Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 http://www.sabah.com.tr/gnd113.html saygısız saldırı islamiyet'e saygısızlığı protesto eden bir grup, "başı açık ve kotlu" diye muhabirimizi taşladı. konya halk eğitim ve araştırma derneği'nin "resul'e sadakat yürüyüşü" sırasında olay çıktı. bir grup, basına ayrılan otobüsün üstünden mitingi izleyen muhabirimiz aliye çetinkaya'ya saldırdı. kuran okunurken başı açık ve kotlu diye önce hakaret yağdırdılar, ardından taş ve ayakkabı fırlattılar... çetinkaya, saldırganlardan şikâyetçi oldu.. muhabirimize çirkin saldırı konya'da ''resul'e sadakat yürüyüşü" sırasında sabah muhabiri aliye çetinkaya'ya başı açık ve pantolonlu olduğu gerekçesiyle ayakkabı ve taş fırlattılar. konya'da halk eğitim dayanışma ve araştırma derneği (heda-der) tarafından düzenlenen "resul'e sadakat yürüyüşü" sırasında, muhabirimiz aliye çetinkaya, kuran-ı kerim okunurken başı açık olduğu ve kot pantolon giydiği gerekçesiyle yuhalandı ve saldırıya uğradı. kalabalık, muhabirimiz çetinkaya'ya ayakkabı ve taş fırlattı. otobüsten indirilen ve gözyaşlarına hakim olamayan çetinkaya, kendisine hakaret eden ve ayakkabı fırlatanlar hakkında şikayette bulundu. 3 bin kişi toplandi konya'da heda-der'in karikatür krizine yönelik protesto yürüyüşünde yaklaşık 3 bin kişi biraraya geldi. yapılan konuşmaların ardından kuran-ı kerim okundu. konuşmaların yapıldığı otobüs üzerinde basına ayrılan yere çıkan çetinkaya, resim çektiği sırada kuranı kerim'i başı açık dinlediği ve kot pantolon giydiği gerekçesiyle kalabalık tarafından yuhalandı. bazılarının "kuran-ı kerim okunurken nasıl başı açık orada duruyor" diyerek tepki gösterği çetinkaya'nın üzerine taş ve ayakkabı fırlatıldı. gözyaşlarini tutamadi bu arada mitingi organize eden görevlilerden biri aliye çetinkaya'nın yanına gelerek insanları taciz ettiğini ve alandan ayrılması gerektiğini söyledi. omuzuna ayakkabı isabet eden gazeteci aliye çetinkaya, gözyaşlarına hakim olamadı. otobüsten indirilen çetinkaya, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. çetinkaya'ya hakarette bulunan ve taş fırlatan kişilerin fotoğraf ve görüntüden tespit edileceği belirtildi. öte yandan konya gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu, aliye çetinkaya'nın tartaklanarak miting alanından uzaklaştırılmasını kınadı. arkadaşlar ben artık bu zinniyetli insanları anlamak mümkünsdeğil ve tepkisiz kalmak lütfen sizde tepkinizi gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hz. muhammed karikatürlerinden biri, icinde muhammed ögesi olmasa cok cok basarili bir karikatürdü, onu anlatmam yeterli olacak burada. ortada islami temsil eden (muhammed) bir erkek silueti, iki yaninda da birer kadin. kadinlar tamamen kapkara, bir tek gözleri acik. erkek de tamamen acik, sadece gözleri kapali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 iran`a donusturmek isteyenler var bu ulkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bunlar anca ayakkabı ve taş atabilirler zaten. throwing weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bence iki tarafta dason derece gerizekalı ( hatta zekasız ) insanlar. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yök te başörtülü öğrencilere aynı muameleyi yapıyor danıştay başörtülü birini sakıncalı buluyor normal şeyler ya bu haberler super ülkeyiz walla ne kadar gurur duysak az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 soulless pati § 12 şubat 2006, pazar - 19:17 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- iran`a donusturmek isteyenler var bu ulkeyi. oha manyak bir yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 forgiver, bas örtülüleri recm etmeye calisan varsa melissa p. gibi kitap yazicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 illa fiziksel saldırı mı lazım onlar da olmadı mı sanki, zorla başörtüsünü çıkartmaya çalışmak, peruk mu diye kontrol etmek, kapılarda bekletmek birine çağdışılık(ben de katılıyorum) derken diğerini hor görmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 insan olan fiziksel saldiriyla kanun kararlarini ayni kefeye koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 insan olan yasakların ucu kendisine dokunmuyor diye hoşgörmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 oha be arkadas,taslanmayla basörtüsü olayınıda aynı kefeye koydun ya.yuh yani. insanlıktan nasibini almamış hayvan. onlar. [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 23:04 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 forgiver sen şimdi; taşla bir insan evladına girişmekle taciz etmekle, bir kuruma girerkenki giysi yönetmeliğini bir mi tutuyorsun? (danıştayın aldığı karar daha aihm ye falan gidecek onun arkasında değilim zaten) mesela beni de şortla camiye almazlarsa kaç tane türbanlı taşlayabilirim? hem danıştayı hem bu olayı aynı anda ve ayrı ayrı kınayamıyor musun? (ben yapıyorum mesela) illa ki sana benzeyenleri her koşulda kayıtsız şartsız korumak zorunda mı hissediyorsun? birey misin sürünün koyunu musun? (bu bonus soru) [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 23:25 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 3-5 çapulcunun yaptığı bir olayı bir kesime mal etmeye hakkınız yok. kimse kimsenin taşlanmasını istemez. yapanlar cezalandırılır olay da kapanır büyütmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yahu yeter be. hitler triplerini girip hepsini yakicam bigün o olucak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 helal sana.. yakmışken bizim nadasa bırakılacak 8 dönüm bahçenin posalarını da yakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @geffen: büyükbaş hayvan var mı sizin çiftlikte? bana var gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 var olduğunu anlaman senin eski bir kıyakçı olduğunu hissettirdi bana.. neyse beyaz klavyeli çokoprens rpsini bırakalım da bayan muhabire yapılan saygısızlığın yanlış olduğunu belirtmek isteyecek kişilerin önünü kesmeyelim olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 öyle diyorsan vanil'e gereksiz yere laf sokmayacaksın, ayrıca neresinden benim o taş atan yaşam formları desteklediğim sonucunu çıkardın onu da ayrıca merak ettim. ama bu merakla yaşayabilirim, umrumda değil. yapılan olay yanlış, tamam yakmayalım, ama cezasız kalmazlarsa iyi olur gibi. bunu da yazmazdım da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 konyalılar yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephiston Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 atalım kafalarına 2 nuke!!! temiz işş.... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sevgili 3. şahıs, savunduğun kişi magandavari bir şekilde hepsini yakalım hitler olucam bigün gibi bir yazı yazmışsa, başı açık diye taş atmak = taş attılar diye yakmak gibi bir benzerliği su yüzüne çıkarır.. ki ben orda hakaret etmedim, iğneleyici şekilde çok güzel eleştirdim. senin büyük baş tespitin ise gayet şahsına yakışıcak kibarlıkta olabilir beni ilgilendirmez. şimdi cevabını istemediğim 3 soru sorucam.. 1- savunduğun kişi eyvah bu tartışma beni aşar, plz yardım diyerek msn'den link mi yolladı. 2- savunduğun kişi galiba bayan o yüzden senin de onun erkek arkadaşı ola ihtmialin var yetiş bey bana laf attılar diyerek kahveye haber mi saldı? 3-savunduğun kişi eğer bayansa sen de gözüne gireyim diye beyaz klavyeli çokoprens rpsine mi daldın? bunu bir daha yazıyorum tutuldu çünkü. neyse ilk bulaşan sen olduğun için sırayla benim de cevap verme zorunluluğum oluyor sataşınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 KESELİM ÖLDÜRELİM HEPSİNİ !!11!!!!!1!1ONBİRYÜZONBİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar