Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow ve sistemle ilgili kişisel düşüncem..

Rottweiler

Öne çıkan mesajlar

bazı yerlerde taktik ve kafayı çalıştırmak gerekebiliyor. pvp yetenek istiyor 1vs1 dede 15vs15dede ama aynı zamanda itemlarında bellibir etkisi oluyor tabikide.genel olarak biz(evet ben dahil) zaten botuz 50 tane yaratığı durmadan ardı ardına kesen biziz, bu durumda robot olmuş oluyoruz.aynı instance'a 50 defa giren yine biziz...

sonuç tüm mmo lar bir yerden sonra can sıkıyor ve boşa vakit kaybı ama insanların yapabilecekleri daha iyi bir şey olmadığında eğlenebilecekleri en keyifli oyunlar ve sanal alem olmuş oluyor.bu gerçeği oyuna başlamadan görebilmeliydi bana kalırsa topici açan arkadaş :)

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 16:53 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ractamainus
pati § 14 şubat 2006, salı - 13:12
--------------------------------------------------------------------------------
yahu siz benim 23453245 satırlık yazımı okumadınız mı? hardcore bir oyuncu olmadığım gibi hayatımda sadece 1 oyun bitirdim. mmo'larda hiçbir zaman über bir karakterim olmadı. dediğim gibi wow'daki karakterim ancak lvl 50 olabildi. yani ödül mödül istediğim yok... tam tersi sosyalleşme yok diyorum. yakındığım nokta bu. bir mmo'da sosyalleşmeyi chat ile eşit tutuyorsanız yorum yapmayacağım zaten...

oyunda doğru düzgün "event" göremedim açıkçası. yani oyuncu bazlı olarak. ya da ben oyunun bir bölümünü gerçekten kaçırıyorum(?)... ha event dediğiniz şey instance'a girip geyik yaparak noss kesmekse, peki. ne diyebilirim ki :)

+1, açıkçası mmo oynamak ile sosyelleşilmez hatta ve hatta mmo lar insanı asosyel yapar(kendisini bu oyuna deli gibi kaptırmayan, dışardada bir dünya olduğunun bilincinde olanlar dışında kalıyor bunun).neyse ben yine çok yazdım bu konudaki son mesajım, şimdi krallar çıkar fln...

devilmanta
pati § 14 şubat 2006, salı - 13:38
--------------------------------------------------------------------------------
şu anda piyasada dokunma hissi tatma hissi zevk alma hissi libidonu dindirme hissini veren hiçbi oyun yok sosyalleşmekten kastın ne? sosyal olcam diyosan arkadaşlarınla dışarı çıkarsın muhabbet edersim bowlinge gidersin... onun dışında oyunda sosyalleşmek diyosan evet chatten ibaret. "chat" ne? muhabbet türkçesi, muhabbet ne?
sosyalleşme aracı... event istiyorum diyosan eventte güzel türkçemizde olay yerine geçer, olayda göreceli bi kavramdır.
oyundaki herşey farazidir ve farazi şeylerde olaylara dayanır...
yazığın herşeyi okudum... belliki oyunda fazla arkadaşın olmamış yada gerçek arkadaşlarında oynamamışın.
lütfen saldırı gibi algılama

sadece ve sadece rofl diyorum

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 17:01 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ractamianus : "yahu siz benim 23453245 satırlık yazımı okumadınız mı? hardcore bir oyuncu olmadığım gibi hayatımda sadece 1 oyun bitirdim. mmo'larda hiçbir zaman über bir karakterim olmadı. dediğim gibi wow'daki karakterim ancak lvl 50 olabildi. yani ödül mödül istediğim yok... tam tersi sosyalleşme yok diyorum. yakındığım nokta bu. bir mmo'da sosyalleşmeyi chat ile eşit tutuyorsanız yorum yapmayacağım zaten...

oyunda doğru düzgün "event" göremedim açıkçası. yani oyuncu bazlı olarak. ya da ben oyunun bir bölümünü gerçekten kaçırıyorum(?)... ha event dediğiniz şey instance'a girip geyik yaparak noss kesmekse, peki. ne diyebilirim ki :)

------------------------------------------------------------------
rp serverlarinda event var . pvprp serveri olmasina ragmen bizim serverda ve guildte atraksiyonlar oluyor . mesela herhafta sonu adini unuttum simdi ashanvale deki horde un logging campte guild toplantimiz var . cesitli rp atraksiyonlari yapariz . bu arada artik allylarda uyand bu davaya hemen her haftasonu onlarda kampi basmaya calisir biz icerdeyken . bir nevi geleneksel bir hal aldi artik .

ayrica defiasbrotherhood basliginda horde oyuncularinin stv de arenadaki buyuk bir eventinin resimlerini atmistim ordan inceleyebilirsin .

yani her turlu atraksiyon var event istiyorsan . dogru serverda dogru kisilerle olman yeterli . artik ben bunu da demek istemedim dersen diyecek bir sozum kalmadi .

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 20:08 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ractamianus değil ractamainus. böhü rumuzum bu kadar mı zor, herkes bi garip söylüyo :p

neyse galiba ben wow'u herkesin oynayabildiği gibi oynayamamışım. bu da bir ihtimal tabii. zaten sistemi kendi bakış açımdan eleştirmiştim. sonuçta blizz tarafından bakınca bu da onların tarzı. o bağlamda yorum yapmam anlamsız. bu arada bende wow oynamıyorum değil, yine arada bir giriyorum enderde olsa yani oyuna kin kusmak gibi bir amacım yoktu. tabiiki beğendiğim yanları var. sadece eksik olduğunu düşündüğüm bir yanını göstermek istemiştim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

wow baslarda cok guzeldi ve bana unutulmayacak anılar verdi..newbie lıklar pvp olayları instance ama bi sure sonra kendimi bot gibi hissettirdi..x gunu mc var y gunu ony var zg var ee hadi warr la girip biraz pvp yapıyım ee sonra?rank 14 maceralarını herkes biliyo zaten millet 3-4 ay gece gunduz kasıyo rank 14 oluyo da ne oluyo?koca bir hic..yada tier1-2 set tamamlıyoda eline ne geciyo?

instance dediginiz olaylar bi sure sonra otomatige baglanıyo..instance da eglendiginiz tek yer vent de gecen konusmalar dialoglar oluyo(genellikle sıkıntıdan insanlar cıvıyo da :) )..taktik bulma kafa calıstırma olaylarını one surup oyuna zevkli diyenleri de anlamıyorum..atıyorum ilk boss ta oldun tekrar oldun tekrar oldun 1 ay da eger dogru duzgun yonetiliyosa grup onu da otomatige baglıyosun :)

pvp sistemi cok berbat..bg ler ilk basta guzel gelmesine ragmen bi sure sonra böee dedirtiyo..ab raid i kurup onune geleni yenmek hic zevkli degil..pvp yetenekten cok item a bakıyo..iyi item in varsa yenersin yoksa gg..

wow gibi bi oyunda bunu beklemek sacma ama sahsen ben bwl farmlayacagıma(yok ole bisi :) )100-150 kisi toplanıp bi kale basmayı tercih ederim..sonucta raid olarak gidiyosun ama ne yapacagı belli olan mob lara dalmıyosun savunan da senin gibi bi player olacak..

oyunun basından beri hep wc ile ilgili bi quest serisi olsun oyuna oyunun hikayesine bi katkım olsun diye bekledim ama 1 yıl gecmesine ragmen hala mage e buff warlock nerf (eskiden shaman dı cok buyuk bi gelisme o.o ) su instance bu instance tartısmaları var..

sonucta oyun gelismiyo tıkandı kaldı..cogu guzel oyun bu tıkanma olayları yuzunden bırakıldı..bugun yeni bi mmorpg cıksa iyi reklam yapsa wow oyuncuları oraya kayar diye dusunuyorum..ama sorun da bu cıkmıyo :) hala insanlar aynı seyleri yapmak zorunda kalıyo..3 ay hatta biraz abartıyım 6 ay dır oyuna farklı olarak ne geldi biri solesin bana? :)hergun yapılan seylerden farklı olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

hadi uo'dan acildiysa muhabbet uo'dan cevap vereyim... uo'da `itemsiz pvp yapilmaz`. uo'da da itemlar yaratiklardan cikar ve onlari kesmen gerekir pvp'de kullanacagin silahlar icin. ya da farkli olarak para kazanip satin alabilirsin silahlari..

ama..

uo'da edit denen ya da bug denen binbir tane yontem sayesinde pve yapmadan pvp'de kullanacagin itemleri bir sekilde serverda bulursun. sana verilmese de senin oldurdugun adama verilmistir ve istenerek ya da istem disi bir sekilde server piyasasina sokulmustur o itemlar. neden? pvp olsun aksiyon olsun herkes oynasin server dolsun... turk'uz ya biz. aksiyon istiyoruz. ugrasmak bize gore degil. keselim adami epici dussun alalim onu biz.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk eu serverları açıldığında insanların noob noob gezinmeleri, bir rogue arkadan daldı mı 1 metre havaya sıçramalar vs.. güzel anılardı. ama blizz oyunu giderek kötü bir hale soktu. ilk ve en büyük hata bg'lerin gelmesi oldu. eski ss pvp'lerine laf atardık ama bg'ler çıktıktan sonra ss-tarren mill pvp'lerini arar oldum. bir horde bastırır ss'yi basar, bir biz bastırır tarren'e girerdik, rutin ama eğlenceli olurdu. harita'da sürekli bir hareket olurdu. heryerde karşınıza sizi öldürebilecek bir adam çıkabilirdi. canımız sıkılınca gider orgrimmar, undercity raid yapardık. ben warr ve arkadaş paladin, 2 kişi hammerfall basmıştık, acayip zevkli olmuştu ...
bg'ler geldikten sonra harita tamamen boşaldı, insanların yarısı high instance'larda kalanlar bg'de. çok çok amaçsız bir rank kasışı başladı. resmen oyun içinde oyun oldu bg'ler. insanlar içinden çıkmaz oldular.
oyunu tamamen instance'ların içine kapadı blizz.

şimdi oyuna tekrar girmek için tek beklentim ek paket. 1-2 çok güzel yenilik duydum. mesela instance'ları ele geçirmek olacakmış. instance'lara girmek için savaşmak gerekicekmiş, heralde blizz'de farketti outdoor pvp'nin gerekliliğini.
Sosyal ağlarda paylaş

osi ye trial la 15 gunluk girmiştim, miğdem bulandı. turk free shard ların sistemi , özellikle loot olayı yüzünden grafiğe ve oyuna bakmaksızın beni çekmişti uo.

@arloth : farkına varamam. beta dan şu yana değişen o kadar çok şey varki, wow a ilk girişten sonuna kadar olan gelişmeyi hayal edip, ah bu oyun beni sıkacak oynamayayım diyemedim
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası aynısı banada oldu, betada katıldım 6 ay oynadım herşeyi gördüm dedim oyunu bıraktım.arkadaşlarım yeni başlıyorlar, benide çağırdılar başta çok düşündüm ama onlar ile beraber oynama hevesi, + hiç oynamadığım bir sınıfı oynamak ve yeni şeyler görmek tekrardan cezbetti ve tekrar başladım :).

ama tam olarak söylemek istediğim, eninde sonunda sıkılıyor insan.tabiki yeni eventler, bosslar, alanlar ekleniyor oyun zenginleşiyor ama bi yere kadar :p.

en güzeli herşeyi görmek ve mümkün olduğunca zevk alabilmek oyundan.birde sanki wow diğer mmo lardan çok daha fazla zaman istiyor gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
burada uo'yu ozledim diyenlerin buyuk cogunlugu freelerden bahsetmis ama. sen bile `nebula` diyerek baslamissin cumlene..

ayrica osi'de de loot ne zamandan beri yok? insure mu ne var ya...

ben hiç bir yazımda nebula'dan bahsetmedim. devamlı uo dedim ve hatta "ea satın aldıktan sonra... " diye bir cümlem dahi var. yani tamamen osi'den bahsetmiştim. çarpıtmayalım lütfen.
haa eğer freeshard'ları katarsan wow'un free serverlarını da katabiliriz gayette... o da anlamsız olur... (ki hiç bir fikrim yok)

sonuç olarak uo'nun üstüne o kadar durmaya gerek yok. sadece world pvp esnekliği açısından bir örnek olara vermiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar size şu soruyu yöneltebilirmiyim bu youna başlarken ne bekliodunuz asoslay yapıo demişsiniz sizi sosyaleştirmesini mi bekliodunuz bi yerde bitio demişsiniz sonsuz mu olacaktı yani bunu rogramlayanda insan daa bi sürü şey allah aşkına oyuna başlarken bu oyundan ne isteyerek başladıınızı baz alın ben güzel vakit geçirmek eğlenmek için başladım karşılıınıda aldım şimdi sen eğlenmemişsen oyunu bırak we deki sevmedim ben o oyunu ama yok efendim wow adamı asosyal yapıo o oyun oynanmaz ... tarzı bişiler söölemek bence çok dooru olmaz sonuçta başlarken bunu yapacağını biliodun we oyunu sevseydin(yada sıkılmasaydın) bu senin için sorun olmucaktı yanılıomuyum ?
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli bu oyunda noob kalmaktı bi yanım keşke haftanın 1 günü mc+onyxia 1 günü bwl farmlamak yerine noob kalıp çoooook uzun sure bunların hayaliyle oynasaydın diyor çünkü o hayaller sizdeyken gerçekten oyundan zevk alıyorsunuz ama bir yanımda çıkan her yeni instance ı mumkun olan en hızlı surede farm statusune getirip lazım olan itemları alıp kalan dkpyi bir sonraki instance için sakla dior fakat bazı arkadaşların dediği gibi battleground sistemi gerçekten çok kötü oldu oyundaki pvpyi oldurdu diebiliriz bazılarının pve ve pvp aynı anda olmaz demeside buyuk yanlıstır benim gibi manyar ve günde 21 saat oynarsanız 2 side olur efem =)

bir yandanda gerçekten bu oyunda bunu yaptın ettin ee noldu sorusuna cvp bulunmuor cunki hiçbişi olmuor ama ne var ne zaman bunu hatırlasam oyunu bırakıorum lan desem arkadaşlarımı bırakamıorum özellikle türk olan zulkarneyn;carnophage;lorath;dolis;revenant;jena... yabancıda gerçekten arkadaslar oyundaki bir çok yabancıyla çok yakın arkadaşlıgım var her gun bi kaç saat vtden adamlarla muhabbet etmeden geçmez yani bu yaşam :d

burning crusade e gelince bir anda insanların lvl 70 e kasmaları gerekicek serverın kapasitesini düşününce kolay gelsin diorum malum binlerce lvl 60 aynı yerlerde quest yapmaya calısıcak yada grindlemeye ve bu enrdeyse imkansız sizinde düşünebileceğiniz gibi üstüne bir anda 8 tane felan instance gelicek ve hepsi birbirinden zor olucak diye düşünüorum fakat düşününce hangisinden başlıycazda hangisinden çıkıcazda hangisini once farm statusune alıcazda sonra dierine geçicezde yani bc gerçekten bir chaos yaratıcak derim ben.

bu arada şimdi geldi aklıma world pvp sevenler unite the trolls my life for horde etc gibi videoları www.warcraftmovies.com dan indirip izlesinler gerçekten çok güzel videolar özellikle nilbog trolls ların yaptıklarımı mukemmeller.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de wissysel bakıyorum olaya, oyundur yav bu, ne gibi bir amacı olabilir ki zaten? eğlendim bitti işte, sıkılırsam bırakabiliyorsam bırakırım, ırakamıyorsam iyice sıkılana kadar takılırım. ama hiçbir zaman dönüpte "ulan boşa gitti o kadar zaman" demem. büyük ihtimalle "yav ne iyi eğlendik zamanında be" diyeceğimi düşünüyorum.

daha yeni 60 oldum, bir sürü hedefim var daha, ama onlar bitince de zamanında oly'ye girip saatlerce sadece chat yaptığım gibi bunda da aynısını yapacağım herhalde. biterse tabii hedeflerim, blizz iddialı bitirttirmeme konusunda.

sistem konusunda; en baştan beri "mmorpgye mmorpg demem pvpde loot olmadıkça" duruşuna sahibim, ama şu anki wow sistemine uygulanmasının imkansızlığını kabulleniyorum haliyle.

yine de kanımca uo nun o güzelim loot mantığı -öldürdüğün her mobun sana karşı kullanmış olduğu herşeyi lootlayabilirsin, hatta caster ise "kalan" reglerini alabilirsin, her ceset savunmasızca yatar, ilk gelen yerdeki herşeyi alır, ve en güzeli bilirsin ki ölmek, donuna kadar herşeyini kaybetmek demektir- bana şimdiye kadar oynadığım sng multi tüm oyunlardan, hatta bunların toplamından daha çok zevk vermiştir. aynı şekilde horde territory / alliance territory gibi zırvalar yerine nubiler için guard zonelar, faction vs. faction için ancak ölümle bile sonuçlanmayan anlamsız duellar yerine pk - innocent ayrımı gibi gerçekçi bir chaotic neutral yaklaşım süperdir.

bir şekilde bunların olduğu realmler açılır ise aha buraya yazıyorum; bl daki tüm karakterlerimi aynen bırakır ve gözümü kırpmadan oralarda sıfırdan başlarım. işte o zamanda bu oyundan sıkılırsam ne olur, hedeflerim biterse ne halt ederim diye düşünenin alnını karışlarım ehe

edik; bu arada ben uo oynarken şu anda blizzin beni mecbur bırakığı kurallara harfiyen uyuyordum. ne haksız bir loot almışımdır uo hayatım boyunca, ne de dishonorable killim vardır bir tanecik olsun. bir innocenta asla durup dururken saldırmadım, kestiğim newbie pk bile yoktur nubiliği açıkça belli ise. hatta çok değerli itemları ihtiyacım yokken lootlamazdım bile çoğu zaman saygı duyduğum pk lardan silahları dışında.

ama bunları yapmak "zorunda" değildim kardeşim o zaman, istiyordum, doğru olduğuna inanıyordum ve bunun için yapıyordum. mecbur değildim, olmamalıyım. kimse olmamalı, nerede kaldı benim adrenalinim sırtımı koskoca blizze dayadıktan sonra? ben yanımdaki adamın zırhımı beğenip ban dalma ihtimalinden kokmalıyım abi, ıssız yerlere giderken partymden emin olmalıyım. lfg diye bağırmaya çekinmeli, grubuma herkesi almaktan açıkça korkmalıyım. öeh

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 16:59 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

``nebula, serverlarında ultima online oynarken arkadaşımın içeri girip büyük bir gazla [x] işaretine basıp ultima penceresini kapatıp, abi olay bitti swg diye bir oyun çıktı demesiyle swg ye, ardından guild wars ardından da world of warcraft la başlayan oyun serüvenim geçen gün okulda mmorpg hiç oynamamış bir arkadaşımın '' eee ? kesince noluyor? '' lafıyla sona erdi. ilk swg ye girdiğimde lootsuz sistemi çok sevmiş, ultima dan kalan loot kaybetmemekten oluşan düşüncemle oyuna aşık olmuştum. end game tabir edilen son level, veya experience olayı bittiğinde oyundan soğumuş ve bırakmıştım. wow da loot yok ama ranking var olayından önce contested de adam öldürmek çok eğlenceli gelmişti, (wow us beta , wow kore beta, wow eu beta, wow eu da oynadım). ranking ile başlayan ve wow a heyacan katan alliance vs horde olayı beni şu ana kadar idare edebildi. sıkıntıdan birçok karakter ile oynadım (60hunter, 60mage, 60warrior,60priest). hunter ile rank 11 e 5% kala artık gece gündüz rank kasmanın verdiği miğde bulantısıyla oyunu bıraktım. pvp grubunda insanlar rank 14 yapıp 1 hafta sonra oyuna birdaha girmediklerini gördüm, instance ağırlıklı guildde her hafta aynı instance ları yapıp item toplayıp sonra insanlarla amaçsızca pvp yapmak bana çok saçma geldi. ve tekrar o 2 boyutlu gereksiz, stress dolu ultima ya geri döndüm.
arkadaşlarla bunun üzerine çok düşündük 1 tanesi bile bana tam olarak cevap veremedi. sizede sormak istedim; world of warcraft ta rank 14 set&silah, tier2 set ve tüm diğer epic itemleri (bwl trinket yuzuk vs), heryere exhalted olan ve gold derdi olmamış bir adam bu oyundan ne bekler ? ne zevk alır ?
elde edene kadar çektikleri ve elde ettikten sonraki sıkıntısı bunlara değermi? adamı öldürünce içinden ''nacardan kol saati'' çıkması nasıl bir duygu ?

world of warcraft ta looting açılsa, üzerinden random 1 item cesede düşse, pvp instance lar kapansa, world pvp based bir sistem gelse, bop boe sistmi yerine sadece item lara (belli başlılarına ve ınstance dan drop tier 1 tier 2 setlerde ''class: x'' kalsa, bu oyun daha zevkli hale gelmezmiydi?
siz ne dersiniz ? fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. ``

bu konunun ilk mesaji. bak ilk kelime ne? ama evet ya.. siz osi'den bahsediyordunuz aslinda. =]
Sosyal ağlarda paylaş

nefr tüm duygularımı yazında dile getirmişsin teşekkürler :p
ölme korkusu olmadan dolaşmak gerçekten sıkıcı oluyor, uoda +15 katanan ya da güzel bir zırhın gidince nasıl acı koyardı ve savaşırken acaip bir şekilde adrenalin dolardı damarlarına, ben bunu isterdim wowda da ama bunun artık olmayacağı belli onun için getirsinler contested territory ele geçirme ya da kale dikip onları savunma ya da başkasının kalesini ele geçirme o zaman bravo blizz derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

loot olayı sadece uo da vardı benim oynadıgım oyunlar icersinde..ama ole bi + saglıyoduki oyuna 3242 sayfa yazı yazılır bu konu hakkında..simdi loot olan bi oyunda pvp cok daha kaliteli dengeli olur ve gercekci olur..bi player i oldurunce +honor 100 vs demek beni sogutuyo oyundan..ama loot olmayan ama cok harika pvp sistemi olan oyunlarda var az oynadım ama oyun hakkında cogu seyi bildigim daoc..savas lar baskınlar vs loot acıgını kapatıyodu ama wow da bunu karsılayacak hic bisi yok 3-5 saat rank kasınca eglenmiyorum kendimi bot gibi hissediyorum..

instance lar bayık..toparlanıp gittik wipe yedik diyelim resleniyoruz bi daha wipe kestik boss u devam item cıktı biri istiyo mu diye lider hemen yazar isteyen e verilir devam 2. boss 3 4 bitti..bu kadar oyun oynadım 40 kisinin toplanıp ta bu kadar monoton bi action yaptıgı oyun gormedim..bi komik bi olay olur extra bisi olur diye bekliyosun olmuyo 3-4-5 saat ne kadar gerekiyosa orda kalıyosun bitiyo item aldıysan kralsın almadıysan : ( mod da bi soraki haftayı bekliyosun..

konu nebula dan acılmısken sunu da soliim nebula da yapılan pvp bile bence wow dan daha kaliteli..en azından yetenege bakıyodu :)423423 m gold u 10 larca + lı silahı armor u olan adam bile kenerda dursun olurum gider hepsi diye korkarak cıkıyodu ortalıga..ve onları korumak icin extra caba sarf ediyoduki bu daha kaliteli pvp yapmasını saglıyodu..

biri bana laf atmıs ona da sole bisi diyorum warr olarak ice barbed olsun sende hadi rare set te olsun bendede high warlord armor + silah olsun bi kac ta crit trinket ring vs extra special attack kullanmadan 3-4 vurusta inersin..hadi akıllılık edip disarm ettin 10-15 sn de olursun bu mu yetenek?

biraz sacma ornek mis gibi olacak ama yetenek cs turundeki oyunlardadır herkeste aynı silah armor vardır ama sadece 1 i yada birkacı 3-4 kisinin arasına girip head i vurabilir hepsine :)
tabiki item in gereksiz olduguna inanmıyorum kasan alır kral olurda wow da pvp yetenek istiyo gibi olaylara girmeyin..dun 1 yıl oldu bu oyuna baslayalı bi tecrube edindigimi sanıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

hehe weapon chainsiz silahla oynayan hw/gm adam da var yani? iste mantik burdan siciyor. =]

bir de bu soyledigin sey uo'da `apprentice` adamin 7x adami kesmesi gibi bir sey. cok asiri item farki var aralarinda. yani `coooook` asiri. =]

ama evet kendinden 300 ap fazla %5 crit fazla hatta silah dpssi olarak da 15 falan fazla olan bir warrioru duelde kesebilirsin oyunculugunu konusturarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...