karareis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 herkese selamlar arkadasın guest accıyla oyunu deniyorum hunter karakter yarattım level10 a geldim bi kac sorum olacak 1)hunterda hayvanları tame edebiliyoruzki ben bundan cok keyif aldım simdi ben bi kaplan tameledim ancak kaplan öldu simdi baska bi hayvan tame etmeye calıstıgımda you have already many pet tarzı bi yazı cıkıyo.bunu nasıl duzeltebilirim.kaplanım öldu dismis edemiyorum cagırmaya calısıncada your pet is dead diyor 2)bu ucan kuslara filan nasıl binilebiliyor yada binek hayvanı nerden temin edebilirim 3)bu tame ettigim hayvanları cantaya koymanın bi yolu filan varmı 4)bu skill talentler nasıl kazanılıyor simdiye kadar level 10 oldum sadece bir tane kazanabildim sorularım bunlar biraz basit sorular ama yukardaki guidler calışmıyo ve bende sitesinde pek bi sey bulamıyorum cevaplarsanız sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 1. revive diye bir skilin var onu kullanarak olen petini yeniden canlandırabilirsin. her petin oldugunde yeni pet tameleme. petinin mutlugunu ayarla hep mutlu olsun ki sana olan baglılıgı artsın. sora point kazanıyor pet onlarlada skiller ogretiyorsun petine. 2. o ucak kuslar sadece fly pointlerde var daha onceden fly pointlerini acmıs oldugun bolgeler arasında ucmanı saglar kusu sen yonlendirmezsin belli bir rotada ilerler. binek hayvan tame etmek yok oyunda lvl 40 olduıgunda ilk mountunu alabilceksin. 3. tame ettigin hayvanları cantana koyamazsın ama stable 'a koyabilirsin. kasabalarda bulunur stable masterlar.. 4. lvl 10'dan itibarent talent pointler kazanmaya başlarsın her lvl bir tane değişmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 demekki guest accountla binek alamıcaz en fazla level 20 oluyor cevaplar icin cok saol nae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 arkadaslar son bisey daha sorucam bi hunter olarak heal konusunda ne oneririsiniz first aidimi gelistiriyorum buna devam edimmi yoksa potion ve yemeklerle idare mi edim bandaj grupta filanda guzel oluyo ne tavsiye edersiniz bi de savasırken potiondan baska kendi kendini heal etmenin bi yolu varmı bandajlar bozuluyo cunkuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 potion ve bandage dan başka yolu yok, zira hunterin herhangi bir heal büyüsü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o zaman first aid bandajda gelistirim kendimi petleri filanda heallıyorum zevkli oluyor saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 peti heallamak icin zaten bir buyun var onun icin bandage harcamana gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet varmis bandaja gerek yokmus yeni aldım o skilli yardımlarınız icin cok saolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 revive pet için quest yapman gerekiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet o da queste devam edince cıkıyomus sahiden acemilik oldu ama kusura bakmayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar