Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ns indirdim source var fakat bi yükleyemedim ns'i yardımcı olabilirseniz sevinirim. oyun olarak görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben 2 gün önce yükledim.. bende orjinal half-life cd'si var, steam account'umu o cd-key ile yaratmistim. ilk önce half-life'imi cd'sinden yükledim, sonra patch'ini yaptim. üstüne steam kurdum, steam kurmus oldugum half-life'i gördü, kendi update etti kisa sürdü. sonra ns'nin orjinal sitesine gittim. ordaki son sürümü indirdim ve kurdum. steam'i acip kapadim (galiba bir de reset attim ama gerekli mi bilmiyorum). sonra steam'de my games kisminda "third party" olarak görünüyordu. ayrica steam'den servers sekmesine gittiginde filters'ta da natural selection secebiliyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ns için hesabında half-life 1 olması lazım, source oyunları varsa sadece, oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 1.1.1.0'da çalışmaz steam versiyonu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 1.1.1.0 yüklüyse, üstüne steam yüklediğin zaman kendi update ediyor, uzun da sürmüyor. ama silphatos'un dediği gibi half-life 1 cd-key'in yoksa ns de oynayamaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hl2 için yokmu :) neyse paşa gibi hl1'de alcaz gibi neyse gw daoc source mource derken valide öpecek beni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ns:source cikarma gibi bir projeleri var aslında, ama ne zaman çıkar bilinmez. sitelerine bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 http://www.ns-game.de serverlarında ~100 pingle oynuyorum ben, baya iyi oyuncular var. öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bazı hayvanlar hız upgrade lı skulk u bunny le uzerıne daha koşamadan vuruyor. vac secure ns server da bunların hile yapma imkanı %100 yok dimi? paranoyak oldum nasıl vurur dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar