Phyx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 pizza hut sömürmeyi düşünüyoruz - bağdat caddesi @25 şubat 2005 duruma göre frp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ewe 15 dakka mesafe ben gelirim içecekler dışardan olsun frp pizzacıda? hmm piza yerken frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 buluşma topicleri deneyimlerimden sölüyorum... 2 hafta sonraya gün verirseniz patlar.. hemen 2-3 gün olmadı en geç önümüzdeki h.sonuna gün verilmeli falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 herneyse boşum ben..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yaz benide gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ferepe yapcaksak kesinkes gelirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla orda frp yapılmaz bence ama yaparsak yaparım ve ben pizza yemege geliyoum :d rekor denemesinmde buluncam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 neyse o zman yaz beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 frp iptal olabilir belki ama pizza olsun içeceklerde dışardan gelsin zarara sokalım pizzacıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hımmmm. 25 ı nasılım bilmiyorum ama uyugn olursam gelirim. ama bence pizza hut da frp olmaz. belki oradan bir yere kaçarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benden size tavsiye sakın en fazla kim pizza yiyecek die bi yarışa girmeyin işin sonu kötü oluyo. yazın yapılan caddebostan pizza hut bulışmasına gidenlerden biri olarak 2 gün katı yiyecek yiyemediğimi hatırlıyorum... :) [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 20:15 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bnm eve de yürüyerek yarım saat, bn de gelirim ama, bi o gün olsun. frp oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 geliom geliom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 simcik benim fikrim soyle once pizza hutta tıkınılır eger hava guzel olursa gunesli falan ozgurluk parkina gidilir orda frp oynayir hava kotu kolla g.tu olursa frp nerde oynanir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 olmadi raki balik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hava kötü olursa olmazsada kalabalık olursak frp olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hava kötü olursa sinema kapayalım :-d 15 kişi bir sinema salonunda . hepsi pati. bağrışmalar olum bak bunu chem yapmıştı. ehe ben bu filmi bilyom vizyonda özeti vardı vs. :d eylenceli olur. ama sonra film güme gider gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 15 kişi sinemaya dalmak sinemacılarıda mutlu edicektir bu arada pizzacıya içecekler dışardan olsun pls pls pls zarara sokmak istiorm pizzacyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 olmadi raki balik yapcaz anelorların evinde raki en rak oke dansoz de olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ordaki pizza hut çemkirebilir dışardan içeceğe, kendimden biliyorum. halbuse ice tea olsa hiç sorun çıkarmıcam. benim evden 10 dakika falan ama gelme garantisi vermeyeyim :) spidee'ye kenşin'e sorarım, tamam derlerse geliriz hepberaber. bide orda frp dönmez, playlistleri iğrenç zira. cd falan getirirseniz anca, bide bide özgürlük parkına çok uzak olur orası, denemeyin derim :) hem pizza, frpye yoğunlaşamam ben orda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 saat belirleyin ona göre programa uydurmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eh kadıköy olsa, daha merkezi bir yer olaraktan hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yalnız abi 9.90 dı sınırsız 5.90 oldu8ğunu gördüm caddede. çıldırdım o an.kadıköye gidiodum inip yesem mşi hayvan gibi de düşünmedim değil.adam bekliodu bekletmiştim gitmedim ondan.uğrayacam yarın bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benide yazın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bağdat olmasının nedeni daha önceki araştırmalra göre daha önce bağdat caddesinde buluşma yapılmmış. yapıldıysada biz bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar