Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16-18 yaş arası gitarist aranıyor !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar benim grubum amatör bi grup...şimdilik bir baterist ve vokalden oluşuyor... bass hazır sayılır...
biz şu an elektro gitar çalabilen birini arıyoruz...16-18 yaş arası olursa seviniriz... yani büyükte olurda amatör olduumuz için onların vakitlerini çalıomuş gibi düşünmek istemem... bizim yaşlardaki arkadaşlar (16-18) gelirse (tabiki onlarında vakitleri değerli) beraber ii çalışmalar yaparız die düşünüorm... ilgilenen varsa cvp yazsın...
Mesaj tarihi:
black metal midir heavy metal midir rock nasıl rocktır mor ve otesi gibi mi deep purple gibi mi yoksa daha hafif rolling stones tadında mı. grup adı vermen daha saglıklı nitekim herşey metal ve rock oldu.

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 22:15 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
adamlar amatör işte, ne çalabilirlerse çalcaklar demek ki, karıştırmayın rock/metal türünü. :p

garaj.org a falan bakın dedikleri gibi, genelde tam tersi bir durum var orda. gitaristler açıkta, grup bulamıyor. :d
Mesaj tarihi:
mirade saol valla... yaw şu an kesin bi tarzımız yok. bu birazda gelecek elektro arkadaşa bağlı...
yelpaza konusuna gelince 18 de olur o sırada aklıma geleni yazdım... 18 lere bi kastım yok yani....
Mesaj tarihi:
gelen gitarist belirliycek yani ne çalacağınızı?
adam gelip d.t. çalalım dese çalabilecekmisiniz?bide ünlü olurlarmış ilerde:p
hatırlatırız size bu günleri..
kolay gelsin...
Mesaj tarihi:
ben kriterlere uyuyorum (:

ist in neresindesiniz? beğendiğiniz gruplar? ben ağırlıklı olarak opeth, blindguardian, system of a down, on thorns i lay, iron maiden, foo fighters, incubus, rhcp, kurban ve led zeppelin dinlerim...
Mesaj tarihi:
2 ay önce başladım elektroya hergün 2-3 saat çalışıyorum , acdc back in black i biraz çıkardım , lacrimas profundere ave end , sonra black sabbath paranoid , him wicked game bla bla biraz çalabiliyorum işte ama yaşım uymuyor 15 :(
  • Yeni Oluştur...