Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fb:5 - samsun:0

d3n1z

Öne çıkan mesajlar

güzel bi maçtı bi fenerbahçe olarak sevindim ama nobrenin kendisini atmasına sinirlendim keşke kaleciye kırmızı kart gösterilmeseydi daha zevkli bir maç olurdu.
anelka sonunda istediği golü attı ve mutlu oldu :)
tuncay iki göl attı (ama oda bilmiyo nasıl attı) sonunda oda sevindi ve artık takımın morali düzeldi sanıyorum.
appiah afrika cup dan gelip terör estirdi hepsini tebrik ediyorum
maç la iligi yorumalrınızı buraya yazın :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
serdar tatlı, samsunspor-fenerbahçe karşılaşmasının 20. dakikasında nobre ile olan pozisyonda kaleci kerem’in kırmızı kartla oyun dışı kalması ve penaltı kararına değinerek, “müsabakadaki o pozisyonda nobre’nin topla kaleci kerem’i geçip gol atacağı sırada kerem’in eliyle nobre’nin ayaklarına müdahalesini görüp pozisyonu penaltı olarak değerlendirdim. dolayısıyla penaltıda kaleci kerem’i oyundan ihraç ettim” diye konuştu.

ancak daha sonra televizyon görüntülerinde pozisyonda hiçbir temasının olmadığını gördüğünü ifade eden tatlı, “vermiş olduğum bu hatalı kararla müsabakanın neticesine tesir ettiğimi ve kaleciyi haksız bir şekilde oyundan ihraç ettiğimi görünce çok üzüldüm. böyle bir hatalı karar verdiğimden dolayı son derece üzgünüm.

fakat türkiye’de bazı futbolcuların, sadece kendi menfaatleri için haksız kazanç elde etme düşünceleri olduğu sürece hakemlerin çok başarılı olma şansları maalesef olmuyor. nobre de yapmış olduğu bu hareketle takımının galibiyetine gölge düşürüp benim hatalı bir karar vermeme sebebiyet vermiştir” diye konuştu.

kaynak : ntv

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 16:17 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir hakem hatası bu kadarmı büyütülür ya anlamadımki.canlı olarak maçı izleyen herkesin direk penaltı dediği bir pozisyonu konuşuyoruz.herkes tekrarlarından anladı pozisyonun penaltı olmadıgını.eğer hakemlerde bir art niyet aranıyorsa ,bende ararım çünkü bu tip hatalarla fenerbahçeyi yıpratıyorlar , fenerbahçenin bu tip şeylere asla ihtiyacı olmaz.aslanlar gibi inönüden çıktık samiyenden çıktık , bu ligde her takımı rahat yeneriz bu böyle biline.
samsun 10 kişi kaldı diye kimse ağlamasın , biz ortegasız 10 kişi takımın tekine 6 çektik kimse unutmasın.samsunda çıkıp yapsaydı mücadelesini.şimdi federasyona maçın tekrarı için itiraz edeceklermiş.komikler harbi ya gülüyorum.ligin geldiği pozisyona bakın fenerbahçe ve diğer 17 takım.
17 değil 77 takımda olsanız kesemezsiniz fenerbahçenin önünü !
Sosyal ağlarda paylaş

fener şampiyon oldugunda diğer takımlar ağlar, başka takımlar şampiyon oldugunda fenerbahçe ağlamaz.hakemler hakkında konuşmaz,federasyon aleyhine sözler sarfetmez,stadını yapar, tesislerini yapar,alt yapısını güçlendirir,fenerium mağazalarını açar,taraftarı asla yanlız bırakmaz,takımını maddi ve manevi desteğiyle tekrar ayağa kaldırır,fenerbahçe tekrar şampiyon olur... rakipleri ağlamaya devam eder...
Sosyal ağlarda paylaş

italyada juve , ingilterede chelsea , fransada lyon , almanyada bayern şampiyonluklarını ilan ettiler diyebiliriz.
türkiyede puan farkı 4 ise bu fenerbahçenin suçu deil türkiye liginin kalitesizliğidir , eğer fb ve gs bi fransa liginde oynasalardı puan farkı en az 10-15 idi , belki fenerbahçe fransada şampiyon olamazdı ama gs a açık ara fark atardı.
istediği kdr takip etsin gs , onlarda , bizde mayıs ayını çok sewiyoruz nasıl olsa kadıköyde verecekler son nefeslerini gene...alışkanlık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...