Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lunar war


CurseD_KronoS

Öne çıkan mesajlar

Hemen yazayım da Orcları'ın izzet-i gururunu kurtarayım. Xigenon server'ında savaşlar şu şekilde yaşanmakta;
13.00-15.00 savaşlarında ilk 20 dk içinde keeperı kesememişsek, o gün Humanların iyi defans yaptığını, yada bizim yeterince yüklenmediğimizi düşünüyoruz. İstilaya gittiğimizde townın işgal edilmesi de en fazla 20-25 dk.
19.00-21.00 savaşları biraz daha zorluyor bizi ama en fazla (ve genelde) 1 saati buluyor keeperı kesmemiz. İstilaya gittiğimizde biraz daha zorlanıyoruz towna girmek için. Ve kapıda sıkı bir defansla karşılaşıyoruz.
04.00-06.00 savaşlarında ise 15 dk içinde hepimizi towndaki o küçük kulübeye hapsedip 45 dk boyunca kapı her açılışında toplu bir katliam yapıyorlar. Keeperı bilerek kesmiyorlar. 1 saat sonunda işgali başlatıyorlar ve townu ele geçiriyorlar. Yok, densizin biri çıkıp da keeperı hemen keserse, 04.30 itibariyle bizim townda inn hostes'in yerinde tezgah açmış oluyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xgenonda sawaşlar aptekinin dedigi gibi geçior ama biz(el moradlar) sabah savaşinda keeperi bilerek bırakmıyoruz zaten bırakamayı warrior rogueler sıkılır keserler sadece mageler sawaşiyor
nedeni bilinmez genelde keeper bugga girer
kesilmez mageler jailin etrafında kalır meleelerde karuslarin girice dogdugu noktaya gidik orada dogan birkaç kişi için birbirlerini yerler xD

(butun gm ler karus xenonda)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...