Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şükretmeyi öğrenin

unac

Öne çıkan mesajlar

eyvallah, sende haklısın
ancak düzeltmek istediğim ufak bişey war.
sondan bi önceki paragrafta şöyle bi söz geçiyor:
"10 tane nesne boyayabilmek için elinde her türlü imkan varken, 1 nesneyi boyamak " cümlesinde boyamak değil "boyayabilmek" diyorum.
yani tüm imkanlar verilmişti ama olmadı...
neyse asteroth farklı bakış açın için teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

ya o kadar ayrı tellerden çalınıyor ki, ben son olarak fikrimi söyleyeyim.ginaly nin limit hesabı çok komik zaten ona bişi demiyorum da=)benim savunduğum ve unac ın da açma amacı olduğunu düşündüğüm şükretme benim bir önceki mesajımda verdiğim şükretme.yani kolaya kaçmak deyimiyle alakadar olmayan şükür.ama tartışma 10 birimlik iş varken 7 birimlik iş yapan insanın şükretmesine dönmüş ya da başından ben yanlış anlamışım.yine de benim deliler gibi emek verip de ancak 70 alabildiğim bir sınav söz konusu olduğunda ,zaten emeklerim belki de boşuna gitmiş olacağı için buna da şükür diyebilirim.sadece buna bu kadar "kolaya kaçmak" denecek kadar aşağılamak söz konusu değildir.öleyim mi ben istediğim notu alamadım diye , psikolojimi rahatlatmak için dini araç olarak kullanışımdır bu yaptığım şükür işlemi.bunun elindekinin değerini bilmekle pek alakası olduğunu düşünmüyorum.bu ikinci şükür kavramı görecelidir neyse, ama bir "iş" sözkonusu değilken diyeyim , senden bir bakımdan eksik , kolu bacağı parası hatta çocuğu (senin çocuğun olabildiği için ) ,olan insanları gördüğün zaman şükretmelisindir ki bu bence göreceli olmayan kavramdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...