Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adım osman

Matis

Öne çıkan mesajlar

benim de snowboardumun ismi osman birlikte çok iyi vakit geçiyoruz dağ bayır demeden hep benim yanımda hiç bi yanlışını görmedim bugüne kadar...kimsenin ona laf etmeye hakkı yok
Sosyal ağlarda paylaş

ya takma varya osman... ben bu soyadım dan adımdan neler çektim....okulda hoparlörde adım sölenior...lavra deniz morali...ben lora lan lora deniz moro llan die sınıftan çıkıyorum.bi daha ki sefer..loura deniz moreaan ben deliriyorum tabi...laura deniz moreau nun okunuşunu nası beceremezsin die hoparlördeki öğrenciyi haşlıyorum...hiç değil sen rezil olmuyorsun...osman...bildiğin osman okunuşu yazılışı aynı ne güzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamıyorum koyacağım sözelerini yoksa gözüm açık gitcek,benim boardum ve antinin ayısı dahil tüm osmanlarda özür diliyorum...

osman bir deli oglan onyedisinde
bir dikili tasi yoktu su fani dünyada
osman garip osman bir deli oglan
osman sahipsiz osman bir asik oglan

serife bir güzel kiz onbesinde
serife ay parcasi serife elma yarisi
serife bey kizi serife aga kizi
osman kim serife kim derler
derler de araya girerler agalar beyler

sana yoksul dediler osman
garip fakir dediler osman
aga kizi nene gerek
seni oyuna getirdiler osman

gel büyük sözü dinle osman
hani kan kardestik osman
o kizi sana yar etmezler osman
gece vakti dellenme osman

birak o silahi yerine osman
silahla mertlik olmaz osman
allah`in verdigi cani
almak sana mi kaldi osman ?

destur be tövbe de osman
yüzbin kere tövbe de osman
tetik kolay düser ama osman
dur osman dur cekme osman

osman bir deli oglan onyedisinde
bir dikili tasi yok derlerdi su fani dünyada
osman yoksul osman garip
osman bir deli oglan
osman sahipsiz osman bir asik oglan

dinleyin agalar dinleyin beyler
üc günlük dünyada üc kurusluk mala gönül verenler
bilesiniz artik osman`in da bir dikili tasi var
bir avuc topraga dikili bir tasi
bir de agizdan agiza dalga dalga yayilan yanik bir türküsü var osman`in
Sosyal ağlarda paylaş

8 sene boyunca sınıf defterlerinde,karnelerimde,girdiğim sınavlarda vesairede bir kere ismimi doğru yazamadılar-lgs hariç yoksa nese..arkadaşlarıma bir gün ismimi yazın dedim yazamadılar...sonunda bu sene bir sorun çıkmadı...osman ismine gelince biraz düşün.neticede senin adın.bu sensin.baktın istemiyorsun adını değiştirirsin-sölemesi kadar kolay olmasada...birde tek ismin mi var?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ne ismi değiştirmesi :d
konu çok kopmaya başladı. ben ismimden çok memnunum. ayrıca isim değiştirmek öyle kolay mı sanıyorsunuz. herkezin ismi doğduğundan ölene kadar hep aynı kalmalıdır. bunun osu busu olmaz.

ve tekrarlıyorum. ben hiç bir şekilde ismimden dalga geçilmesinde gücenmiyorum. ben insanların düşüncesizliğini göstermek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

slat demişki;

bizim kedimizin adı osman, fakat koyarken kötü bir niyetimiz yoktu!

işte sorunda burada zaten, ve benim anlamadığım illaki kötü bir niyetmi aranması lazım! görülüyor ki aptal kedine, aptal bir isim koymak istemişsiniz... ve rahatlıkla diyebiliyorsun ki hiç bir kötü niyetimiz yoktu.

işte durum bu kadar kötü bir yöne kaymış ki! yapılan işin doğrulu veya yanlışlığı aranmıyor. cevapta hazır; bizim hiç bir kötü niyetimiz yoktu. çöp kutusunun adına osman koyan şahsında hiç bir kötü niyeti yokmuş! hemde kötü niyetinin olmadığından o kadar çok emin ki bunu suratıma gönül rahatlıyla söyliyebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...