havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 İlişki konusunda hangisi daha daha nankör ve umursamaz?Tartışmaya açıyom uzun uzun tartışalım istedim.Yorumlarınızı bekliyom hade ama:)
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 kızlar daha umursamaz bence,biz erkekler çok daha ilgili oluyoruz,mesela ben karşımdaki kişiye gerçekten çok değer veririm ve ilişkimi bozucak herhangi bir davranıştan kaçınmaya çalışırım,karşımdaki kişiyi üzücek veya yıpratıcak birşey yapmam benim başıma gelmedi ama aldatma konusu falanda var bunun içinde bence kadınların aldatma potansiyeli erkeklere oranla daha yüksek erkeklerin genelde bir başka birisi ona ilgi gösterdiginde aldatma potansiyelinin ne kadar yüksek oldugu söylensede benim tanıdıgım kişiler ve benim böyle bir davranışım olmadı karşımdaki kişiyi çok önemsedigim için olabilir yada o kişiyi değil kendimi aldattıgımı hissettigim içinde olabilir.Birde ilişki bittikten sonra kadınlar genelde 1-2 gün içinde unutabiliyorlar ve 1 ay bile geçmeden bir başkasından hoşlanıp bir başkası ile birlikte olabiliyorlar genelde bu genç yaştaki kimseler için geçerli olabilir ama şöyle birşey varki biz erkekler genelde bir ilişkiden çıktıktan sonra ne kadar belli etmemeye çalışsakta kolay kolay bir başkası ile birlikte olamıyoruz sanırım güven probleminden olsa gerek yada şıp sevdi olmadıgımız için :) neyse belki genelleme yaptım ama kişiden kişiyede bunlar değişebilir...
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 kuzlar:P ya insan nankor arkadasım, çiğ süt emmiş
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 @dory kapa çeneni bi kızlar yerine kuzlar yazdık diye hemen koz arama mutantlar sizi...
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 havok denen insan(?) demis ki: said: @dory kapa çeneni bu nasil bir usluptur arkadasim? [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 15:31 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yaw kardeşim ben yorumlarınızı yazın dedim taş atmanızı deil ama dory hanfendi başlığı yanlış yazdım diye dalga geçti birde arkasından nankör insan çiğ sütemmiş gibi bi üslup kullandı.Ben başlıkla dalga geçtiği için kızmadım o altta ki yorumu beni kızdırdı.Kapa çeneni dediysem özür dilerim ama ben sadece görüşlerinizi öğrenmek istedim bana kalkıpta taş atmanızı deil... [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:02 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir]
unac Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 euheh çok sinirlendin. noldu yoksa bıktınmı normal hayatta ezilmekten?
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hayır ezilmedim ama bu topik i yorum yazın diye açtım bana dönün diye deil.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yok sanırım adamcağız "insan nankör arkadaşım, çiğ süt emmiş" lafını şahsına edilmiş bir hakaret zannetmiş. Hemen gerilmeye gerek yok orda sana laf sokma amacı yok sadece kuz deyişinle ilgili bir espri yapmış o da hakaret amacı taşımıyordur eminim.
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 iş kendinizi korumaya gelince gayet güzel türkçemizi konuşturuyorsunuz ama çiğ süt emmişler lafının insanlara hitaben yapılmış basit bir espri olduğunu anlayamıyorsunuz? eh yazık. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:10 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 peki arkadasim.dory'nin yorumunu yanlis anlamissin l'anti'nin dedigi gibi. yorum yapalim o zaman istedigin gibi(cok kli$e olucak ama, soru da öyle): insanina göre degisir . kizlar da hayvan olmadigina göre , tüm kizlar nankördür diye bir yorum yapilmasi cok salakca olur. ne tüm kizlar nankördür ne de tüm erkekler. edik: cok dürüst oldum pls [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Basit espri ama thelegbra da başta anlamamış lol:) Hemen germeyin ortamı, biraz politik olmaya çalışın, havok özür dilesin kapansın olay işte hemen agresif cevaplar vermeye çalışmaya gerek yok, belli ki bir yanlış anlaşılma var.
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 en iyisi dori'yi yakıp küllerini rüzgara savurmak, denyo kari
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Kapa çeneni dediysem özür dilerim Yok yok dememişsin.Emin değilim gerçi
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 @vanille ben tüm kızlar veya tüm erkekler demedim genelleme yapmadım farkındaysan.Sadece hangisi daha nankör demek istemiştim.Bu arada dory e kapa çeneni lafım için özür diledim okudunuz mu acaba?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Chill out with Lounge 102. Louuuunge Louuuuuuuunge 102 (102 102 102 102...) Tune iiiiin and chilll ouuut:)
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 iyi erkekler daha uzaga iser o yüzden erkekler daha nankör oldu mu.
Öne çıkan mesajlar