Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 anormal_eraser da gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 O zamana kadar bi yerde olup kalmazsam bende geliyorum...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 1.wanderer 2.raid3r 3.malkor 4.angelfire 5.anormal_eraser 6.kharon bravecik[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 up up up up valla geleceksiniz abi aehueaea cagırın herkesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 azmo smoke rogman gelcem demişler haber verilirse gelirelr herhalde bonecrusher da gelcem demişti ama o ankara dışına gitti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 brave in ? ini kaldırın ok koyun yanına sonnacıma bide yer adres fln koysanız buraya güzelinden[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ben tur hatıyorum habire böhü..[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 1.wanderer 2.raid3r 3.malkor 4.angelfire 5.anormal_eraser 6.kharon 7.bravecik 8.bonecrusher rogman? SM0KE? Azmodai?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Az sonra mersine yola çıkıyorum arabayla. Pazar günü 12 gibi çıkıcam mersinden sırf maça yetişmek için. Ola ki bi terslik olursa sizi haberdar etmeye çalışırım. Ama şimdilik geliyorum :)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 etti 9 kişi 1 kişi daha olursa 5 vs 5 guzel olur[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 5v5 bile kasar biraz. herkes kondisyonsuz bazılarının da sigara içtiğini düşünürsek(bkz. sen :P) 5v5 kasacak 6v6 olsa idare ederdi ama neyse artık 5v5 yaparız ki onun için bile 1 kişi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ulan azmo nerelerdesin[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ben koşmam paşa paşa sigara içerek oynarım spor villanın sahası buyuk deil yaw koşarız[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 benim dururumumun belirsizleştiğini bildiriyim evde yaşanan yoğun kavgadan ve benim soğuk algınlığımdan dolayı beni kesin listesinden çıkarın lütfen hatta söyle diyim gelebilecek durumda olursam sizden birinizin cebine ulaşıp bildiriyim çok özür dilerim gleicem deyip gelmemezlik yapmaktan hoşlanmam ama bu seferlik böyle oldu[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 cok az kisiyiz beyler. iptal edicek miyiz maci?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 peki o zaman napalım iptal ediyoruz 4v4 yapacak halimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 beyler sm0ke a cok ayip olucak, cep telefonun falan bilen yok mu? ben ozel mesaj attim falan ama adam mersine gidiyordu, goremeyebilir. programini olmayacak bir mac icin bolmesin adam. brave e angelfire soylesin. :([hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 lan iptal oldu ha eheh ohh be kurtulduk eheh başka bişeyler yaparız[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 uplayalım da görmeyenler vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 up inşallah smoke görmüştür görmediyse de görür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 gördüm merak etmeyin ama cevap yazamamıştım. İyi oldu iptal olduğu bende mersinden akşam üstü çıkabildim, yavaş yavaş geldim :)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar