Mrdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sabah oyuna gırdım lavugun bırı ın hostess onunde durmus trade atıp duruo dıom atma adam dıo aga sana bısı gostercem lan dıom de get hala bısı gostercem dıo gercekten trade ı ok ledıkten sonra ıd ve sıfre adama gıdebılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Eğer Knight oynuyorsan heran herşey olabilir. bırak trade ten adam hack lemeyi yakında pm den yazı yazsan hacklicek adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 trade'den hack olmazzzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 olur trade den hacke olur .açıklamasıda var ama burdan anlatacak degılım.bunu yapıp da emege saygı göstermeyenlerın kendısınede saygısı yoktur. angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @256 , peki neden millet trade sevdalısı? adama 200m lik bi item satıcam trade atıyo dur diyorum merchant kurayım yok trade den alırım sadece diyo. bide bi aralar Marla ile hayvanın tekine yardım edeyim diye borç para verdim ertesi günü oyuna girdiğimde 0 item 0 para vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bıde anlamadıgım o kadar aclarkı yan carla merchan kurcam car daha cıvcıv ona bıle trade atıolar bu kadar aclık olur ztn bu oyunun artık cıvıgı cıktı en kralı wow a gecmek en azından oralarda emege saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 2 olay olur trade den. 1 trade atar 1 2 dakka ıcersınde ınvertry bosalır karsıdakıne gecer.2 olanı daha da kötu trade le bırlıkte karsıdakının pc sıne gırebılırsın ama zahmetlı iş vede bırazda karsıdakını tanıman lazım .... trade atarken mumkun oldugunca msn vs. programlarınızı kapayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 konuya açıklık getirmek isterim... trade'den hacklenme olayı gerçektir.. 10 sn içinde adamın ekranının sol köşesinde senin id ve pass görünüyo ve hack yiyorsun.. nerden biliyorsun die sorarsanız bi tane şerefsizin evladı beni öle hackledi ama salak cafeden çıktı tabi gerisini siz düşünün... Siz siz olun sakın trade'den kendi charınızla item alıp item satmayın.. Dandik bi char açın onunla alın trade yapılacak itemlerinizi... [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 14:45 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 herkese trade atarım o kadar da umrumda olmayan bir oyun bu sonuçta. eğer ki hacklenirse geri almak için de uğraşmam.bırakırım oyunu kendi haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 düşük lvl'in varsa dediğin dorudur... ben 62+ lar için konuşuyorum... 0 - 61 kasmak artık çok kolay oldu... 62+ playerlara bu cevabım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sen eski 256 mısın yoksa su an cypher da oynyan 256 mı. eskısı zannedıyorum bırakmıstı , yenısı ısen ; bu charı bedava mı ytl ıle mı aldın ? angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konumuzu saptırmasak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 konu saptırmak degıl amacım bu oyunu umursamıyorsan oynamazsın yada buraya cıkıp trade den hacke olmaz demezsın bal gıbıde oluyo. angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim hesabım vardı, level 10 mu ne priest iken.o hesabı bile hekklemişler :] aç millet yaf, donsuz karakter koysan kapış gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Anladım kı bu oyun hıc oynancak gıbı bısı degıl ama bırakılmıo meret :P lvl kasmak kolay ıyı hos kasıos gıdıoz fallanı ıtem kasmaya up yapmaya calısıoz zarla zorla bı +7 raptor alıoz cz ye bı ınıok daha adını duymadıgım adamlar +8 lerle gezıo parlak parlak hadı herkes ole degıl ama kac kısı sayabılrısınz kı oyun ıcınde emekle yapmıs o ıtemlerı ? ole trade le dupe le zengın olmuslar ıste hergun dupe vıpe olsun ıster olduk sonunda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Yeni sahibiyim. Bedavaya verdi bana charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mrdeath valla bende çok rastlıyorum öle isimlere... Örnek vermek istiyorum FREEstyleDDR kim bu arkadaş ? Full shell + bilmem kaç dual shard +8/80... ben 65 lvl im 000000'a bile 500-550 seri vuran adamım ama bu adama max 400 ? 62 lvl bide nasıl oluyor anlamıyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 trade hack varmı yokmu tam olarak bilmiyorum ama,bende var diye düsünüyorum onun icin sen güvenmedigin vede tanımadıgın adamlarla tradeten alışveriş yapma derim .. bide trade hack yapabilmesi icin karsı tarafın size trade atması gerek diye bişi duydum ne kadar dogrudur bilemem ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 falla banada sacma geliodu bu trade hack olayi ama anarshe diyosa dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla ben 3 kere trade den hacklendiğimi biliyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tradeden hack yemedim ama yiyen arkadaslarım suruyle war :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 synergenx bu konuda bilgi verdigin için tnx ama sana bi sorum var vw ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben milleti korkutmak için trade attığımı bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 trade hack yapmak için uzun bir süre tradenin açık olması lazım ama uzunu kısası boşverin en iyisi siz bilmediklerinize yanaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrdeath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 valla synergenx haklısın gecen savasa gıttık asasınox mudur ne ayakdır 62 lvl adam bana 1010 defansım olmasına ragmen 1500 ustu vuruo artık elındekıler +9 allah bılır kısacası ısın cıvıgı cıktı bakalım yaza kadar bole devam ederse bırakıcam bu oyunu bence emegı yendıgıne ınanan herkes bıraksın bakalım adam bulamayınca 13 yas arkadaslar la takılsınlar gusel oluomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar