Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 12 step program türü bir topic olmuş bu tabii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 benim de snowboardumun ismi osman birlikte çok iyi vakit geçiyoruz dağ bayır demeden hep benim yanımda hiç bi yanlışını görmedim bugüne kadar...kimsenin ona laf etmeye hakkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya o degil de (simdi hatirladim!) almancada ''nilpferd'' , su aygiri demek! suaygiri diye dalga geciyolar benne =(((((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 shaun white da ne yardirdi bugun half pipeda. allahsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya takma varya osman... ben bu soyadım dan adımdan neler çektim....okulda hoparlörde adım sölenior...lavra deniz morali...ben lora lan lora deniz moro llan die sınıftan çıkıyorum.bi daha ki sefer..loura deniz moreaan ben deliriyorum tabi...laura deniz moreau nun okunuşunu nası beceremezsin die hoparlördeki öğrenciyi haşlıyorum...hiç değil sen rezil olmuyorsun...osman...bildiğin osman okunuşu yazılışı aynı ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Ayrıca benim de peluş ayıcıklarımdan birinin ismi Osman. Pişmanım:(((((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 anti bence o ayıcıklara dikkat et artık osman fln yani;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 İsimleri Hamdullah, Feyzullah ve Osman. Ciddiyim yani bu topicte sallamıyorum. Zaten resimleri albümde var pek nahoş bir pozda olsa da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ekiekieki lol...:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya barış mançonun osman die bi şarkısı var tek sorumlu o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dayanamıyorum koyacağım sözelerini yoksa gözüm açık gitcek,benim boardum ve antinin ayısı dahil tüm osmanlarda özür diliyorum... osman bir deli oglan onyedisinde bir dikili tasi yoktu su fani dünyada osman garip osman bir deli oglan osman sahipsiz osman bir asik oglan serife bir güzel kiz onbesinde serife ay parcasi serife elma yarisi serife bey kizi serife aga kizi osman kim serife kim derler derler de araya girerler agalar beyler sana yoksul dediler osman garip fakir dediler osman aga kizi nene gerek seni oyuna getirdiler osman gel büyük sözü dinle osman hani kan kardestik osman o kizi sana yar etmezler osman gece vakti dellenme osman birak o silahi yerine osman silahla mertlik olmaz osman allah`in verdigi cani almak sana mi kaldi osman ? destur be tövbe de osman yüzbin kere tövbe de osman tetik kolay düser ama osman dur osman dur cekme osman osman bir deli oglan onyedisinde bir dikili tasi yok derlerdi su fani dünyada osman yoksul osman garip osman bir deli oglan osman sahipsiz osman bir asik oglan dinleyin agalar dinleyin beyler üc günlük dünyada üc kurusluk mala gönül verenler bilesiniz artik osman`in da bir dikili tasi var bir avuc topraga dikili bir tasi bir de agizdan agiza dalga dalga yayilan yanik bir türküsü var osman`in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 anaokulundan üniversiteye kadar yasamımın her doneminde götsu eheehee esprisine maruz kaldım,ilkokul 3 e kadar alınıyordum sonra bağışıklık kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 8 sene boyunca sınıf defterlerinde,karnelerimde,girdiğim sınavlarda vesairede bir kere ismimi doğru yazamadılar-lgs hariç yoksa nese..arkadaşlarıma bir gün ismimi yazın dedim yazamadılar...sonunda bu sene bir sorun çıkmadı...osman ismine gelince biraz düşün.neticede senin adın.bu sensin.baktın istemiyorsun adını değiştirirsin-sölemesi kadar kolay olmasada...birde tek ismin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 herkezler de pek dertliymiş canım ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 arkadaşlar ne ismi değiştirmesi :d konu çok kopmaya başladı. ben ismimden çok memnunum. ayrıca isim değiştirmek öyle kolay mı sanıyorsunuz. herkezin ismi doğduğundan ölene kadar hep aynı kalmalıdır. bunun osu busu olmaz. ve tekrarlıyorum. ben hiç bir şekilde ismimden dalga geçilmesinde gücenmiyorum. ben insanların düşüncesizliğini göstermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sevdiklerinden takılıyorlardır(iyimser pati) insanlar değildir düşüncesiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Bizim kedinin adı da osman ama koyarken kötü bi niyetimiz yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adim fevzican adimi seviyorum düsüncesiz embesillerin söyliyecegi tek kelime bile umrumda degil adimi gercekten seeviyorum osman olsada severdim onlara göre karizmatik bi isim olsa sevmezdim bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 slat demişki; bizim kedimizin adı osman, fakat koyarken kötü bir niyetimiz yoktu! işte sorunda burada zaten, ve benim anlamadığım illaki kötü bir niyetmi aranması lazım! görülüyor ki aptal kedine, aptal bir isim koymak istemişsiniz... ve rahatlıkla diyebiliyorsun ki hiç bir kötü niyetimiz yoktu. işte durum bu kadar kötü bir yöne kaymış ki! yapılan işin doğrulu veya yanlışlığı aranmıyor. cevapta hazır; bizim hiç bir kötü niyetimiz yoktu. çöp kutusunun adına osman koyan şahsında hiç bir kötü niyeti yokmuş! hemde kötü niyetinin olmadığından o kadar çok emin ki bunu suratıma gönül rahatlıyla söyliyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ayrıca lütfen benim ismimde kötü diyerek konu açmayınız. her isim güzeldir. kötü olan ise bu isimlere olmadık yükler bindirmekte bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yazlıkta ole bi adam vardı.bence o adı karalayan herif o kişidir.bulun ve yok edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @unac : o kim yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bence bunda anlaşılmıcak hiç bişey yok ! benim soyadımla dalga geçerlerdi. ben sinir yapardım. sonra hiç takmadım bunları öyle ki sadece dalgalarını diil hiç bişeylerini takmadım. sonra onlar sinir oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kim ne derse deisn osman bir fenomendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar