Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben cyper dan bubba

ssre

Öne çıkan mesajlar

beyler ben cyper dan bubba sebebsiz yere banlandım. kol
ye sordugumda illagal item diyor. bende bir tane illagel item yok.hepsi drop 3 aydır bende bu itemler 3 tane wipe dan gecti. 2-3 hafta kadar önce bütün bankamı sildiler. 2 gun oncede sebebsiz yere banladim güvendigim herkez sirtini cevirdi. bana yardımci olabilecek var mi. şimdi den teşekkurler.....

bubba : human lvl 67 warrior
160k np :(
Sosyal ağlarda paylaş

bence knight cash alarak tekrar item yapmana sürüklüyorlar seni.
banın açılınca sat charını rahat et ;)
ben de böyle bir şeyin olmasını bekliyorum soyulursam veya banlanırsam oyunu bırakıp,ke için kullandığım zamanı farklı aktivitelere harcarım.
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun.. itemlerin hakkında en ufak suphem yok cunku nekadar boss kovaladigina ben sahidim.. ßu arada k2 ya karaktersizlik yaparak para kazanmanin derdine dustu.. yada... cok beceriksizler [ bence her ikiside ] son 1321 patchle birlikte bana cok pahalıya malolan fakat tamamen legal olan ib +7 bowum.. morodonda k2nin koydugu npc den alip bastigim +8 sbreakerlerim ve +8e gitmek icin piyasada buldukca topladigim +1 mirage daggerlerim silindi..

ßu olayın nedense powerupstrore hediyeleriminde israrla verilmemesinin uzerine yasanmasi beni iyice soguttu oyundan.. artık item umrumda diil.. ßugune kadar dupe yapana edit yapana kufur ettik.. noldu.. su oyuna basladigimdan beri 5. kez sıfırdan basliorum.. legal olmanin dürüst oynamanın karsılıgı buysa ben daha fazla odul almak istemiorum.. ßakalım bundan sonra nolucak

umarım toparlanırsın bubba el morad ın sembol charlarından birirsisin..
Sosyal ağlarda paylaş

+9 golem dropları illegal item sayılıyordu.
zaten çoğunu temizlediler ve temizlemeye devam ediyorlar.
şu an belirli kişilerde var +9 raptor

jayaraj
nogay
futhi
sekmeth
bidas
barracuda_tr

birkaç kişide daha var sanırım.izmir'deki +9 raptor silinmiş sanırım veya hacklendi.
ayrıca üstünde durduğumuz server cypher +10 bile normal karşılanır bu server'de.
+8 raptor'u olmayan warrioru clana almıyorlar x)
Sosyal ağlarda paylaş

bubba kardeşim seni çok ii biliorum.cz de az kesmedin beni.durumuna üzüldüm.ben 61 magicim.ban olayı banada oldu.+1 cyrıstal belt,+1cyrıstal earing takılarım vardı sadece.ve hem ban hem itemlerin silindi.sebeb olarak takılar +1 :dcyperda charım sattelite adı.çok şaşırdım.+1 takı yasaklanma olayı felan yok.adamlar +4 takılarla gezerken biz +1 takmaktan banlandık.hemde ole çok ii bi bitem de diil.altı üstü cyrıstal belt,cyrıstal earing.diğer takılarım zaten +0.onları yazmaya gerek yok.silmek yerine banlamaalrı biraz moral bozuyo.dediğin gibi tamamen saçmalık.para kazanmak için yapıolar.3 aylık gold aldım.charım gene bende.ama inan artık takılarım +6 hp:dtakmıorum takı makı.bakalım elimdeki +9 wizard var diye banlıcaklar mı :dneyse durumuna üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...