Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

log examiner

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aşağıdaki linkte sphere log inceleyen Admin ve GM'lerin işini oldukça kolaylaştıracağını umduğum kendi yazdığım bir program yer alıyor.

Umarım işinize yarar.

http://rapidshare.de/files/12936506/Log_Examiner.rar.html
Mesaj tarihi:
Programın orjinali Norrah Staff için yazıldı, sizinle paylaşmayı uygun buldum. Program açıldığında en üstte "Click here to open log file" yazan kısma tıklıyoruz. Sphere log dosyasını bulup açıyoruz. Daha sonra aşağıdaki kategorilerden istediğiniz seçenekleri seçiyoruz. Örneğin "Nick commands '.dupe'" satırlarını bulmak için Commands seçiyoruz ve "Generate Filtered Log" butonuna basıyoruz. Program log dosyasındaki bütün "commands" geçen satırları buluyor ve WordPad'de gösteriyor. Keyword kutusu ise, içerisine yazdığınız kelimeyi yukarıda seçtiğiniz kategoriler içerisinde arayan bir nevi ikinci filtre. Örneğin o kutuya Excessive yazdıysanız ve kategori olarak Commands seçtiyseniz, hem commands geçen satırı, hem de Excessive geçen satırları getiriyor. Yani sadece Excessive kişisinin yazdığı commands'ı bulup getiriyor.

Kolay gelsin.

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 12:07 tarihinde, l0pht tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Orjinal fikir, yorulmayan parmaklar, uykusuz gözler.
Sonuç, başarılı bir iş.

Teşekkürler l0pht ;)

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:30 tarihinde, Faust tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Programi ingilizce sitelere de koyabilmek için bu şekilde hazırladım. İngiltere'nin köpeği değilim yanlış anlaşılmasın :)
Mesaj tarihi:
aynı programa benzer başka log filterlar var piyasada zaten, ben de kullanıyorum bir tane ama ismini hatırlamıyorum şu an.

program güzel olmuş, geliştirilebilir, sadece x accountundan girilmiş komutları göster gibi. benim kullandığımda o da var, sphere aynı formatta logladığı için account komutlarını, filtrelemek kolay oluyor dolayısıyla.
Mesaj tarihi:
İkinci filtreyi (Keyword) bunun için kullanabilirsiniz. Sadece belirli bir account'un kullandığı komutları istiyorsanız account ismini keyword kutusuna yazmanız yetiyor.
  • Yeni Oluştur...