AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İster savaşta ister cz'de olsun (Xigenon serverı için konuşuyorum) ciddi anlamda bir korkaklık söz konusu Orclar'da. Savaşı kazanmış, istilaya gitmişiz. Bizim saldırmamız gerekirken bir bakıyorum 2 tane warior, 20 tane Orc'u önüne katmış kovalıyor. İçlerinden biri çıkıp da atak yapmayı düşünmüyor. Ben genelde gözü kara daşarım mage halimle. Nasıl olsa kalabalığız diyorum, sonra bir bakıyorum benden başka kimse yok. Özellikle Cz'de sinirim bozuldu. Bilenler bilir. Toni adlı sağlam bir Human warior var. Millet onu gördüğü yerde town çekiyor. (Şimdi Allah için Toni de Toni yani. Adam kesileceğini bilse en fazla kaçıyor ama asla town çekmiyor. Kaçarken de kendiyle beraber en az 3-4 kişiyi götürüyor). 8 kişilik partidedyiz. Cz'de Toni tek başına üstümüze geliyor, ben saldırıyorum ve bir bakıyorum ki benden başka kimse yok. Tabi press ok! En sonunda kızdım millete. Gelen yanıtlar; "ya abi o adam yatmaz". Sonrasında hoş bütün gece Toni'yle uğraştık. Adam ısrarla bizim grubu kovaladı (nova town yaptığımız için toplanma yerimizi biliyordu). Peş peşe 6 defa yatırdık. Buna rağmen tek başına üstümüze gelmeyi sürdürdü ve en sonunda kendiyle beraber 2 kişiyi de yatırdı. Benim anlamadığım, bu cesaret ve gözü karalık neden Orclar'da yok? Neden 20 kişilik bir Orc grubu 1 Human warior gördüğünde kaçar? Neden bu kadar korkak benim ırkım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Human işte gücünü elli ediyo hemen (desem)inanırmısınız bu bizim server da tam tersi karşılıklı bowl da kapışıyoruz orc larla bizim humanlar herkes geri geri gidiyo biri önden gitsene bende gitsem die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sen galiba hiç czde ELT Clanını Göremedin adamlar 100 kişinin arasına 8 kişi dalıor we humanlar kaçıor bilip bilmeden yazılar yazmayın 1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Bu arada CeeK nicki Yani ares Deki Charım ztn başka serverdede yok :p herneyse Np kasamama Sebebim ise Bu isterse 10000 tane f9devil gelsin yine dalıyorum hiç bir zaman town çekmem asla ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Number One ELT (xig) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben karusken diesde 1 orc başına en az 5 elmorad düşüo dalıorum araya 1 insan alıp yatıorum fln zevkli oluo.. ama beni zitseler town çekmem hede hödö bırakın bu işleri yeri gelir hiç bişi olmadan çekerim town gider taurusa spike atıp çekerim town yada sırf gaylik gider 123124235234 arasından paper mage alır town çekerim.. ha yeri gelir takarım peşime 324326 insan towna kadar kaçarım oda olur delikanlı adam town çekmez die bişi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Walla Olympiada Böyle bişi söz konusu değil.. İnsnanlar dahaa korkak serverdan servera değişiror.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 In_Sun... Elt clanını iyi biliyorum. Ancak 8-10 kişinin yaptığı şey, diğer oyuncuları kurtarmaya yetmiyor işte. Sürekli gördüğüm olayı anlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar