Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayan muhabire çirkin saldırı

Wazzz

Öne çıkan mesajlar

http://www.sabah.com.tr/gnd113.html
saygısız saldırı

islamiyet'e saygısızlığı protesto eden bir grup, "başı açık ve kotlu" diye muhabirimizi taşladı.

konya halk eğitim ve araştırma derneği'nin "resul'e sadakat yürüyüşü" sırasında olay çıktı. bir grup, basına ayrılan otobüsün üstünden mitingi izleyen muhabirimiz aliye çetinkaya'ya saldırdı. kuran okunurken başı açık ve kotlu diye önce hakaret yağdırdılar, ardından taş ve ayakkabı fırlattılar... çetinkaya, saldırganlardan şikâyetçi oldu..

muhabirimize çirkin saldırı

konya'da ''resul'e sadakat yürüyüşü" sırasında sabah muhabiri aliye çetinkaya'ya başı açık ve pantolonlu olduğu gerekçesiyle ayakkabı ve taş fırlattılar.

konya'da halk eğitim dayanışma ve araştırma derneği (heda-der) tarafından düzenlenen "resul'e sadakat yürüyüşü" sırasında, muhabirimiz aliye çetinkaya, kuran-ı kerim okunurken başı açık olduğu ve kot pantolon giydiği gerekçesiyle yuhalandı ve saldırıya uğradı. kalabalık, muhabirimiz çetinkaya'ya ayakkabı ve taş fırlattı. otobüsten indirilen ve gözyaşlarına hakim olamayan çetinkaya, kendisine hakaret eden ve ayakkabı fırlatanlar hakkında şikayette bulundu.

3 bin kişi toplandi
konya'da heda-der'in karikatür krizine yönelik protesto yürüyüşünde yaklaşık 3 bin kişi biraraya geldi. yapılan konuşmaların ardından kuran-ı kerim okundu. konuşmaların yapıldığı otobüs üzerinde basına ayrılan yere çıkan çetinkaya, resim çektiği sırada kuranı kerim'i başı açık dinlediği ve kot pantolon giydiği gerekçesiyle kalabalık tarafından yuhalandı. bazılarının "kuran-ı kerim okunurken nasıl başı açık orada duruyor" diyerek tepki gösterği çetinkaya'nın üzerine taş ve ayakkabı fırlatıldı.

gözyaşlarini tutamadi
bu arada mitingi organize eden görevlilerden biri aliye çetinkaya'nın yanına gelerek insanları taciz ettiğini ve alandan ayrılması gerektiğini söyledi. omuzuna ayakkabı isabet eden gazeteci aliye çetinkaya, gözyaşlarına hakim olamadı. otobüsten indirilen çetinkaya, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. çetinkaya'ya hakarette bulunan ve taş fırlatan kişilerin fotoğraf ve görüntüden tespit edileceği belirtildi. öte yandan konya gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu, aliye çetinkaya'nın tartaklanarak miting alanından uzaklaştırılmasını kınadı.

arkadaşlar ben artık bu zinniyetli insanları anlamak mümkünsdeğil ve tepkisiz kalmak lütfen sizde tepkinizi gösterin
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver sen şimdi;

taşla bir insan evladına girişmekle taciz etmekle, bir kuruma girerkenki giysi yönetmeliğini bir mi tutuyorsun? (danıştayın aldığı karar daha aihm ye falan gidecek onun arkasında değilim zaten)

mesela beni de şortla camiye almazlarsa kaç tane türbanlı taşlayabilirim?

hem danıştayı hem bu olayı aynı anda ve ayrı ayrı kınayamıyor musun? (ben yapıyorum mesela)

illa ki sana benzeyenleri her koşulda kayıtsız şartsız korumak zorunda mı hissediyorsun?

birey misin sürünün koyunu musun? (bu bonus soru)

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 23:25 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle diyorsan vanil'e gereksiz yere laf sokmayacaksın, ayrıca neresinden benim o taş atan yaşam formları desteklediğim sonucunu çıkardın onu da ayrıca merak ettim.
ama bu merakla yaşayabilirim, umrumda değil.
yapılan olay yanlış, tamam yakmayalım, ama cezasız kalmazlarsa iyi olur gibi.
bunu da yazmazdım da neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili 3. şahıs,
savunduğun kişi magandavari bir şekilde hepsini yakalım hitler olucam bigün gibi bir yazı yazmışsa, başı açık diye taş atmak = taş attılar diye yakmak gibi bir benzerliği su yüzüne çıkarır.. ki ben orda hakaret etmedim, iğneleyici şekilde çok güzel eleştirdim. senin büyük baş tespitin ise gayet şahsına yakışıcak kibarlıkta olabilir beni ilgilendirmez.
şimdi cevabını istemediğim 3 soru sorucam..
1- savunduğun kişi eyvah bu tartışma beni aşar, plz yardım diyerek msn'den link mi yolladı.
2- savunduğun kişi galiba bayan o yüzden senin de onun erkek arkadaşı ola ihtmialin var yetiş bey bana laf attılar diyerek kahveye haber mi saldı?
3-savunduğun kişi eğer bayansa sen de gözüne gireyim diye beyaz klavyeli çokoprens rpsine mi daldın? bunu bir daha yazıyorum tutuldu çünkü.
neyse ilk bulaşan sen olduğun için sırayla benim de cevap verme zorunluluğum oluyor sataşınca..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...