Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 19 inch lcd monitör almayı düşünüyorum. hyundai q90u uygun görünüyor. bir arkadaş sony hs95prs önerdi. benim yaptığım araştırmalarda hyundai genelde listelerde ilk 10 da ancak nasıl işse sony' nin listelerde adı geçmiyor. maksimum 600 usd + kdv olmak üzere monitör önerebilirseniz sevinirim. oyun oynayacağım için tepki süresinin düşük olması önemli doğal olarak bunu da gözönüne alırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 selam, tavsiye edebileceklerim; -viewsonic vp930 -eizo flexscan l778 -iiyama (modelini şimdi anımsayamadım) fiyatlarını bilmiyorum ama ufak bir araştırma ile bulabilirsin. ortak noktaları; homojen parlaklık dağılımı zengin renk gösterimi oyun/video uygulamarına uygunluk düzgün siyah ve gri ayrımı saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ayrıca viewsonic v191p bulabilirsen güzel bir seçenek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 selam, viewsonic v191p eski bir model ama hala piyasada 'benim' diyen birçok modele nal toplatır. viewsonic lcd işine ciddiyetle yaklaşıyor gerçekten. acaba iiyama nezaman atağa kalkacak? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 iş için lcd güzelde inan oyun için kötü ya, bende bir ara takmıştım yerim dar lcd alıcam diye neyazık ki oyunda çekilmiyor yeni teknoloji lcd ler var oyun oynanabilecek onlarda hem yurdumda yok hemde orta çaplı bir sistem fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 açıkçası ben de performans konusunda bir miktar endişeliyim ve satın alıp almama konusunda bir miktar karasızım. bir miktar daha beklemek sanki daha doğru olacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dün bir arkadaşımdı xerox 19 lcd gördüm görütü olarak olukça iyi gibi duruyordu ve fiyatıda 600 ytl civarlarındaymış biraz kontras düşük gibi geldi ama tam emin değilim üzerinde koruma folyosu duruyordu fiyatı oldukça iyi istersen xerox u da bir incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu arada vp191 olacak tabii , yanlış yazmışız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 said: ortak noktaları; homojen parlaklık dağılımı zengin renk gösterimi oyun/video uygulamarına uygunluk düzgün siyah ve gri ayrımı hangi monitörde yok bu özellikler merak ettim şimdi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 şimdi lcd de iki sorun var ikiside çok önemli birincisi ölü piksel garanti kapsamı dışındaekranınızda görüntü olmayan bir nokta olması insanın gözüne takıldımı inanılmaz rahatsız ediyor almadan önce oturup santim santim incelemek lazım ekranı ikinci sorun görüntünün yenilenme hızında (en azından öyle hatırlıyorum) türkiyede işte bundan bi 6 ay önce sony bile alsanız en iyisi 16 idi bu kabul edileblir bir oran değildi oyun için kabul edileblir oran max 6 (hiç bulamazsan yada alamazsan 8 ) 4 lükler çıktı 2 liklerinde ya çıkmış yada çıkacak olması lazım sorun bunların yurdumda satılmıyor olması satılsa bile yurtdışında bilesistem fiyatına satılıyor olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 selam, düşük sınıf philips, düşük sınıf sony, lg, acer gibi markaların birçok modelinde homojen parlaklık dağılımı yok. mesela ekranın ortası çok parlak ama üst sağ köşe diğer bölgelere bile oranla daha karanlık gibi. 8ms diyenlerin hiç biri 8ms veremiyor. verebildikleri min 12ms. bazıları 8ms hedefini tutturuyor ama belirli frekans aralığında geçici bir süre. video ve oyun uyumlu olabilmesi için hareketli görüntülerde gölgeleme efekti olmamalı ve contrast yüksek olmalı. böylece karanlık bir sahnede hareket eden gölgeyi seçebilelim. daha geniş kaynak için www.tomshardware.com'da display kısmındaki detaylı incelemeleri okuyabilirsiniz. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar