Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astral cıkıs matrix olabilir mi

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

matrix'le alakasi yok. basta matrix'in bi film oldugunu anlamamiz gerekiyo, film gercek olma ihtimalini bi kenara birakin yani.

astral cikis senin de dedigin gibi 3. gozle vucuttan cikmadir. daha cok counter strike'taki olu mod'da etrafta dolasmak gibi dusun. ama duvarlardan falan gecme kismini kes, fiziksel her turlu kanuna yine dahilsin cunku her ne kadar bedenden cikmis olsan da algilama bakimindan yine kurallara tabii kaliyosun. gorme konusuysa isigin retinada sekillenmesinden cok algilama ve orda oldugunu kabul etme. yani gormuyosun isitmiyosun, zaten soylenmis zaten orda.
Sosyal ağlarda paylaş

kojiroh bir shut up. ikincisi astral seyahat sandıgınz gibi dalag gecilebilecke bişey degildir ancak 3. göz gibi bir tanımıda yoktur. daha çok zihinsel bedenin beden dılı deneyimelr yaşaması denilebilri.ç ama bu klonualrda bilgili biri oalrka diyebilirimki astral seyahet ile amtrixin uzaktan yakından alakası yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu bir kere başardığını düşünen biri olarak söylüyorum ki; tamamen beynin bir aldatmacası.

Evet kendini görüyorsun etrafında uçuyorsun, dışarı çıkıp geliyorsun.. Ama bi kontrolü yitirdin mi rüyalar alemine dalıyorsun.
Bütün astral kaynaklar buna çok derin anlamlar yüklüyor. Hatta eskiden rahipler bu yolla uzaylılarla bile iletişime geçebileceğini söylüyor..

Ben inanmıyorum ama var gerçekten ve cidden süper bir deneyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

astral seyahat zihinsel bir olaydır. gayet de güzel bir olay olmakla birlikte beraberinde dönüşü olmayan sorunlar getirebilir. herkes mutlaka yaşamıştır bunu, ama genellikle kimse farkında olmaz. matrixle de herhangi bir alakası yok bana kalırsa, yine de bu konu hakkında konuştuğum bazı insanlar 'matrixteki şu şu sahnede şöleydi işte astral seyahat bu filmde bu yerde geçior' diye konuşmuşlardı, bilemiyorum ben. zihninizi eğitebilirseniz gerçekten eğlenceli bir deneyim oluyor sizin için. yine de tehlikeli bir olay.
p.s: bu konuda engin bilgim yok. sadece yaşadığım deneyimler sonucu biraz araştırdım o kadar .nedir, ne değildir,vs.. araştırılmasını tavsiye ederim, çok enteresan bir konu bu.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak niye Matrix filmini bi kenara bırakıyosunuz onu anlamış diilim . Bence bu konuyla ilgili olabilecek en güzel örnek o film . Hayalgücümüzü kullanalım . Tamam kulağa saçma gibi geliyo ama hangimiz %100 eminiz matrixteki gibi sanal bi hayat yaşamadığımıza ? .

Nasılki neo uyandırılıp gerçek dünyaya getiriliyosa biz bu dünyada ömrümüzü tamamladıktan sonra
ruh olarak sonsuz yaşama geçecez . bütün din kaynaklarıda bunu böyle söyler .

İnsanlar inanmak istedikleri şeylere inanırlar . bende buna inanıyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

beni rüya olayı şaşırtıyor çünkü bilinen bir olay insan uykuya daldığı zaman yarı ölüm olarak söylenir,ruhun bedenden ayrılıp gezinmesi olarak söylenmiştir hatta bazı söylemler ki buna inanıyorum ruhun gittiği yeri beğenmesi ve ordan hoşnut kalması durumunda uykuda olan bedene geri dönmeyip insanın ölümüyle son bulabiliyor.

[ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 15:47 tarihinde, ForgottenRealms tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sizde biliyorsunuz ki insan beyninin sadece 1/8 ini kullanabiliyor ve sınırlı bir şekilde... astral seyahat hakkında çok şey okumuştum çok inanmıştım ve başaracaktım bu işi yaptığını söyleyen bi arkadaş edindim internette.. ve konuştuk konuştuk belirli bir yontem öğretti.. herşey çok güzel gidiyordu. bir gün geçti uyandım herşeyin çok saçma olduğunu farkettim.. bir anda olan bir şey.. çok saçma görünüyor.. ama bu yıllar önce olan bir şeydi.. bunun üzerinden bir sürü yaşanmışlar geçti işten güçten zaman bulabilirsem 0 'dan denemeye başlayacaım çünkü yaşım ilerledikçe metafiziğe daha fazla inanıyorum ve insan beyninin çok daha fazla şeyi başarabileceğini biliyorum.. en azından azimle sıçan misali....
Sosyal ağlarda paylaş

son yapılan bilimsel araştırmalar,sanılanın aksine beynimizin %10 unu falan degıl her kısmını kullandıgımızı gosterıyor.yaptıgımız,düşündügümüz şeye göre beynimizin farklı yerlerı çalışıyor.
fakat aynı anda beynimizdeki nöronların sadece yüzde 10 unu tetikleyebiliyoruz yani başka bir deyişle kullanabiliyoruz.zaten aynı anda yüzde 10 undan fazlasını kullansaymışız delirirmişiz.

dahi insanların deli olmalarının sebebide herhalde normal insanların aksina nöronlarının yüzde 10 undan fazlasını kullandıklarından dolayı sanırım :) [tamamen benım tezımdır yanlış anlamayın :) ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...