Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orclar neden bu kadar korkak?!?!


AnuriaAlptekin

Öne çıkan mesajlar

İster savaşta ister cz'de olsun (Xigenon serverı için konuşuyorum) ciddi anlamda bir korkaklık söz konusu Orclar'da. Savaşı kazanmış, istilaya gitmişiz. Bizim saldırmamız gerekirken bir bakıyorum 2 tane warior, 20 tane Orc'u önüne katmış kovalıyor. İçlerinden biri çıkıp da atak yapmayı düşünmüyor. Ben genelde gözü kara daşarım mage halimle. Nasıl olsa kalabalığız diyorum, sonra bir bakıyorum benden başka kimse yok.
Özellikle Cz'de sinirim bozuldu. Bilenler bilir. Toni adlı sağlam bir Human warior var. Millet onu gördüğü yerde town çekiyor. (Şimdi Allah için Toni de Toni yani. Adam kesileceğini bilse en fazla kaçıyor ama asla town çekmiyor. Kaçarken de kendiyle beraber en az 3-4 kişiyi götürüyor). 8 kişilik partidedyiz. Cz'de Toni tek başına üstümüze geliyor, ben saldırıyorum ve bir bakıyorum ki benden başka kimse yok. Tabi press ok! En sonunda kızdım millete. Gelen yanıtlar; "ya abi o adam yatmaz".
Sonrasında hoş bütün gece Toni'yle uğraştık. Adam ısrarla bizim grubu kovaladı (nova town yaptığımız için toplanma yerimizi biliyordu). Peş peşe 6 defa yatırdık. Buna rağmen tek başına üstümüze gelmeyi sürdürdü ve en sonunda kendiyle beraber 2 kişiyi de yatırdı.
Benim anlamadığım, bu cesaret ve gözü karalık neden Orclar'da yok? Neden 20 kişilik bir Orc grubu 1 Human warior gördüğünde kaçar? Neden bu kadar korkak benim ırkım???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben karusken diesde 1 orc başına en az 5 elmorad düşüo dalıorum araya 1 insan alıp yatıorum fln zevkli oluo.. ama beni zitseler town çekmem hede hödö bırakın bu işleri yeri gelir hiç bişi olmadan çekerim town gider taurusa spike atıp çekerim town yada sırf gaylik gider 123124235234 arasından paper mage alır town çekerim.. ha yeri gelir takarım peşime 324326 insan towna kadar kaçarım oda olur delikanlı adam town çekmez die bişi yok..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...