Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutmustum az daha :) Dogum gunumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatim cidden bir roman gibi eskimis hic bir yani yok daha,
Ama hergecen sene az daha kenarlarindan katlanmaya baslıyo, gerci su an cok az tozlanmaya basladi ama, 20 yasin tozu bir silkinmeyle gecer daha cok tozlancak bu kitap , silkinemedigim zamanlarda yardimci olacak bir el dostlarim olacak herşeye inat..
7 eylul 1984 yaş 20 oluyo :) velhasil yaşlaniyoruz 20 lere girdik ya..[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
sagol sly :) 10 sene oncem aklima geldi hala unutmamisim, asker akrabamiz izine gelmisti askerden, bizide ziyaret etmisti sen ne zaman gitcen diye sormustu bana bende 10 senem daha var demistim acaip gecmis 10 sene.vay be. :)[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
yoo ne alekesi var sadece dogum gunum oldugunu duyurmak icin actim . bi arat zaten cogu kişide kendi açıyo :) neyse sgl yinede.[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
nice senelere quamor..:)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i,
Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Mesaj tarihi:
Allah sana 3 şey versin:
1.sağlık
2.Mutluluk
3.Bolca para
(bunlar olucna zzaten kız konusunda zorluk çekmezsin,hayatın vazgeçilmez tadını devamlı hissedersin)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
nice senelere...allah insallah 70 80 göstersin ama
ama daha 19 olmuş.bitirdiğin yaş. :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 07 September 2003 12:40 tarihinde demiş ki:
Allah sana 3 şey versin:
1.sağlık
2.Mutluluk
3.Bolca para
(bunlar olucna zzaten kız konusunda zorluk çekmezsin,hayatın vazgeçilmez tadını devamlı hissedersin)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.

yok be onuda nerden cikardin simdi :) arkadaslarla biraz eglendik eski liseden bayada guzel kızlar vardı arada :) sorunum yok şükür o yonden. lol[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
de-javu uzaydan anliyodun dimi? bi zahmet icq nu biraksana oyleyse kafama takilan bi kac soru var onlari sorim :)) burda sorarsak adimiz bi şeylere cıkar felan :)
Ayrica tsk ederim kutlayan herkese[hline]ALI G. MY BITCH
  • Yeni Oluştur...