priest_mert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ilk mc denememizi dün yapmış bulunmaktayız.lucifron a kadar giden yolda süpre ilerliyoduk.hatta hiç bi kayıp vermemiştik.yani hersey cok iyidi.lucifron a geldiğimizde sorunlar basladı.cogu kimsede tier1 olmadığı için zorlandık tabi.mt ye 2 priest 1 shaman werdik.hatta druid ara sıra yardım etti.bu arada 1 priest ben oluyorum.dispell leri falan yapıoduk.yani mc falan yemiodu mt.offtank lar addleri kolayca aldı.curse lerde biraz sorun yaşasakta onlarıda aştık.fakat lucifron %70 e geldiğinde mt priest lerinin manası bitti.bu arada sölemeliym ki itemlarım cok iyidir.buna reğmen manamızı koruyamadık.dolayısıyla wipe yedik tabi.sevgili patidaşlarım eğer uyguladığınız taktikler warsa lütfen yardımcı olunuz.herkese şimdiden cok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 addleri aldıysanız ger kalan bütün healerlar mt'yi heallemedi mi? ne yani bütün dövüş boyunca sadece 3 kişiye mi verildi o mt yi healleme görevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lucifron'un özellikleri içerisinde dikkat etmeniz gereken en önemlisi ; lucifron's curse: ae - increases mana and ability costs by 100%. curse curable. eğer dispel edilmezse 100 mana harcayan bir spell'in 200 mana harcamasına yol açar. dolayısı ile manalarınız çabucak biter. tek yapmanız gereken bol bol dispel yapmak. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 luciyi ilk çektiginiz zaman raidden uzakta olması lazımki tüm raid curse magic yemesin siz onları kaldırcam derken mananız biter mt ve grubu luciyi raidden uzakta tutuyo duvarın dibinde duracaksınız sonra iki add çekilecek dps grubu kesinlikle önce birini öldürecek sonra diğerine gececek ikisine birden vurmayın mc ye karşı purge işe yarıyor iki guard indikten sonra luciye full dps ölene kadar lucide restorotion potion'mı ne 5 saniyede bir 1magic 1curse kaldırıyo bundankullanın pullda 3 hunter olacak biri bossu mt ye biri 1numaralı guardı offtankın birine dieride 2numaralı guardı dier offtanka çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bir priest mc olayı ile ilgilenicek bir magede (mage mi yapıyordu hatırlamıyorum lucide decurse u) decurse kasıcak healer gruba. genelde 1 mana pot veya 1 innervate ile rahat bitiyor luci. ama mtlerin mclendiği an dispelllenmesi çok önemli. aoe fear yüzünden wipe yemiştik bi kere lucide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 o zaman yaptığımız hata 1 mage i priestlere wermemek.biz ctraid in içinde bulunan decursive di sanırım(hatırlayamıyorum ismini) kullanıyoruz.(kısayol yaptık ona yani)mt grubuna 2 priest 1 warlock 1 de shaman olduğu için bizi curse leyemiyolar sanırım.yani grupları tekrar ayarlamamız we 1 mage i healer grubuna wermemiz gerekicek.herkese yardımları için cok teşekkür ederim. [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 10:59 tarihinde, priest_mert tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 dispell => ftw .... baska soylenicek bisey yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 MT grubuna mage verın yada vermeden dispell yapın birde malee classlar bandaj kullansın heallemeyin onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 gruba vermenize gerek yok. sadece bir mage decursive ayarında healerları çnceye alsın priority olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 addleri aldıysanız gerisi kolay aslında şunları yapabilirseniz çok kolaydır luci 1- healerlar yanında greater mana potion bulundurcak 2- dispel decurse yapmayı unutmayın yoksa çok mana kaybı olur 3- bütün dpsçiler yanında bandaj bulundurmak zorunda addler ölünce sadece mt yi heallamanız gerekiyor dpsçilere heal harcanamaz dpsçiler güçleri gidince bandajla doldursunlar gücünü 4-asla mt nin ölmesine izin vermeyin 5-ilk önce healerları decurse edin 6-bütün magelerde decursive addon u olması lazım 7-healerlar ctraid assistance ın içindeki mana conversi kullanmak zorundalar mana converse %85 e yada çekmeniz gerekiyor yoksa yine çok mana kaybedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 priest_mert, ct_raid in varligindan bi haber misiniz, ne gerek var healer grubuna mage koymaya allaskina ayrica, addler ölünce tüm healerlar mt i healliyecek, onun haricinde dmg alanlar kendi aptalliklarindan dmg aliyorlardir + bandage diye birsey var ben pandora'dayken (avrupa'nin ilk onyxia'sini kesen guild) guildmaster haroo rogue ve hunterlari group 7 ve 8'e koyar, hicbir healer bunlari heallamicak, bandage bunun icin var derdi : ) [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 12:09 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bizde paladinler malee heal ihtiyacına bakıyorlar çok gerektiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bizde 8.5k manalari var en az ve 700 flash of light atiyorlar normal, depresyona giriyorum : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bu arada mt healer grupta her zaman 1 priest 1 druid olması çok daha yararlı 2 priest olmasından. bu arada mcde genelde bizde heal 1.si paladin oluyor :) penth msne bak bi :) [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 12:19 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 penth dmg alanlar nası kendi aptallıklarından alıyolar yahu ? :) en son baktığımda roguelar curse kaldıramıyorlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 herkesin başı cok fzla kalabalık olduğundn özellikle healerların hiç kimsenin ct_raid ekranına bakabildiğini sanmıyorum.şahsen ben priest olarak mt ye bile bakamıyorum.sadece emeregency monitor e bakabiliyorum :) tek sorun curse ve dispell sanırım.bundan sonra bandajla deniycez o halde.ayrıca alliance deil horde uz.yani paladin şansımız pek yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sizde shamanları atayın melee heal görevine gerektiğinde. emergency monitorde warriorları ve healerları gosterecek şekilde ayarlaman lazım özellikle bosslar için. ve druidlerden bazıları eğer mt healer konumunda değilse innervatelerini mt healerlara yapmaları çok kullanışlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aslinda haklisin phlox, paladinlerin aptalligi deesk daha dogru olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 evet palalar cok onemli benimde 7.8 k mana 600 flash veya 6.8k mana 680 flash yapabiliyorum/ ama lucide en onemli gorev magelere dusuyor.eger curseleri alamazsan olay yas oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 o magelerde decursive yoktur muhtemelen.. ah ben olcaktım orda şipşak decurse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 o an raiddeki herkese 2 ser adet healtstone verın oncelıkle,böylece yaklasık 2,5k healden kurtulmus olur priler.sonra magelerden 2 kişiyi decursive için ayırın ve onlara damage vermeyi yasaklayın,onların tek görevi decursive olsun,addon varsa zaten adam secmelerine gerek yok,kendı kendıne decursive atacagı kısıyı secıyor decursive.prilerde (mt prisi harıs)mumkun oldugunca decursive yapsın,önemlı olan ıkıncı konu bossu addlerden mumkun oldugunca uzakta tanklamak,lucifronu magaranın ileri kısmında tutun ama addleri magaranın dıbıne kadar cekın ve sırayala kesın.baya basit oldugunu farkedersınız,magelerinize söleyın eger decursive yetişmemişsse ve 2000 hp kaybedeceklerse iceblock yapsınlar,sonra cold snap yapar iceblockla tekrar kurtulabılırler.mumkunse felwood da hp ve mana veren yiyeceklerden toplamayı alıskanlık halıne getırtın raide,boylece extra 5k heal daha olmus olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 açıkcası çok hazırlık istemeyen bi boss. 1 priest sadece decursive tusuna basacak. 1 veya 2 magede curse işine verilecek. gerisi luciyi addlerden ayırıp tekme tokat dalmadan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 absolut o sölediin deneyimli guildler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ilkkez kestıklerını varsayarak anlattım ben olayı yoksa absonun dedıgı gıbı 40 kısıde gereksız 30 normal ekıpmanlı kişi stratejıyı bılıyorsa rahatca kesebılır mereti.bizde magelerden enfazla damage veren fırca yiyor:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 decurse modu varsa cok kolay aslında her guruptada 1 decurseci olmasıda önemli onun dısında pek zor olmayan bi boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar