Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya aradaki o kadar yazılan şeyi okumadım ama ne olursa olsun yanlış yaptı. ne tepki alırsa alsın, ne kadar baskı altında olursa olsun. o başbakan; kendini seçenleri temsil ediyo ve çok ayıp etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kendısı turkıyenın sadece yuzde 38 ı tarafından secıldı ama yuzde yuz u tarafından sewcılmıs gıbı harıekt edıyor ben asarım ben keserıp kaplanım bu vatandaş koyun ben osman kenk ım modunda her hızlı cıkısın hızlı bır ınısı vardır ne akdar yuksege cıktıysanız bu dusus o kadar sancılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 basbakan olmamalı bence su durumdan sonra ıstıfa etmelı agzıdan cıkan sozlere bıle hakım olamyan bırı nasıl devlet baskaknı olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 oldu canım başka. önüne gelene istifa diye bağırmakta yeni moda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 penguen e açtığı dava reddedilmiş (tayyipler alemi) penguen de bu hafta kapak yapmış bu olayı penguenin biri rte ye diyo: "lütfen validenizi de alıp gider misiniz burdan!" sağlam benzetmişler valla helal olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 said: oldu canım başka. önüne gelene istifa diye bağırmakta yeni moda oldu. ingiltere ulaştırma bakanı ölüm olmayan bir otobüs kazasından sonra istifasını verdi. oda laf olsun diye istifa etti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 koyun olmaya merakli bu kadar cok insan olunca herkes kendini coban zannetmeye basliyor tabi.anasinida alsin gitsin rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ampül işte bazen tekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar