Masteis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Çoook önceleri 1999-2000 gibiydi sanırım yada dahada eski tam hatırlamıyorumda bu grubun bi şarkısı vardı. şarkı sözleri gelmiyor aklıma fakat klibini çok iyi hatırlıyorum. Grupta ki kadın robot gibiydi işte öptüğü erkeği eritiyor gibiydi klip sonundada patlıyordu. Şarkı ismini hatırlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 garbage pls..ekieki yapmasaydım çatlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yanlış hatırlamıyorsam "The world is not enough" tı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet, the world is not enough sarkinin ismi. James Bond'un da soundtrackidir ayni zamanda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yeni topik açmayım dedim yeni albüm cıkarmış best of tadında absolute garbage diye, yeni bi kaç şarkı var galiba, geçen mtv de gördüm tell me where it hurts isimli parçasını baya beendim tavsiye ediyorum efenim http://www.youtube.com/watch?v=ZnKt8i_ppRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 müslüm bab versiyonu daha güzel :P Shirley ablamın hastasıyımdır iyi olmuş bunu ogrendiğim dinleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar