Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3, audio, vma, v.s encoder

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Bir ara elimde öyleine güzel bir encoder vardıki bütün ses dosyaları üzerinde çalışıyordu üstelik cd ler için id3tag leride cd yi takınca otamatik netten indiriyordu. ama yarımakıllı ben bu programı yedeklemeyi unutmuşum son formatda gitti.(ismini bile hatırlamıyorum) buna benzer bir encoder tavsiye edebilcek var mı ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Bonecrusher bahsettiğin program gerçekten de çok kaliteli ve güzel bir program çıktı. Seveseve kullanıyorum. Bu arada teşekkürümün bu kadar geç gelmesinin sebebi programı daha yeni test etmem kusura bakma :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...