Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 TV Kartı var. Ama bir türlü kullanamadım. Evde bir kablo buldum ama onun da bir ucu erkek diğer ucu dişi.. Oysa bilgisayarın arkadaki çıkışı dişi, prizi de dişi. İki erkek uçlu kablo bulamadım. Ayrıca bir kablo denerken o çıkışı da söktüm yanlışlıkla geri taktım. Bir sorun olur mu? Nerden bulabilirim kısa bir kablo? TV Kartını kullanmak istiyorum... Yarın şehire incem almayı düşünüyorum bir kablo.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 çıkış bende kendi koptu.. geçmiş olsun kardiş.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yerine taktım girdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Merak etme o giriş çıkışlar kart rahat takıleybıl ve söküleybıl olsun diye takılıp çıkarılabilir yapılmışlar. Birşey olmaz yani. Çift taraflı erkek yaptırabilirsin yada elin yatkınsa kendin de yapabilirsin.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar