LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS3005WTXH bu ürün nasıl sizce? genelde autocad tarzı programlar kullanıcam arada sırada da bi kaç mmorpg oynarım. bi 512 daha taktırtıp alırım alırsamda. yorumları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 walla bence fiyatina gore cok iyi ozellikler bakimindan.ama marka konusunda beni dusunduruyo.benim acer konusunda pek bi bilgim yok acikcasi ama ben iyice arastir derim.fan sesi,isinma olayi falan iyice bak.ama fiyat olarak gercekten cok iyimis.ben su an LG kullaniyorum ve cok memnunum.istersen LG de arastir biraz.turkiyede piyasaya cok yeni girdigi için kar oranlarini inanilmaz dusuk tutuyo.neyse kafan karismasin.dedigim gibi iyice arstir o makinayı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o ekran kartıyla cad pek gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o ekran kartı cidden seni götürmez birde dediğin gibi mutlaka 512 ram daha olmalı onun dışında güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar