Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Post-apocalyptic car racing! daha ne istiyebiliriz Bu en son versiyonu oyunun. Cikali baya oldu ancak daha once hic oynamamistim. Bugun aldim ve super zevkli oldugunu gordum. Multiside var. IP to IP oynanabiliyor. Ilgilenenler varsa gelsin. Kesinlikle cok zevkli. ICQ: 147794509[hline]Can't rain all the time.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Carmageddon 1 i deli gibi oynardık. 2 yide deli gibi oynadım ama ondan sonra hiç oynamadım :) Çok zevkliydi bu oyun ya.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 şimdi kazaadan indiriyorum 150mb rip oynarız en kısa zamanda
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 mosquito dosyayı indirince çalışıp çalışmadığını ve dosyanın ismini yazar mısın benimde canım çekti :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ben de 2 hafta önce arkadaşımda görüp almıştım. 1 saat oynamıştım da pek beğenmemiştim. Sanki bir şey eksik gelmişti. İlkine göre ruhu yok gibiydi. Bir daha deneyeyim bari.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 lanet dosya crc hatası verdi CLSTDR2K.C28 ve CLSTDR2K.C29 dosyaları eksik bulamadım hiç bi yerde poff
Öne çıkan mesajlar