unac Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 pop müziğin duayeni sezen aksu, hayranı olduğu ceza'nın yeni albümü için ilk kez rap tarzında bir şarkı besteledi. aksu şarkıyı da ceza ile seslendirdi. şarkı sözleri ve besteleriyle milyonları peşinden sürükleyen pop müziğin divası sezen aksu, ilk kez rap yaptı! aksu, rap türündeki şarkıyı, her röportajında hayranı olduğunu söylediği rapçi ceza'nın önümüzdeki ay çıkacak yeni albümü 'yerli plaka' için hazırladı. sezen aksu, sadece şarkı yapmakla kalmadı, ceza'yla stüdyoya girerek şarkıyı da rap'çiyle birlikte okudu. son yıllarda dünyada hayran kitlesi giderek artan rap müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden biri olan ceza, aksu imzalı şarkıyı şimdilik sır gibi saklıyor. aksu, şimdiye kadar sanatçı dostlarına 100'e yakın şarkı verdi. aksu'dan 38 parça alarak listenin başına oturan levent yüksel'i, 24 şarkıyla aşkın nur yengi izliyor. listede; sertab erener'den ibrahim tatlıses'e kadar birçok ünlü isim yer alıyor. kaynak:http://www.nethaber.com/?h=45305
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 0f sezen aksu bunu ceza gibi kalitesiz, orjinalitesi olmayan bir rapçi ile nasıl yapar allahım... of.... tabi benim lafıma ne hacet.. [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 16:53 tarihinde, BlueStar tarafından güncellenmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 simdi sezen cikip yoyo nazan oncel madafakaa derse sasirmayin
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dogru, emineme vermesi lazimdi parcayi...
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sezen aksu'yuda kaybettik sonumuz ne olucak acaba :s
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 zaten sevmezdim sezen aksu'yu bu da kapak oldu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sezen aksu neydi ki , kaybetsek ne olur? o değil de cezanın kalkıp bi popçunun şarkısını alması rezil bi durum? bu rapcilrein kendi şarkılarını söylemeleri gerekmez mi hatta doğaçlama falan yapmaz ı bunlar???
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sezen aksuyu bu kadar çok kişinin beğenmesine, sevmesine şaşırırdım yaptığı işleri de beğenmezdim. rapi zaten sevmezdim. ikisi iyi anlaşıcaklar benim gözümde.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayırlısı hayırlısı parasız kaldı dicem şimdi ama sezen parasız kalırmı yaa
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sezenin sesi cok kötü de, sarkilarina laf etmeyin yani, gerci kendisi yazmiyor sonucta bir cogunu ama basarili bir yorumcu oldugu da kesin ha cezaya gelince, madafaka
Öne çıkan mesajlar