d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 güzel bi maçtı bi fenerbahçe olarak sevindim ama nobrenin kendisini atmasına sinirlendim keşke kaleciye kırmızı kart gösterilmeseydi daha zevkli bir maç olurdu. anelka sonunda istediği golü attı ve mutlu oldu :) tuncay iki göl attı (ama oda bilmiyo nasıl attı) sonunda oda sevindi ve artık takımın morali düzeldi sanıyorum. appiah afrika cup dan gelip terör estirdi hepsini tebrik ediyorum maç la iligi yorumalrınızı buraya yazın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 şans tek yorum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 fener cok iyi top oynadı. nobre yanlış iş yaptı. o kırmızı kart olmasaydı da bu macı fener rahat kazanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 5 gol şans evet penaltıyı kaçırmamız da daha guzel bi şans.gerçi kaçması iyi oldu haksız bi penaltıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o kirmizi kart nedir ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 güzel oynadık eze eze yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 said: serdar tatlı, samsunspor-fenerbahçe karşılaşmasının 20. dakikasında nobre ile olan pozisyonda kaleci kerem’in kırmızı kartla oyun dışı kalması ve penaltı kararına değinerek, “müsabakadaki o pozisyonda nobre’nin topla kaleci kerem’i geçip gol atacağı sırada kerem’in eliyle nobre’nin ayaklarına müdahalesini görüp pozisyonu penaltı olarak değerlendirdim. dolayısıyla penaltıda kaleci kerem’i oyundan ihraç ettim” diye konuştu. ancak daha sonra televizyon görüntülerinde pozisyonda hiçbir temasının olmadığını gördüğünü ifade eden tatlı, “vermiş olduğum bu hatalı kararla müsabakanın neticesine tesir ettiğimi ve kaleciyi haksız bir şekilde oyundan ihraç ettiğimi görünce çok üzüldüm. böyle bir hatalı karar verdiğimden dolayı son derece üzgünüm. fakat türkiye’de bazı futbolcuların, sadece kendi menfaatleri için haksız kazanç elde etme düşünceleri olduğu sürece hakemlerin çok başarılı olma şansları maalesef olmuyor. nobre de yapmış olduğu bu hareketle takımının galibiyetine gölge düşürüp benim hatalı bir karar vermeme sebebiyet vermiştir” diye konuştu. kaynak : ntv [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 16:17 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bu ozurler daha ne kadar devam edecek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 arif hagi kendini yere attıgında gule gule penaltıları atarken kral hakemler fb de bi futbolcu hakemi aldatınca kaka hakem oluyo bunları da tartısalım konu acılmısken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yorum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 nobre bu arif değil , kendini yere atmadı , dengesini kaybetti ve düştü , hakemin basiretsizliği yüzünden bizim galibiyetimize gölge düşüyor..olay bu kdr basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tabii ya nobre bu.. hani gecen sene trabzon macinda alakasi yokken bana faul yaptilar diye aglayarak faul kazandiran. ya da bu senenin basinda rize macinda voleybolculara nazire yapan nobre.. arif mi bu ya? dengesi dusmus canim. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sezon sonundada biz gülüyoz o şekilde wissy hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 geçen hafta ibrahim üzülmezin penaltısını ne kadar tartıştıysak nobre'nin penaltısınıda o kadar tartışalım. ben de sevmem kendini atan futbolcuyu, hangi takımdan olursa olsun, ama bu ne ilk yanlış penaltı ne de son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 i.üzülmez'in penaltisinda ne vardi onu anlamadim ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 fistan vs. gibi tipler hala fanatikliklerini sürdürdüğü sürece bu forum adam olmayacak bi ...'i çekemediler şunlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gs 6 -0 net ve şaibesizi anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kimin fanatik kimin olmadıgını biliyoruz jnmss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 evet bütün 6-0 lar şaibesiz olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Adamı oldur sonra ozur dıle.Fener bu macı genede kazanırdı bence.Ama maclarınızın nerdeyse yarısında saıbe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 birazcık büyüyün ya.. başarısızlıklarınıza bahane bulmayı bırakın artık..fenerbahçe kat kat daha iyiy deyin geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bir hakem hatası bu kadarmı büyütülür ya anlamadımki.canlı olarak maçı izleyen herkesin direk penaltı dediği bir pozisyonu konuşuyoruz.herkes tekrarlarından anladı pozisyonun penaltı olmadıgını.eğer hakemlerde bir art niyet aranıyorsa ,bende ararım çünkü bu tip hatalarla fenerbahçeyi yıpratıyorlar , fenerbahçenin bu tip şeylere asla ihtiyacı olmaz.aslanlar gibi inönüden çıktık samiyenden çıktık , bu ligde her takımı rahat yeneriz bu böyle biline. samsun 10 kişi kaldı diye kimse ağlamasın , biz ortegasız 10 kişi takımın tekine 6 çektik kimse unutmasın.samsunda çıkıp yapsaydı mücadelesini.şimdi federasyona maçın tekrarı için itiraz edeceklermiş.komikler harbi ya gülüyorum.ligin geldiği pozisyona bakın fenerbahçe ve diğer 17 takım. 17 değil 77 takımda olsanız kesemezsiniz fenerbahçenin önünü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 fenerbahçe iyi oynuyor doğrudur. ancak fener -kat kat- iyi? o yüzden mi sadece 4 puan fark var ve aslında fenerden düşersek bi dokuz puan,çok iyi anladınız... evet -kat kat- iyi olur yüce trilyonluk fener :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 fener şampiyon oldugunda diğer takımlar ağlar, başka takımlar şampiyon oldugunda fenerbahçe ağlamaz.hakemler hakkında konuşmaz,federasyon aleyhine sözler sarfetmez,stadını yapar, tesislerini yapar,alt yapısını güçlendirir,fenerium mağazalarını açar,taraftarı asla yanlız bırakmaz,takımını maddi ve manevi desteğiyle tekrar ayağa kaldırır,fenerbahçe tekrar şampiyon olur... rakipleri ağlamaya devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 italyada juve , ingilterede chelsea , fransada lyon , almanyada bayern şampiyonluklarını ilan ettiler diyebiliriz. türkiyede puan farkı 4 ise bu fenerbahçenin suçu deil türkiye liginin kalitesizliğidir , eğer fb ve gs bi fransa liginde oynasalardı puan farkı en az 10-15 idi , belki fenerbahçe fransada şampiyon olamazdı ama gs a açık ara fark atardı. istediği kdr takip etsin gs , onlarda , bizde mayıs ayını çok sewiyoruz nasıl olsa kadıköyde verecekler son nefeslerini gene...alışkanlık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar