Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klasık gıtarla calısma

UnnamedFeeling

Öne çıkan mesajlar

ya sımdı ben yaklasık 1 senedır klasık gıtar kursuna gıdıorum..gercekte sevdıgım tarz death metal ozellıkle opeth cok hosuma gıdıyor. su ana kadar 4 5 kez studyoya gıttım ..arklada opethden ıste genelde akustık gıtar ıceren dıstortıan olmayan sarkıları sectık..onları calabıldım fakat sımdı mesela dıstortıan ıceren bır sarkı var ve benım elektro alabılıcek durumum yoq su an..gelecek sene unıversıte sınavını kazanırsam anca alabılıcem..benım sormak ıstedıgıme gelınce ben sımdı klasık gıtarla mesela atıorum dıstortıan ıceren demon of the fall gıbı mesela bır sarkıyı calabılırmıyım?..

bıde ayrıca bıldıgnız akustık klasık gusel parcalar varsa ısımlerını yazarsanız sevınırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

dire straits - local hero
led zeppelin - white summer
eternal tears of sorrow - the river flows frozen
bob dylan - house of the rising sun
death - voice of the soul (elektrosunu da çalacak birini bulursan daha anlamlı olur)
the doors - spanish caravan
blind guardian - time what is time
blind guardian - the bard's song
blind guardian - lord of the rings
metallica - the call of ktulu (akustik degil ama riffleri eminim ki hoşuna gidecektir)
pink floyd - wish you were here

soyleyecek birini de bulursan the beatles - julia superdir.
Sosyal ağlarda paylaş

her şarkıyı çalabilirsin elbet ama hiçbir zevk alamazsın.öyle bir şey yapman opeth den death metal grubu gibi söz etmen kadar garip olur.hoş,amacı opeth şarkılarını kavırlamak olan gruplara opeth'e saygı göstermediğini düşündüğümden dolayı saygı göstermemem de bilinir.ama benim düşüncem tabi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

opeth death metaldir bi o kadar da değildir :)
tabii ki her şarkıyı klasikle çalabilirsin, zevk almazsın ama tekniğinin gelişmesine yardımcı olur, şarkıları da repertuarına eklemiş olursun. gittiğin stüdyolardaki elektrolar üzerinde de çalışabilirsin.bi zararı olmaz yani.

elvyn'in pink floyddan saya saya wish you were here sayması da ayrı bi ilginç, hep çılgın pink floydcu geçinir. nerde if, nerde dogs, nerde mother?ck ck..

radiohead - street spirit şarkısını bi dinle, uzun bi süre başka bişey çalmak istemiceksin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

opeth'in lamentations dvd sini izleyenler görmüştür,orada martin lopez'e soruyorlar bir daha damnation gibi bir albüm yapacakmısınız diye gibisinden bişi,martin lopez' de şunu diyerek olaya girmişti(ya da bitirmişti);
- we are a death metal band ..... gerisini şimdi hatırlayamadım,ama alakalı bir şekilde devam ediyordu.
tavsiye şarkı olarak ise aklıma at the gates - and the world returned geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...