ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adsl fatura mı 2 ay ödemedim.bu ay 3. gelcek. downloadlar 15kb-25kb ta seyrediyor.512kb ta dl 50kb olması gerek. ama 15kb şuan (steam den dod dl si.) sizce turktelekom parayı geciktirenin hızını aşağı ceker mi? yoksa sadece bu yurtdışı cıkıslarındaki bi sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 faturanla alakası yoktur. bende de 512 var bende de yavaş. faturalar da tam ödendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 internet cikislari hala boktan allah belasini versin telekomun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bence yapmaz direk keser neti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 +1 hızını düşürmez.neti keser. faturanı öde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 telekom bunu yapar mısın yapamaz mısın? telekom sen nasıl delikanlısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 telekoma kafam girsin ^^ ödemek mi? yavas yavas ödenir xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 telekomun teknolojisi yetmez..... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yurtdışı çıkışları hala yerlerde sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 faturanızı ödemezseniz daha çok yerlerde sürünür yurt dışı çıkışları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ikinci faturanın son ödeme tarihinden 1-2 hafta sonra kesiyolar.hız indirmek çok teknolojik olurdu aşar o telekomu. (belki aşmaz bilemem ama bok atmak eğlenceli geliyo.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 iste turkiyenin yarisi boyle oldugu icin hicbirsey ilerlemiyor turkiyede. hizmetin karsiligi yok milletin kafasi sadece nasil bedavaya getiririme calisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dimi o yüzden trilyonlar cebe atıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @fistan ben hep öderim de bu aylar biras sıkıntım var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ödesekde yerlerde sürünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 internetteki netin yavaşlığı yurt dışı çıkışlarında problem var. çanakkale ana harterdede sorunlar meydana geldi bu yüzden nette yavaşlık var düzelecektir merak etme :) telekomcu olarak bunu söliyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben hep 2 ay geç ödüyorum. zaten kapattıkları zaman hatırlıyorum faturayı, gidip veriyorum. dl hızında bir azalma yok ve yapılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 fiberoptik kabloların üstüne balina oturmuş kalkmıyomuş onunla uraşıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim de 256k kablo 15 civarında dl ediyor. yurtdışı çıkışları kötü diye kendimi avutuyorum ve aramıyorum kabloneti sorun var diye. inşallah da yurtdışı çıkışlarından kaynaklanıyordur bu yavaşlık. yoksa tırlatırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sanmıyorum. yurt dışı çıkışlarından olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar