ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Şimdi beyler farzedinki X oyuncu 1 milyon puan kasmış bu hafta ve 1. olmuş standingde diyelim bu kişi honor barda yükseleceği çizgi miktarı ile , başka bir y oyuncu 500 bin kasarak birinci olmuşsa bu kişininde alcağı honor bar çizgisi eşitmi bunu bilen birisi varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hic bilmıyorum ama mantık olarak yuksek olması lazım ama bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 o haftaki standing in senin ilerlemeni etkiler. ama mesela adamın biri 1-2 hafta hep honor kasmıs ve rank 10 olmus. ve o hafta standing i 300 dielim. baska bi adam ise yeni baslamıs kasmaya rank 8 dielim ama o hafta cok ii kasmıs ve standingi 400. her ne kadar standing in ondan fazla da olsa. onu gecemezsin. cunku o daha onceden yapmıs o kadar honorı. ama aranızdaki fark azalır. umarım sorun buydu ya. tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bakın Sorun su arkadasın demek istedigi. Bu hafta Ben 500k Honor kastım 1. oldum. Ama istesem 1milyon honor kasar Gene 1. olurdum Bu durumda Hangisi Daha cok Honor Bar' ve Raiting e Etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yok abi demek istediğim 2 tip olay düşün birinde 1 milyon alıp 1. oluyon diğerinde 500 bin alıp1. oluyon şimdi sorum şu:her iki durumda yükseleceğim honor bar çizgisi mesela örneğin "3 cm" bu fix bişimi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hee hayır deil. mesela sen bi hafta 500k aldın ve 5 cm ilerledi cunku rakiplerin daha az yaptı. ama dier hafta 1 milyon yaptın 3cm ilerledi cunku rakiplerin senden fazla yaptı is tamamen oyuncular arası rekabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 abi bak gene yanlış anladın 500 le birinci olsam yada 1 milyonla 1. olsam fix 3 cm mi (3cm sallama bi rakam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ya valla son mesajından da aynı sey anliyorum=) beynim sulandı heralde:P ya rank atlamakda onemli olan sey rakiplerini gecmen rank 14 olmadıkca 1. olamıcagın icin dewamlı bir rakibin olacak onunde. senin kaydettigin ilerleme de diger insanlara gore degisir. yani sen kendi rankında 1. olucakken senden ust rank da olanlar daha az puan yaptıysa dolayısıyla sen direk bi ust ranka cıkıon ve adam dusuo. yani 1. olmaktan ne kastettin anlamadım rank 14 olmadıkca onunde illaki baska bir rakip oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 şimdi her hafta honor point'ine göre haftalık sıralamaya giriyorsun. misal 20.000 hp alıyorum ve haftalık sıralamada 350. oluyorum yani o hafta en çok hp toplayan 350. kişiyim. ama bu haftalık sıralama, o yukarıdaki grafikteki yükselmeyi gösteren çizgi ile aynı şey değil. peki o çizgi neyi gösteriyor? o çizgi serverdaki genel sıralama içinde, kendi rank'in dahilindeki yerini gösterir. mesela serverda sıralamada 500-700 arası rank 5'e ait diyelim (haftalık değil). ben serverda 600. kişi isem, oyundaki honor penceresinde bulunan o grafikte tam ortada gözükürüm. şimdi soruya geliyim. o çizgi, rank içindeki sıralamayı gösteriyor. yani ne kadar honor kastığına (dolayısıyla rating'ine) bakmıyor. sadece rank içinde kaçıncı olduğuna bakarak bunu grafiksel olarak sana veriyor. yani benim rating'im 65.000 dir ve 1. olurum. senin rating'in 55.000 dir ve 2. olursun. aramızda 10.000 rating var, kapatması zor ama grafikte birbirimize çok yakın gözükürüz çünkü ben 1. sende 2. olmuşsundur. bilmem anlatabildim mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 dedigin buydu heralde. arkadas cok iyi anlatmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hmm tamam kafamda net bir şekil oluştu şimdi sğolun kardeşler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar