Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan terbiyesizlik yapma!

reyou

Öne çıkan mesajlar

hayir kedi efendi, bir basbakanin sinirlerini veya insani zayifliklarini perde yaparak bu konuda kendini sucsuz ilan etme hakki yoktur. o makamdaki insan yaptiklariyla, hareketleriyle, sözleriyle, giyimiyle, kusamiyla... her seyiyle türk milleti'ni temsil eder.

o adam beni temsilen orada oturacak, sonra da gelecek karnimi doyuran ciftciye, hizmet etmek icin secildigi ülkenin bir ferdine lan diye hitap edecek, al anani git diyecek, artistlik yapma diyecek... orada duracaksin iste.

ayip ya, türk milleti'ne ayip, böyle bir adami basinda oturttugu icin.
cünkü hepimiz biliyoruz ki, milletler hakettikleri sekilde yönetilirler. bu ülkenin basbakanlik koltugunda ismet inönü de oturdu, bu adam da oturuyor. bizden öncekiler baslarinda adam gibi bir adam olmasini haketmis, biz haketmiyoruz. daha da kötüleri müstahaktir aslinda bize.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle bir başbakanın bunları söylemesi yanlış

daha sonra bir adamın bağıra çağıra derdini anlatmaya çalışması ki bu adamın derdinin başka olduğu belli(provakasyon vs.)

iki yanlış birleşince olay meydana geldi.

köylü milletin efendisidir; bu adam ne köylü ne de çiftçi, ne olursa olsun bu adam efendi değil.

genelde ekşide görüyorum adamın her cümlesi için başlık açılıyor ki bana bu diyalog o kadar da wowo nasıl demiş bunu seviyesinde gelmedi(daha önceki laflarının suyunun çıkarılması açısından alışkanlık oluşturduğu için), ayrıca "bana hiç bir söz getiremezsiniz ki tevil edip sizi onunla idam edemeyeyim"
Sosyal ağlarda paylaş

karşındaki kim olursa olsun isterse tinerci olsun ister başka bir insan.. eğer sen bir başbakansan konuşmayı, konuşma adabını bilmek zorundasın...

adamın provakatör olmasına gelince, daha önce de çiftçi olarak bazı şeyleri protesto etmiş.. yine konular aynı.. hem ne kadar araştırılmış adamın çiftçiliği? araştırılan tek şey daha önce böyle bir vukuatı var mı yok mu?.....

hem hiç fark etmez, rte karşısındaki çiftçi olarak biliyor.. 0.5ms içinde araştırması yapılıp beynine kim olduğu hakkındaki bilgiler aktarılmıyorsa eğer...

daha fazla yazmıyorum laf anlamıyorsunuz çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

@karakedi; o adamın birileri tarafından gönderildiğini düşünüyorum diyosun, provakator diyossun.ben katılmıyorum o ayrı.peki burdur mitinginde ekonomik şartların düzeldiğinden, enflasyonun düştüğünden, sanayicinin yüzünün güldüğünden bahseden rte'a "peki bizim pancar ne olacak?" diyen ve "bırak pancarı şehirli ol biraz ne bağırıyorsun?" diyerek cevap alan köylü kadınıda mı oraya birisi gönderdi? o da mı provakatördü?
Sosyal ağlarda paylaş

evet o çiftçi birileri tarafından gönderildi. temsil ettiği çiftçiler tarafından, köylüler tarafından, işçiler tarafından, bugün çalışıp ta bunun karşılığını alamayan milyonlar tarafından gönderildi.

bunda bir problem yok; 'demokrasi' diye bir tarafını yırtanların bulunduğu ülkemizde gerçek demokrasi o çiftçinin gidip başbakan sıfatını taşıyan kişiyi eleştirmesidir.

asıl tayin edilen, atanan kişi tayyip erdoğan'dır. ne idüğü belirsiz, 1 yıl önce kurulmuş partisiyle %34 oy almıştır, bu mudur demokrasi? aylarca kafamıza dikte edildi, akp barajı geçiyor, şu kadar oy alıyor diye.

ne çabuk unuttunuz tayyip erdoğan'ın org. hilmi özkök'le görüşmek için abd'den yardım dilendiğini ya da abd'nin bop projesinde diyarbakır'ı merkez yapacağız demesini.

öyle bir başkabakanı tanımıyorum ben, bu ülke o denli aşağılık durumları haketmiyor. benim gözümde vahdettin, damat ferit, ali kemal neyse tayyip erdoğan da odur.
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek 'çeksin türk milleti' kardeşim?

yukarıda da dedim. bu halk o partiyi istemese de akp birinci olacaktı bu kadak gibi meydanda. aylarca kafamızı şişirdiler, akp birinci parti olacak, %50 alacak, ilk defa tek parti iktidarı gelecek vs diye.

günümüzde yani mafya çağında seçim sonuçlarını halk değil, mafya, büyük tekeller-devletler, medya belirliyor. sen şeffaf bir seçim olduğunu zannediyorsun ama şeffaf seçim her partiye eşit hak verildiğinde olur.

seçim sonrasında ali atıf bir'in hürriyet'teki köşesini okuduysan orada seçim sonuçlarının nasıl %100 önceden belirlendiğini görürdün. masum halka suç atma lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...