Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan terbiyesizlik yapma!

reyou

Öne çıkan mesajlar

konuyu fistan'a mistana çekmeyin, dağıtmayın!
soru eklerini, bağlaçları ayrı yazın. noktalama işaretlerine dikkat edin. harfleri büyük-küçük diye ayırmayın, ikilik yaratmayın :d .

başbakan artık istifa etmeli! olmazsa halk istifaya zorlamalı! diyorum ben! şahsen!
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver başbakanın savunulcak hiç bir tarafı yok.sende bunu biliyorsun çünkü tek yaptığın laf oyunu yapmak , içi dolu bir mesajını görmedim bu konularda.kapak fln iyice seviyesizleşmiş ortam ama şasmamak lazım " lan " , " ananı al da git " tarzı konuşan bir başbakanı savuncak insandan ne beklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan o zman sana bir kompozisyon yazıyom cevaplarından,

ailenden 2 kişi şu anki muhalefet liderine oy verdikleri için günaha girdiler, senin ailenden bir kaç bireye bela okuyabilirim, bundan öncekilerin koyunuydun, başkası bir hata yaparsa sen de o hatayı yapmak zorundasın.

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 19:47 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben şöle bişeyler demiştim; "öncelikle bir başbakanın bunları söylemesi yanlış"

said:
rte nin dediklerini yerden yere vuranlara bakıyorum da reddettiğiniz uslubun bile ötesini kullanıyorsunuz

madem 1.sini yazıyorsun, niye sade vatandaşın forumlarda kullandığı üslupla rte'ninkini karşılaştırıp argüman diye önümüze sürüyosun? (bu kısmısını tartışmaya devam ettirmek istemiyorum ama çelişkili oluyo orda)

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 19:47 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim yaptığımız mı yanlış?
ben burda fistana veya başka birine lan şeklinde hitap etsem bu o kadar büyük bir olay değildir. sadece argo kullanmak olur. ama bir yöneticinin konuşma şekline ve vücut diline dikkat etmesi gerekir. en basitinden türkiye nin başbakanın düzgün türkçe kullanması gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver demiş ki;
peki bir insan yanlış yaptı diye aynı yanlışı kullanmak iyi bişey mi, ben bundan bahsediyorum
nasıl aynı yau?
her insan yerine göre argo konuşur.

yardırganan "argo konuşma" değil, "başbakanken, kameraların karışsında, kendi vatandaşına karşı argo konuşma" ya da "doğru zamanda doğru yerde doğru şeyi yapamamak", hani bunun hatun versyonu "oturmasını kalkmasını bilmemek" gibi bişi olurdu.

hatta bi de örnek verebilirim, ben arkadaşlarımla beraber falan orta bollukta küfretsem de burda ettiğim küfürleri toplasan 4-5 i geçmez.(toplamda tabi ki)

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 20:31 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...