asterix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkadaşlar benim grubum amatör bi grup...şimdilik bir baterist ve vokalden oluşuyor... bass hazır sayılır... biz şu an elektro gitar çalabilen birini arıyoruz...16-18 yaş arası olursa seviniriz... yani büyükte olurda amatör olduumuz için onların vakitlerini çalıomuş gibi düşünmek istemem... bizim yaşlardaki arkadaşlar (16-18) gelirse (tabiki onlarında vakitleri değerli) beraber ii çalışmalar yaparız die düşünüorm... ilgilenen varsa cvp yazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yokmu 16-17 yaşlarında amatör gitar çalan biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 garaj.org a bir bakın bence, zibil gibi deli gibi var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tarz ve sehir belirtsen daha iyi olurmus arayanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şehir istanbul... tarz rock-metal (birazda elektroya bağlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 rock metal ne demek abi, daha açarsan daha kolay bulursun kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkadaşım metal rock demek hem rock hem metal olabilir demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 asterix yelpazeyi küçültmüşsün.. 18leri beğenmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 black metal midir heavy metal midir rock nasıl rocktır mor ve otesi gibi mi deep purple gibi mi yoksa daha hafif rolling stones tadında mı. grup adı vermen daha saglıklı nitekim herşey metal ve rock oldu. [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 22:15 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 adamlar amatör işte, ne çalabilirlerse çalcaklar demek ki, karıştırmayın rock/metal türünü. :p garaj.org a falan bakın dedikleri gibi, genelde tam tersi bir durum var orda. gitaristler açıkta, grup bulamıyor. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 mirade saol valla... yaw şu an kesin bi tarzımız yok. bu birazda gelecek elektro arkadaşa bağlı... yelpaza konusuna gelince 18 de olur o sırada aklıma geleni yazdım... 18 lere bi kastım yok yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 tarzı bırakında gelmek isteen varmı... soru bu tarzı söledim işte... sanki endüstriyel metal desem yapcaanız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 16-18 dream theater çalcak grup olsa gidicem istanbula bursalardan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gelen gitarist belirliycek yani ne çalacağınızı? adam gelip d.t. çalalım dese çalabilecekmisiniz?bide ünlü olurlarmış ilerde:p hatırlatırız size bu günleri.. kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben kriterlere uyuyorum (: ist in neresindesiniz? beğendiğiniz gruplar? ben ağırlıklı olarak opeth, blindguardian, system of a down, on thorns i lay, iron maiden, foo fighters, incubus, rhcp, kurban ve led zeppelin dinlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 özel msj yolladım sana... oku onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben rammstein,korn,nirvana(bazen),athena,duman,rage against the machine falan dinlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 rhcp - can't stop ile başlayın çalabildiğiniz zaman gerisi gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aynı şehirde olsak biraz da gothic e kaysanız gelirdim wallah yaş ta uyuyo 18 bebe:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 said: rhcp - can't stop ile başlayın çalabildiğiniz zaman gerisi gelir :) basini caliyom olmazmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben gelemiyorum ya ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2 ay önce başladım elektroya hergün 2-3 saat çalışıyorum , acdc back in black i biraz çıkardım , lacrimas profundere ave end , sonra black sabbath paranoid , him wicked game bla bla biraz çalabiliyorum işte ama yaşım uymuyor 15 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sen hangi şehirdesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yaş çok problem değil bize uyduktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar