UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya sımdı ben yaklasık 1 senedır klasık gıtar kursuna gıdıorum..gercekte sevdıgım tarz death metal ozellıkle opeth cok hosuma gıdıyor. su ana kadar 4 5 kez studyoya gıttım ..arklada opethden ıste genelde akustık gıtar ıceren dıstortıan olmayan sarkıları sectık..onları calabıldım fakat sımdı mesela dıstortıan ıceren bır sarkı var ve benım elektro alabılıcek durumum yoq su an..gelecek sene unıversıte sınavını kazanırsam anca alabılıcem..benım sormak ıstedıgıme gelınce ben sımdı klasık gıtarla mesela atıorum dıstortıan ıceren demon of the fall gıbı mesela bır sarkıyı calabılırmıyım?.. bıde ayrıca bıldıgnız akustık klasık gusel parcalar varsa ısımlerını yazarsanız sevınırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o değil de death metal sevip,özellikle opeth demeni anlamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 acıkcası opeth death progressıve metal olarak gecıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben opeth de herhangi bir death ögesi göremiyorum.tüm şarkılarını dinlemedim ama,dinlediklerim de death i göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 acıkcası ben gordum senın gordugun ne yada neler dınnedın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hemde melodik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dire straits - local hero led zeppelin - white summer eternal tears of sorrow - the river flows frozen bob dylan - house of the rising sun death - voice of the soul (elektrosunu da çalacak birini bulursan daha anlamlı olur) the doors - spanish caravan blind guardian - time what is time blind guardian - the bard's song blind guardian - lord of the rings metallica - the call of ktulu (akustik degil ama riffleri eminim ki hoşuna gidecektir) pink floyd - wish you were here soyleyecek birini de bulursan the beatles - julia superdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 her şarkıyı çalabilirsin elbet ama hiçbir zevk alamazsın.öyle bir şey yapman opeth den death metal grubu gibi söz etmen kadar garip olur.hoş,amacı opeth şarkılarını kavırlamak olan gruplara opeth'e saygı göstermediğini düşündüğümden dolayı saygı göstermemem de bilinir.ama benim düşüncem tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 opeth death metaldir bi o kadar da değildir :) tabii ki her şarkıyı klasikle çalabilirsin, zevk almazsın ama tekniğinin gelişmesine yardımcı olur, şarkıları da repertuarına eklemiş olursun. gittiğin stüdyolardaki elektrolar üzerinde de çalışabilirsin.bi zararı olmaz yani. elvyn'in pink floyddan saya saya wish you were here sayması da ayrı bi ilginç, hep çılgın pink floydcu geçinir. nerde if, nerde dogs, nerde mother?ck ck.. radiohead - street spirit şarkısını bi dinle, uzun bi süre başka bişey çalmak istemiceksin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 akustikle akor basılan bi ton şarkı var zaten, wish you were hereda riff var fıstık gibi [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 22:26 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 opeth'in lamentations dvd sini izleyenler görmüştür,orada martin lopez'e soruyorlar bir daha damnation gibi bir albüm yapacakmısınız diye gibisinden bişi,martin lopez' de şunu diyerek olaya girmişti(ya da bitirmişti); - we are a death metal band ..... gerisini şimdi hatırlayamadım,ama alakalı bir şekilde devam ediyordu. tavsiye şarkı olarak ise aklıma at the gates - and the world returned geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 adam düzgünce bişey sormuş, saldırıcak yer arıosunuz kardeşim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hmmm sarkılar ıcın tesekkurlerde sımdıasıl soruma gelınce ben demon of the falll gıbı bır sarkıya calıssam klasıkte studyoyada calabılırmıyım elektroyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar