ssre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 beyler ben cyper dan bubba sebebsiz yere banlandım. kol ye sordugumda illagal item diyor. bende bir tane illagel item yok.hepsi drop 3 aydır bende bu itemler 3 tane wipe dan gecti. 2-3 hafta kadar önce bütün bankamı sildiler. 2 gun oncede sebebsiz yere banladim güvendigim herkez sirtini cevirdi. bana yardımci olabilecek var mi. şimdi den teşekkurler..... bubba : human lvl 67 warrior 160k np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yazik olmuş geçmiş olsun.. ko bu.kime ko'yacağı belli olmuyor.iteminden çok lvline üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bence knight cash alarak tekrar item yapmana sürüklüyorlar seni. banın açılınca sat charını rahat et ;) ben de böyle bir şeyin olmasını bekliyorum soyulursam veya banlanırsam oyunu bırakıp,ke için kullandığım zamanı farklı aktivitelere harcarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gecmis olsun.. itemlerin hakkında en ufak suphem yok cunku nekadar boss kovaladigina ben sahidim.. ßu arada k2 ya karaktersizlik yaparak para kazanmanin derdine dustu.. yada... cok beceriksizler [ bence her ikiside ] son 1321 patchle birlikte bana cok pahalıya malolan fakat tamamen legal olan ib +7 bowum.. morodonda k2nin koydugu npc den alip bastigim +8 sbreakerlerim ve +8e gitmek icin piyasada buldukca topladigim +1 mirage daggerlerim silindi.. ßu olayın nedense powerupstrore hediyeleriminde israrla verilmemesinin uzerine yasanmasi beni iyice soguttu oyundan.. artık item umrumda diil.. ßugune kadar dupe yapana edit yapana kufur ettik.. noldu.. su oyuna basladigimdan beri 5. kez sıfırdan basliorum.. legal olmanin dürüst oynamanın karsılıgı buysa ben daha fazla odul almak istemiorum.. ßakalım bundan sonra nolucak umarım toparlanırsın bubba el morad ın sembol charlarından birirsisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gecmiş olsun :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sende bişi var cidden senin durum normal değil geçmiş olsun tekrardan yafru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ne zaman banlandın sen daha gecen gun gordum cz de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 +1 dagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 açıldı banı tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 elindeki +9 raptordan dolayı banlanmış olmayasın? raptor legal item golemden düştü 11 tane biliyoz tamamda. illegale giriyor. drop item oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benim silinmisti yerine +6 koyulmustu ama ters bi gm e denk gelirsen o itemdan banlanirsinda charatherinde silinir yani anormal bisi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 +9 golem dropları illegal item sayılıyordu. zaten çoğunu temizlediler ve temizlemeye devam ediyorlar. şu an belirli kişilerde var +9 raptor jayaraj nogay futhi sekmeth bidas barracuda_tr birkaç kişide daha var sanırım.izmir'deki +9 raptor silinmiş sanırım veya hacklendi. ayrıca üstünde durduğumuz server cypher +10 bile normal karşılanır bu server'de. +8 raptor'u olmayan warrioru clana almıyorlar x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bubba kardeşim seni çok ii biliorum.cz de az kesmedin beni.durumuna üzüldüm.ben 61 magicim.ban olayı banada oldu.+1 cyrıstal belt,+1cyrıstal earing takılarım vardı sadece.ve hem ban hem itemlerin silindi.sebeb olarak takılar +1 :dcyperda charım sattelite adı.çok şaşırdım.+1 takı yasaklanma olayı felan yok.adamlar +4 takılarla gezerken biz +1 takmaktan banlandık.hemde ole çok ii bi bitem de diil.altı üstü cyrıstal belt,cyrıstal earing.diğer takılarım zaten +0.onları yazmaya gerek yok.silmek yerine banlamaalrı biraz moral bozuyo.dediğin gibi tamamen saçmalık.para kazanmak için yapıolar.3 aylık gold aldım.charım gene bende.ama inan artık takılarım +6 hp:dtakmıorum takı makı.bakalım elimdeki +9 wizard var diye banlıcaklar mı :dneyse durumuna üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok dıger edıt charları unuttunuz onlarda bunların alası war konan petsmar2 oxooo oxymoroon undefeaded bunların ustundekı ıtemlara bakın neler var anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @zraile ... eger itemlarin dupe'se neden banlanmana bu kdr şaşiriosun anlamadim. +0 lari saymaya gerek yok demişsin. insanlar o +0 itemlari almak icin haftalarca ticaret yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ::undefeated:: edit char mi bilmiyorum ama suan moradonda mirage sword +6 satiyo pazarda.. ben hiçbi edit chari moradonda pazar acarken gormedim acikcasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Edit chara da pot parası lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dün gece de makro yüzünden banlandın. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ban degilde blocklandi.. ne farki war ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 256 baracuda_tr benım dıger kullandıgım char arkadasada verırım genelde o kullanır nerden bılıyosun onda +9 raptor oldugunu ? her yanan raptor +9 mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 korankings forumlarında kohack ile itemlerine bakarak çok fazlass yollamışlardı.sadece paticik forumuna takılmıyorum ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 baya oldu silineli o raptor un ama yaklasık 3 ay kullanmıstım şu an +8 var :( sende charını baya düzelttin bu arada az biraz zorlamaya basladın benı :) bi ara benım hakkımda topic acmıstın bu ne biçim paper mage diye angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bubba geçmiş olsun dün block yediğini gördüm ... minimum 30 günmüş öle yazdı... ange özenti seni ... [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 15:42 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 la pckopat mısın nesın :) ismini pckopatus neden yaptın __????? çünkü angelus a yakın olsun dıye demi seni seni angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yuhhahahaahah aklımın ucundan bile geçmedi hatta aklıma gelse başka bi nick bulurdum :d _______________________ pckopatus ( pcbuyucu evrim geçirmiş hali :d ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar