmuş mesela defand ehuahu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 nası okumuyorum da yazdıkların güme gidiyor??? okumadan cevap mı yazacam ben???? dedim ya mesajın başında hristiyanlar da karikatürleri kınadılar diye? eğer ki bu site adı gibi muhafazakar bir siteyse yayınlama ihtimallerini çok düşük gördüm. ayrıca %95 ihtimalle biri bizi çok pis yiyo. 4 şubat 2006 da alınmış domain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bu arada bilgilerini, yeteneklerini ülkeyi geliştircek bir yerde kullansa, gençliğe hitabeyi o zaman sitesine koyabilir. atamızı yattığı yerde ters döndürmeye mi çalışıyor bunlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 rahan bence biri bizi çok pis yemiyor. drawmohammed de o tarihlerde alındı. yani sadece islam dünyasına hakaret amaçlı bir site olma ihtimali daha da yüksek bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 incil'i öyle bir siteye karıştıracaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bin ladin hayvanlıklarına kuranı karıştırıyorsa bence sansan iyi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hakkat ya adam hristiyan olsa ve müslümanlara gıcığı olsa ve site yapıp gıcıklık edecek olsa, drawmuhammed gibi, niye bible-land desin ki? verdiği tepki free speech altında daha çok destek alır, incil-topraa gibi bi sitede destek bi kenara hem free spiççilerden hem de muhafazakar hristiyanlardan tepki alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 çok güzel helal olsun diyorum!! ama 2.sinde şüpheliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yarabbim, böyle denyolari yaratiyorsun, sonra kudretime inanmayanlari cehenneme aticam diyorsun : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sayfayı hackleyenler, paso tasarımı değiştiryo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 valla cidden sabah mehter marsi vardi simdi confision caliyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 birilerinin bizi yiyor olma olasılığı giderek artıo bence. 10 gün önce açılmış hangi site 2 gün hacklenmiş halde kalır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar