AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 mage kızarması hp sinin azalmasından değildir....mana nın bittiği anlmaına gelir...bi orc bp war bende ona uyuz oluyorum ..grifth mi ne öle bi şey adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben lordos ile eskilerden 3 ay kadar önce kapışırken (debuff bp kullanıyordum) sizin dürüst dediğiniz bu arkadaş combosunu hiç kesmeden benim 4 tane debuffımı yarım saniye bile geciktirmeden seri bir şekilde cureleye biliyordu. şimdi nasıl oynuyor bilmiyorum ama bahsettiğim olay yaklaşık 3 ay filan oldu. 1 hafta bp takıldım ve lordos ile her karşılaştığımda auto cure kullanıyordu. 000000 ile karşılaştığımda adam durup cure basıyor. allah aşkına 4 tane atıyorum üst üste 4.yü attığımda ilki açılmış oluyor. debuff a devam ediyorum adam combo yapmaya devam ediyordu. şimdi kullanmıyormuş ama lordos önceden kosp kullanıyordu. inanmıyabilirsiniz ama beni tanıyanlar var ise yalan konuşmıyacağımı da bilirler. saygılar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 zuahahahaha master yaktım spikeden sonra oda guzel :d :d :d daha neler gorcez bakalım attack la magenin masteri yakmıs vay bea :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 nychris can doldurması normaldir 3000 mana olduğunu var say bu 30 tane minor demek yane 30x60=1800 canı çok çok kısa bir surede basabilir bide pot bassa 2520 can :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Bakın arkadaşlar NYchris,Lordos,Bobert,000000 gibi isimler kosp da kullanır kohack de kullanır herşeyi yapar ama onlar asla banlanmazlar.. Biz kullanırsak ve yakalanırsak biz ban yeriz.. Lordos'ta +2 takılar var ve kaç aydır hatta belki de 1 senedir üstünde... Ama ban yemiyor... NYchris bobert gibi isimlerle çok samimi bu arkadaşlar... Ama onlar banlanmaz siz banlanırsınız . Benim bi arkadaşım 70 lvl biff IP den cafede kosp kullanıldını tespit ediyor ve ordaki lvl en yüksek olan 70 lvl arkadaşımı banlıyo.. Siz bu adil bişeymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oyunun en zevkli yanı cz czdede artık arkadaşlar kohack kullanıyorsa hiç girmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 colony zone da kullanan cok var master i parlayan kaybolup gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 synergenx bence kanıtın olmadan elinde bi takım iddaalarda bulunma derim suclu durumuna sen düsersin en azından isim konusunda .. ares'te oynamıyorum ..ancak nychrs,0000000,bobert gibi isim yapmıs kişilerin bu tarz programlar kullandıgını sanmıyorum .. artı olarak knightonlineranking.tk secren shoot bölümünden 0000000ın videosunu izlersen nasıl minör kullandıgını görürsün .. onlar banlanır,hacklenir yine geri gelirler biz banlanırız,hackleniriz bişi yapamayız konusuna gelince ise;biz türkiyeden oynuyoruz onlar yurt dışından aradaki fark bu .. bizimde sorunumuz oldugunda ulasabilicegimiz yetkili kişiler olsa bu sorunlarla inan bizde karşı karşıya kalmayız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yazdıklarınızın hepsini okudum. adamlar kesin illegaş programlar kullanıyor yada kullanmıyor demıorum. oyunu bırakmadan once yaklasık 30-40 gün once sabaha dogru (:p) lordosla karsılastım. 1v1. beni beastların oraya çekti. lordos heralde kacıyor dıe dusunmedım tabe :d daha sonra 1v1 kapıştık we yaklasık 2 dakıka sonra lordos press ok yapmak zorunda kaldı. kesmiştim way be diodum. ama o zaman archer idi. geçenlerde burada xrated ın lordosla olan videosunu ızledım. ve sonuc xrated 3 lordos 1. yani şu bir gerçek lvl im 65 we hiç bir uniqim yoktu onu kestiğimde. adamlar programda kullanıo olsa kullanmıyorlarda olsa rtr de ben o adamdan daha ıyıyım =) tebrikler xrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 synergenx sen gördünmü endless in program kullandıgını ? ben endless i iyi tanırım empire gelmeden öncesinden hatta aynı clanda da bulunduk ve msn imde de var sohbetim muhabetim de var ama öyle program kullansa eminim sorardı bana birkaç şeyini endless ne kosp ne dupe nede kohack la ilgisi olmuştur bnce kanıtın olmadan laf atıp durma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 germeyin la ortamı amma abarttınız he kohack kullansa nolcakki yani ispatlayamıon gzl kardeşim zorlama işte fraps fln warsa koy inanak yazıyla olsaydı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 insalara camur atmak o kadar kolayki ama ben dedigim lafı tekrar soyluyorm camur atarsan camur ustune sıcrar oylede olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 endless ve hile löl ben o adamı ko zamanından beri tanıyorum o adam serverdaki ender insanlardan biridir dikkatli olalım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla öyle çok enderdir nadir bulunur birtek bu gelip gb item isdio birde bu bıraksada kurtulsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla adma bizi dupeci programcı yaptı ya nediyim artık allahından bulsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 xd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 biz ona bune yalvarmadık ya hack yedim item para diye ondan camur atıyolar boyle :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla bugün partyde herkes aglıyodu kohackın yeni versionu cıkmadı diye:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 g**e geldiler desene..ne kadar üzüldüm hallerine bilemezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yakın hepsini benzin döküp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 evet cure::shot haklısın abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 millet camur atmakdan zevk alıyo beni tanıyan adamlar iyi bilir nasıl biri oldugumu.... ama sunu iyi biliyorumki bu millete camur atanlar kendi yaptıklarını iyi dusunsunler...burda soylersem yanlıs olur bir clanda benle beraberken ts den neler soyledigini .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 endlessi czden tanıyorum kohack kullandıgına inanmıyorum cunku defalarca o beni defalarcada ben onu kestim ...kaçmazda ..ya keser ya kesilir tarzı bi arkadas .. sanmıyorum kullanacağını kullandıgına emin olduklarımı yaıcam artık: cimcimee fiyaka_pich_tr daha aklıma gelirse yazarım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bugun kac kere troll bastı karuslar moontsrill falan hepsini kesdik gonderdik 3 parti geldikleri oldu sanslarına butun saglam adamlarda trollde kasıyolardı ki adamlar bastıklarında 2 assian birden daldı kesemedi ama ben town cekmedim orda kac kişi vardı gordu cekcek olsam oyle duurmlarda cekerim ki yine cekmedm camur atmak zevk veriyo millete... [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 22:21 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 artık her town çekeni kohack ci saniolar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar