bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Henüz format attım ve en uyuz olduğum şeylerden biri oldu windows açılınca Cli.exe diye ardından garip garip sayılar olan 2 hata veriyor tamam değince windows tüm hızılıya devam ediyor. Ama windows açılır açılmaz beni kıl ediyor.İnternet cafe bilgisayarları gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 deminde bir hata daha verdi ondada sistem kapatılıyor dedi ve 60sn sonra sistemi kapattı bu arada serial numaralarından kaynaklanıyor olabilirmi ? çünkü bu serialli windowsu arkadaşa kurdum aynı hataları aldım cd bozuk değil daha önce kurduğum windowsu farklı serial ile bu cd den kurdum.O düzgündü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 başka bi serail bul o zmn.yine olursa www.google.com/cle.exe arat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hatasız kul olmayacağı gibi hatasızda windows olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o olay virus gibi bişey. broadbandların çoğunda oluo windowsupdate yaparsan düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 W32.Blaster ve Türevlerinden Kurtulun buda cli.exe ile alakalı bilgi ati driverinde sorun var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar