Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geleneksel pepeleksel halisaha maclari-ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav şimdi dolmuştur ama haftaya alsak :)

ya ama herşeyden önce gelen herkes yazsın kesin geliyorum diye sonra belki deyip gelmezlerse ortada kalırız bikaç kişi
Mesaj tarihi:
GELİYORUM ULAN. KESİN GELİYORUM. KİCİNİ KALDİR VE AYARLA SU SAHAYİİİ!!

:P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
ya abi 5-6 kişi maksimum kesin diyor.

bir de geleceklerin yarısıyla aynıdır benim oraya gidip ayarlama koşullarım yani öle bir sölüyorsunuz ki sanki yürüyerek gidicem
Mesaj tarihi:
beni neden yazmadın peh...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
ulan raid hadi ayarla ya haftaya
bak istliler kacinciyi yapiyo,senin yuzunden ezik kalioz[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Mesaj tarihi:
olum bu uyuz ayarlamiyo saha maha
ben ayarliyim mi koruyu
yoksa baska yer ayarlicak biri var mi?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Mesaj tarihi:
bak herife halisahayi ayarla mayarla die mesaj attim hala yok ortalikta

ben koruyu ayarliyim mi, yoksa kharon sen cankayadakini falan mi ayarlicaksin[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Mesaj tarihi:
eahueahea tamam lem ayarlioz işte bugün :)

yannız pazara ayarliorum cts anormalin işi varmış inşallah pazar başkasının işi yoktur

ve tabi inşallah yerler dolmamıştır :)

pazar 7-8de yer yoksa daha ileri saatlere kdaar alicam
Mesaj tarihi:
aehuea kalbim temizmiş :P

pazar 7-8 e ayarladım onun dışında yer yoktu zaten cts her iki sahada da pazar diğer sahada(erken saatler hariç)

toplam 42 milyonmuş halı saha ücreti bu arada
Mesaj tarihi:
o helal kaçardan yapıcaz[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
tamam kesin gelicekler yazsin simdi teker teker
ben geliyorum
1.wanderer
2.raider
3.malkor[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Mesaj tarihi:
spor villa
1.wanderer
2.raid3r
3.malkor
4.angelfire

bravecik?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
  • Yeni Oluştur...