mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 selamlar.Dun aksam cikarken hicbirsey yoktu.sabah kaltim girmeye calisiyorum unable the connect diyor.internet baglantisi yokmus gibi goruluyor . offical site ile servere baglanmiyor.internetim var ,diger sitelieri aciyorum.ne oldu? ne yapmam lazim ? bilen arkadslar varsa anlatabilirmi acaba?simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hepimizde var telekomdan kaynaklanıyo merak etme!!!! bende kafayı yiyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ok .sagolasin.yuregime su serptin biraz.biligsayar arizalari konusunda ozurluyum zaten ne yapacagim diye dusunmeye baslamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Herkeste olan telekomun yurt dışı çıkışları ile alakalı bir sorun. Ama yüreğine su serpilmesin ne zaman düzeleceğini allah bile bilmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben de habire dc olup duruyorum akfayı yicem ya bi oyun zevki bırakmadı adamlar artık sırf bu yüzden bırakıcam oyunu oynanmıyor zaten böyle 5 dakka da bir dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Şu an yurt dışı çıkışları yok. Bağlanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ben sadece wow a giremiom ama bi sürü yabancı siteye girebiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ben yazdığım yabancı sitelerin yarısına giriyorum, diğer yarısı nafile.Ah şu diğer yarsının için wow-europe olmasaydıda oynayabilseydik oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yok oyuna girilmiyor bu telekom ahhh ahhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Birşey değil guild toplantım var rp serverında...Walla giremezsem yakında Telekom odeyemez hakkımı... Yok bide bi ton azar yicem roguelarımdan...*grins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bu hırtolar çarşamba günü yurt dışı çıkışını tamir ettik demediler mi. rezillik ya, dünyayla bağlantı kuramıoz. kafalar gözler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Aynen ne baglantı war ne bisi TR' ici baglantı dısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yaw saçmalık bu yaaa eu yla ilgi li baglantım yok telekom allah belenı versin ne diyem sinir oldum yaaaaa.....!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 he ya bende giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Geldi beyler ben farma kacar hadi gl :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 uyusanıza beeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hehe samaella zaten hastayım, yata yata bi hal oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 oha latency 196 ms aman nazar degmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Şu an bende de durum çok iyi, ne bir lag ne de spike var. Umarım artık sorun filan olmaz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Su an sorun basladı tekrar ben de ; siz de nedir durum arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Sorun bende de başladı 5dk önce. Ulan 1 saat düzgün tuttular hattı en az 10 gün arıza devam eder şimdi. Üff raide de az kalmıştı :|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yawaş yawaş abi bööl işlio aniden düzelirse nazar deer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar