Creus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Arkadaşlar...... şuan kısa sürekli bi şok yaşadım nedende bilmiyorum belki bu aralar ki ruh halime dayalıdır ama neyse konuya girmek istiyorum.. İnanılmaz bi grupp inanılmaz bi şarkı.. televizyonda rastladım az önce.. gözlerim şiş şuan.. dinlemiş olan yada duyan bilen varmı.. albümü elinde olan var mı? bi şekilde bana ulaştırabilirlermi.. ne biliyim şuan şu saniye ben bunları nasıl dinlerim saatlerdir nette arıyorum mp3lerini bulamadım sinirlerim alt üst.. dinleyemessem uyuyamıyacağım biliyorum.. çok cidddiyim yardımı dokunabilicek biri varsa..lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben beyenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Muhah...hassas bir yaklaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yardımlarınız için teşekkür ederim ama buldum sonunda.. www.klip24.com burdan izliyip izliyip duruyorum..saolun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hayallerini kırmak duygularını incitmek istemem fakat bu kadar coldplay kopyası bir grup daha olamaz sanırım.. sen bunların orjinalini dinle bence :) kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 iğrenç bir grup yaw hiç sevmedim coldplayın bi tek speed of sound şarkısı güzeldi diğerlerinde baya bi yumuşadı bu coldplayın yanına bile yaklaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar