cemshit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 deru founder dan plate armour kekurikukuri bilmemde den para harpy queen den de fp droplandı son zamanlarda bana. bu normalmi?? size ne çıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yooo ben df kestim cyrstal ring çıktı ama , işin kötü tarafı tıkladım tıkladım alamadım bi kanıtımda yok ilk kend i kestiğim boss 57 rogue ile o anlık heyecanla ss falanda alamadım inanmazsınız yani canı isteyen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yani bende bi yamukluk var ööle mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yok öyle demek istemedim şans işi bunlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHARRDIM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Shauladan Tail of shaula Dragon Tooth dan coin Kekuri bilmem neden coin Hyde dan coin Antares ten coin Çok şanssızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yaklaşık 1 aydır kestiğim bosslardan; 4 x Bach = Coins 2 x Duke = Coins 2 x Lycaon = Coins 3 x Bone Collector = Coins 2 x TK = Coins 1 x Talos = Coins 2 x Samma = Coins 1 x Shaula = Coins 3 x DF = Coins 1 x Dragon Tooth = Raptor :) ve daha aklıma gelmeyen bi sürü boss işte = Coins Boss drobu diye bişey kalmadı artık yada bana özel bişey bu. Isiloon'un drobunu azaltalım derken hepsini azalttılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaw lvl 57 rogue ile df mi kestin sen bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Olympia'da Lobo, Lupus, Lycaon, Shaula Kestim; Sadece Shaula'dan Tail of Shaula, geriye coin çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaklasik 1 aydir oynamıyorum ama en son kestiklerim ve dropları : bach : priest shell pad lobo : staff we pendant lesath : tail of lesath obl : coins bone : coins bakirra(2 adet) : 2 fang of bakirra we 2 adet elixir javana : elixir lupus : pendant bunların hepsini 1 günde kestim ve sanırım drop rate iyi geldi ama premiumlu olmamında faydası war diye düşünüyorum. ha oyundan cıkmadan oncekı butun gun bowl kasmasam şu anda 5 kuruş param we +8 raptorumun acısını hala çekerdim. np is nothing without boss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 obl neydi ya unuttum warioru şifre meselesinde kaybettikten sonra boss felan cıktı hayatımdan en son 2 hafta önce mage ile lobo kestim sadece pendant cıktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 orc bandir leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 orc bandit leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 57 rogue ile kestim tek healer 1500 buff 300 ac 1920 healer itemler çok iiydi rogue un fazla sürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 helal ne diyim :=) mastersız kesebılmen çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 dt = Dragon Tooth Hammer Talos = Belt Of İntellience Troll King = White Earning Shaula=coins Letash = Tail OF Letash Deruvish Founder = Coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Soul Potion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Lycaon= lycaon staff lobo=lobo pendant samma=coins bach=coins duke=coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Uniq coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 iki ay içinde kestiklerim ve çıkanlar Atilla = Giganic exe ( çift el)bol bol coins 5/1 Lesath = chitin bow chitin Shield bol bol coins 5/2 Shaula = sadece coins 2/0 Deruvish Founder = Ruby Ring 1/1 Dragon Tooth Skeleton = sadece coins 3/0 Hyde = coins 2/0 Samma = coins 3/0 21boos dan 4 drop epey zor işimiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 oynadığım zamanlarda, lesathX2:cs,scorpion bow,complate pads,tail of lesath shaula:scorpion bow tail of shaula talosX5:belt of dexterity,galss belt geri kalan 3 ü boş harpy queen X12:rogue earring dual,cleric earring warrior earring snake queenX3:black dargon necklace amuket of goddess özellikle not tuttmuştum kaç ten bostan ne düştü die bide golemden bi saat içinde iki kere iron bow düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 gördüğüm kadarıyla çoğunuzda bi yamukluk yok. bizde sakatlık var ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Hyde Warrior Chtini Shell Helmet Hyde Coins [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:59 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Duke : Boş Bach : Boş Bishop : Chitin shell helmet warrior Samma : Boş Snake Quenn : Boş Deru founder : Plantium ring Shaula : Mirage dagger Lesath : Boş Bakirra : Boş Allah kahretsin diyorum başka bişey demiyorum ben ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 talos:elf belt o_o tk:kesmek daha nasip olmadi samma:15 20 tane kestık belkı sadece 1 shell dustu warrıor pauldron shaula:samma kadar kestik sadece tail of shaula lesath:1 kere kestık onda da bana tail of lesath cıktı bakirra:" " " o da boş cıktı javana:boş df:10 a yakın kesmısızdır hepsi boş hq:only feather of harpy queen sq:5 tanesının bırınde iron x lycaon lupus lobo turevlerinden drop alamadim :( bone collector:skull hammer dustu tıkladim alamadim :( kekurikakara:hiç görmedim daha atilla:boş obl:boş obo:iron x cleaver 3 droptan dt:only coin antares:coin areste drop bulmak cok zor cok saglam boss u keseceksın ki anca bişiler düşürebilesin o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 3 günde kesilen boss lar 2x shaula : complete rob + coins 1x bach : rol 1x duke : coins 1x samma : gigantic axe 1h 2x javana : mirage + coins 1x obl : no drop 1x bsihop : coins 1x lupus : coins 6x obo : 6x coins :) 2x bakirra : fang of bakirra + coins 2x atilla : coins bu kadar bunlar sadece a1 de kesilenlerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar