Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 google video'nun nimetlerinden faydalanmak adına, bush ve blair'in iki videosunu koyuyorum arkadaşlar. 1'si, yani şu hemen alttaki, bir aşk şarkısı , çok çok kaliteli değil aslında ama...; http://video.google.com/videoplay?docid=6483451511965275288 ...onu severseniz, emin olun 2'sini kesinlikle izlemelisiniz. şarkı seçimleri olsun, konuşmaların alınan kısımları olsun çok çok kaliteli olmuş. http://video.google.com/videoplay?docid=-3319967978568410735 izleyin, izlettirin... (sıpeşıl tenks tu gırizvold) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o birbirleriyle bakisma ani cok guzel olmus ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 çok gey ya ehaeuaheueaheaue bişey değil asterotum otum otum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 up! izleyin bunu arkadaşlar, yerlere yattım gülmekten burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 google 10 dk da açılırken verilirmi bu link yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ilk videodaki parçanın adı nee :p her konuda çıkan bu tiplerden biri de ben olayım bari bu sefer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ewt ya bende parçanın ismini çok merak ettim bi zahmet yazarsanız sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ilk videoda çalan parça, sözleriyle beraber; endless love (diana ross and lionel ritchie) my love, there's only you in my life, the only thing that's right. my first love, you're every breath that i take, you're every step i make. and i, i want to share, all my love with you, no one else will do. and your eyes, they tell me how much you care. oh yes, you will always be, my endless love. two hearts, two hearts that beat as one. our lives have just begun. forever, i'll hold you close in my arms, i can't resist your charm. my love, i'll be a fool, for you i'm sure, you know i don't mind. cause you, you mean the world to me. oh, i know i've found in you, my endless love. and love, i'll be that fool, for you, i'm sure. you know i don't mind. and yes, you'll be the only one. cause no one can deny, this love i have its fine. i'll give it all to you, my love, my love, my endless love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 2. çok güzelmiş ya, o şarkı 2si için yazılmış resmen ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şarkı için saolasın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar