Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 aeuhaeh abi kızılaya gitmemle oraya gitmem aynı benim için ve üşeniyorum :) :) uyuzum işte alala eahuehu
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 al iste ulan cem ulan cem[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Anormal_Eraser Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Uyuz adam iste nolcak maclarda da bole adam kacırıo sonra yannıs yerde oynattınız dio neyse BELKİ gaza getiririm bi deniyim[hline]Be Different from others...
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yav şimdi dolmuştur ama haftaya alsak :) ya ama herşeyden önce gelen herkes yazsın kesin geliyorum diye sonra belki deyip gelmezlerse ortada kalırız bikaç kişi
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 GELİYORUM ULAN. KESİN GELİYORUM. KİCİNİ KALDİR VE AYARLA SU SAHAYİİİ!! :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yaw kesin gelcez ayarlayın artık sunu
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya abi 5-6 kişi maksimum kesin diyor. bir de geleceklerin yarısıyla aynıdır benim oraya gidip ayarlama koşullarım yani öle bir sölüyorsunuz ki sanki yürüyerek gidicem
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 abi beni her olaya yazın ekleyin felan diyorum da, benden futbolcu mu çıkar peh..[hline]Yaşa Urza Yaşa
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Raider Bladesinger Wanderer Azmodai McFrenzy MrMedia ciazma Absolut Aegean Adiemus Durlag Kharon Caranlothwen orc_lord Dojorel prodigy homoid GERGE Zegna Zed Ra_d OğuzAmca sanerixx PawligeR chagy SM0KE Boccob 27...[hline]Yaşa Urza Yaşa
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 beni neden yazmadın peh...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bende gelirim didim ya ayarlayın ahdi gaz mode on olun wanderer[hline]Deli Kupheli
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ulan raid hadi ayarla ya haftaya bak istliler kacinciyi yapiyo,senin yuzunden ezik kalioz[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yarin bi cepten ariyim ben herifi[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 olum bu uyuz ayarlamiyo saha maha ben ayarliyim mi koruyu yoksa baska yer ayarlicak biri var mi?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Denizli'deyim su anda. bugun ankara yolcusuyum. orda okicaz uni'yi hadi hayırlısı. yazın beni de :) ne zaman nerede olursa olsun gelirim
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bak herife halisahayi ayarla mayarla die mesaj attim hala yok ortalikta ben koruyu ayarliyim mi, yoksa kharon sen cankayadakini falan mi ayarlicaksin[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eahueahea tamam lem ayarlioz işte bugün :) yannız pazara ayarliorum cts anormalin işi varmış inşallah pazar başkasının işi yoktur ve tabi inşallah yerler dolmamıştır :) pazar 7-8de yer yoksa daha ileri saatlere kdaar alicam
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Madem raid ayarliyor bana gerek kalmadi heralde :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 aehuea kalbim temizmiş :P pazar 7-8 e ayarladım onun dışında yer yoktu zaten cts her iki sahada da pazar diğer sahada(erken saatler hariç) toplam 42 milyonmuş halı saha ücreti bu arada
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 o helal kaçardan yapıcaz[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tamam kesin gelicekler yazsin simdi teker teker ben geliyorum 1.wanderer 2.raider 3.malkor[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tamam gelirim benide yaz hatta brave de gelir benle heralde ama saha nerde onuda bildirseniz[hline]Deli Kupheli
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 spor villa 1.wanderer 2.raid3r 3.malkor 4.angelfire bravecik?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Öne çıkan mesajlar