LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ahh bide türkçe konuşsan bizde anlasak ne demeye çalıştığını :D :D:D:D::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yaw Atıllada Bısı yok da 62 Charla Zor Bıraz O Zombılerın Bosuda Ilk Defa Duydum Bakkkk Yada Unutmusum Neyse Server Acılsada Bende Warıor Acacam Zaten :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yaw ensağlam server hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bana dedıysen haklısn bende zor anladım ne dedıgımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 leox atilla yı keseceksen itemlerin saglamsa zorlanmassin fakat! hizli pot cekemiosan deneme seri vuruyor bi kere altında kaldimda malezya da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Cypher xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Beyler ayrıca aman dikkat yeni bi hack çıkmış=30 saniye trade sayfasında kalırsan hack yiyomuşsun sanırım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sımdı baska konuya atladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sux O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 server lar yok canım sıkıldı nabıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 nasıl 30 sn _? kalırsan hack yiyosun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 30 sanıye tradde kalıp napcankı muhabbetmı etcen adamla kızmı verıoz olm 30 sanıye cok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya adam atar trade i sende koyucakta alıcam diye beklersen böyle bişeyler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya sen tıklarsın ok adam tıklamaz beklersin bide tıklaın die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya Hacklesınle Nolcek daha char bıle acmadım :) BU Ko dan cok para kırmıstım zamanında bırzda onun ıcın kascam zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben onlara dıkkat edıyom zaten trade yaparken. baktm adam beklıyor hemen bozuym trade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 valla çok fikkat etmek lazım bu trade konusuna trade ile alışveriş yapmaya korkuyo artık millet bu yüzden satış yapamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ahuzhauha trade hack yalan inanmiom ona ben cok sacma bisi adamin biride pm den hacklencem diye korkuodu aresdeki karus rital xD kopuodum her gordugumde pm atiodum kapatmam lasim hacklenmekj istemiom diyip kaciodu zuhagu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bide swit le kasayı boşaltma olayının aslı varmı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ehueuhuheueuuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya Bırde Adam gıbı adamla Alısverıs yapcaksın Herkezle Olmaz Zaten Ben Dıezde Adama +8 Dual Shardı 1gp den tanesını merchant actım aldı adam sonra o gb ları 1 gp den koydu ben aldım bu dedıgım gercı 6 7 ay oldu oyunu bırakmadan once artık kaldımı ole adam bılmıom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya şimdi hepimiz inanmak istemiyoz bu trade muhabbatine ama kim le alışveriş yapsam trade olmaz bi kez soyuldum diyo buna ne dicen peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o hack yemıstır tmm ama tradeden yememıstır o ole sanıyordur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 forumtr efsaneleri bunlar korkmayın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar