Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Bilgisayarımda ne oldu bilmiyorum , bugün birden bir yavaşlama başladı. Bu olay hafif başlıyor , sonra gittikçe dahada çok yavaşlıyor (mouse hareketide takılarak ilerlemeye başlıyor) , aşırı yavaşlıyor (delirtiyor burda beni) ve aniden hızlanıyor tekrar. Virüs taraması yaptım full upgradeli mcaffee ile birşey bulamadı , Ad-aware kullandım oda sonuç getirmedi. bunu yapsa yapsa haptime.a virüsü yapar dedim öyle birşeyde yok makinemde. Şu yazıyı yazarken bile harfler geç çıkıyor. Nasıl düzelticem yardım , kfayı yemek üzereyim[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 format atmayi dene :)[hline]imzada neymi$?
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 format şimdi uzun iş. hemde kolaya kaçmak olcak. Artık herne yapıyorsa önce yavaşlatıyor iyice , sonra düzeliyor ama bağlantı kesiliyor. Bende şüphelendim netstat -a yaptım. Çıkanlar arasında biri dikkatimi çekti : bzq-179-35-119.dcenter.bezeqint.net:8080 aynısının 1274 portlu olanı çıkıyor birde. Sebebi acaba bumu ?[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 sharereactorda son ad-aware 5.83 versiyonu var. bunu çekip son update'leri yap. customize, tüm harddisk, felan filan seç işte herşeyi.. norton antivirüs tüm updateleri yap. full scan, auto protect felan ayarları iyi yap. ben norton ve aaw kullanıyorum. az önce pc'de bir yavaşlama oldu. ctrl+alt+del yaptım xpde, bir baktım bir iexplorer yüzde 97 bellek harcıyor, direk kapadım onu. Neden öyle oldu onu anlamadım. Yani virüs ve adware'lere karşı scanlesen de böyle aksilikler olabiliyor.. Onun dışında gene fayda etmesse Norton Internet Security kullan. Adam programların her internete bağlanışında sorup duruyor. Paranoyak birşey yani. Hiçbirşekilde bilgisayarındaki yavaşlamayı durduramıyorsan ve hack felan düşünüyorsan bunu kullanmanı öneririm..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 adaware 6 var o birşey bulmuyor. bi norton çekiyim o zaman ben ama sürekli bağlantı kesiliyor , debelenip duruyom 10 mb de bir :([hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ayrıca internetle alakası yok sanırım , kablo modemin fişini çektim yine oldu. muhtemelen virüs falan. donanımdan kaynaklanan bir yavaşlama olabilirmi acaba ?[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 donanımdan olsa hızlanmaz tekrar sanırım format..[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 neyin ne kadar hafıza yediğini nhasıl öğreniyoruz win 98 de ?[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Yeni ayrıntı: Ctrk+Alt+Del yapınca yavaşlık düzeliyor o menü üzerinde. Neden acep ?[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 demekki programlardan biri yapıyo... bir programı kapat ctrl alt del le sora kullan yavaşlıyosa birini daha kapat. bulana kadar kapat. bulunca hangi program olduğunu araştır, uninstall ı varsa yap yoksa direk shift+del[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Predator-, 07 September 2003 20:33 tarihinde demiş ki: Yeni ayrıntı: Ctrk+Alt+Del yapınca yavaşlık düzeliyor o menü üzerinde. Neden acep ? ctrl-alt-del yaptiginda windows'un tum i$lemleri durur onun icin hizlaniyodur :)[hline]imzada neymi$?
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 heh sorunu çözdüm. bazen scandisk işe yarayabiliyormuş demekki :)[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 tebrikler.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Öne çıkan mesajlar