codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben bu sefer gidemicem aslında güzel bi planla ailemden kaçarım ama şüphlenirler bi sonraki bağdat caddesi pizza - burger eventine gelicem ama nuki listeden sil beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 buradan bütün bayan patilere sesleniyorum ki çekinmeden gelsinler. kendini tutmayanları biz tutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 canımda pizza cekişyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gelebilirim kesin değil pek tanıdık da yok ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 oldumu buluşma şimdi?yarınsa ben de geliorumda. yarın akşam gidiorum ben antepe çünkü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 buluşma bu cumartesi 25inde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu arada piyasa araştırması burger istiyen varmı aranızda sonraki buluşma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 @redallhoor: defias brotherhood'damısın? ayrıca birbirimizi fark etme olayı biraz enteresan olacaa benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 benim de gelebilitem var. pizza hut'ın nerde olduğunu unutmamışsam tabi. öm atayımmı üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaşlar buluşma yerini google erath leyip koyucam ama ne zamana koyabilrim bilmiyorum. eğer benden önce koyucak biri olrusa beni mutlu eder. bilmiyenler öğrensin diye. not: buluşma yeri tabiki pizza hut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben antrenmandan çıkcam ona göre geç gelebilirim de ben anlamadım buluşma tam olarak nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 getiririz seni kolay o. google earth eski resimler barındırıyor, ordaki pizza hut'ın yeri biraz kaydı bide, üstelik çok karışık yani iyice karışır söyleyeyim =) bağdat caddesi üzerinde işte, caddebostanda. nerden geleceğinizi soyler şekilde öm atarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pizza hut ve frp. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bi dakka bi dakka oha burda da frp olmaz yahu pizza yiycem ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ehueh frp için çok kalabalıksınız :) ama özgürlük parkında bu düzelen havanın ve açan güneşin tadını çıkaralbilirsiniz :) bakalım benim e sınavlarım bitiyor muhtemelen boş olacağım bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 orda frp yalan olur. yahu kadıköye gelin işte değişik ortam diye yırtmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 "abazalar itina ile dövülür... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet pizza hut la frp bağlantısını çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 25 bu cumartesi oluo yani..hıı...peki şimdi son duruma göre kimler gelio?..tam yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yer pizza hut. frp yalan olucak. kişi listesini perşembe sunucam.çünkü değşiklikler olup duruyor. eski kişi listesi bir önceki sayfada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hayır yani pizza hut da arkada çalan şarkılar ne? etraftaki tipler ne? yedikleriniz içtikleriniz ne? hiç biri alakalı değil. anca şöyle salaş bir cafeye gidersiniz kro olmayan orda frp'nin kralını yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gelecekler: (bi yanlışlık olursa om atın) phyx (2 arkadaşı da var) arenda_duwcal muhallebi turambartuin (frp yalan oldu ama umarım gelir.) freeedom nuki (ben) mauww(duruma göre) grisworld nightstalker (duruma göre) kenshinimura redallhoor ancalagan (duruma göre) şu an 13 kişi görünüyor uyarı: kimse akılı davranıp hesabı başkasına ödetmiyceck. herkes hesabını ayrı öder. yeteri kadar para getirin (daha önce bu yüzden zarara girmiş biri olarak uyarı isteği hissetim.) not: frp yalan bu son durumdur. umarım gerlisiniz. tahminnim bu kadarız. cumartesi görüşürüz. bende pati tişort yok ama olan varsa giysinki buluşma kolay olsun :d [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 10:06 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 benim yalan olmuştu ama gelebilecem zannedersem. ancak problem şu ki ben bu cadde denen yere daha hiç akmadım, birileri yardımcı olsa filan hiç de kötü olmaz hani... [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 10:28 tarihinde, turambarturin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaşlar benim yalan olabilir, olmazsa gelirken kahverengi kravat takacam tanırsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evden kaçarsam gelirim [bi arkında doom günü var gerçi ama karşıya geçmek daha zor] [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:15 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar