Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzlar mı daha nankör yoksa erkekler mi?(lütfen dürüst olun!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızlar daha umursamaz bence,biz erkekler çok daha ilgili oluyoruz,mesela ben karşımdaki kişiye gerçekten çok değer veririm ve ilişkimi bozucak herhangi bir davranıştan kaçınmaya çalışırım,karşımdaki kişiyi üzücek veya yıpratıcak birşey yapmam benim başıma gelmedi ama aldatma konusu falanda var bunun içinde bence kadınların aldatma potansiyeli erkeklere oranla daha yüksek erkeklerin genelde bir başka birisi ona ilgi gösterdiginde aldatma potansiyelinin ne kadar yüksek oldugu söylensede benim tanıdıgım kişiler ve benim böyle bir davranışım olmadı karşımdaki kişiyi çok önemsedigim için olabilir yada o kişiyi değil kendimi aldattıgımı hissettigim içinde olabilir.Birde ilişki bittikten sonra kadınlar genelde 1-2 gün içinde unutabiliyorlar ve 1 ay bile geçmeden bir başkasından hoşlanıp bir başkası ile birlikte olabiliyorlar genelde bu genç yaştaki kimseler için geçerli olabilir ama şöyle birşey varki biz erkekler genelde bir ilişkiden çıktıktan sonra ne kadar belli etmemeye çalışsakta kolay kolay bir başkası ile birlikte olamıyoruz sanırım güven probleminden olsa gerek yada şıp sevdi olmadıgımız için :) neyse belki genelleme yaptım ama kişiden kişiyede bunlar değişebilir...
Mesaj tarihi:
yaw kardeşim ben yorumlarınızı yazın dedim taş atmanızı deil ama dory hanfendi başlığı yanlış yazdım diye dalga geçti birde arkasından nankör insan çiğ sütemmiş gibi bi üslup kullandı.Ben başlıkla dalga geçtiği için kızmadım o altta ki yorumu beni kızdırdı.Kapa çeneni dediysem özür dilerim ama ben sadece görüşlerinizi öğrenmek istedim bana kalkıpta taş atmanızı deil...

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:02 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok sanırım adamcağız "insan nankör arkadaşım, çiğ süt emmiş" lafını şahsına edilmiş bir hakaret zannetmiş. Hemen gerilmeye gerek yok orda sana laf sokma amacı yok sadece kuz deyişinle ilgili bir espri yapmış o da hakaret amacı taşımıyordur eminim.
Mesaj tarihi:
iş kendinizi korumaya gelince gayet güzel türkçemizi konuşturuyorsunuz ama çiğ süt emmişler lafının insanlara hitaben yapılmış basit bir espri olduğunu anlayamıyorsunuz? eh yazık.

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:10 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
peki arkadasim.dory'nin yorumunu yanlis anlamissin l'anti'nin dedigi gibi.
yorum yapalim o zaman istedigin gibi(cok kli$e olucak ama, soru da öyle): insanina göre degisir . kizlar da hayvan olmadigina göre , tüm kizlar nankördür diye bir yorum yapilmasi cok salakca olur.
ne tüm kizlar nankördür ne de tüm erkekler.
edik: cok dürüst oldum pls

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:17 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Basit espri ama thelegbra da başta anlamamış lol:)
Hemen germeyin ortamı, biraz politik olmaya çalışın, havok özür dilesin kapansın olay işte hemen agresif cevaplar vermeye çalışmaya gerek yok, belli ki bir yanlış anlaşılma var.
Mesaj tarihi:
@vanille ben tüm kızlar veya tüm erkekler demedim genelleme yapmadım farkındaysan.Sadece hangisi daha nankör demek istemiştim.Bu arada dory e kapa çeneni lafım için özür diledim okudunuz mu acaba?
  • Yeni Oluştur...