Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Wow Oynuorum Cok Mutluyum Koyu Bıraktım Uzun Zaman Once Ancak Arada Bır Gırıp Actıon Yapmak Icın Cz de 1.2 saat Dolanmak Icın Bı Char Kasmaya Karar Verdım Sızce Hangı Serverda Baslamalıyım Hepsı Aynımı Yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kardes Ares De Ilk Server Cok Eskı Ama Yenı Serverlarda da Adamların 46968468 senede yapamayacagı ıtemlar var +3 roller fln var adamlarda napcamı samsırdım :O aresde dupe yokmu fazla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ares en temizi orc olursun her yer human mage dolu itemsiz kesersin onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Saolasın Yaw Orc Acam O zaman Yawas Yaws Kasarım Haftada 1 Gun Wow Yok Serverı Bakıma Neyım Alıolar Gece 12den gunduz 12 ye kadar canım sıkılıor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 CamthalionTasardur & WarriorDaMadafaker a pm at girdiginde isim olmassa yardim etmeye calisirim Lvl konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hehe Logın Server Faıled Dıor :=) Gıremıcem Heralde Bugun Zaten 5 Saattır Oyunu Indırıordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 server yalan oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben Baslıcam ya Ondan Garantı :) Ulan Neye Elımı Atsam Kuruyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yok bu saatlerde genelde serverlar a restart atilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tam dupe zamanıymıs o zaman :D kacırdık goruonmu.. ne acıyım bu arada kardes warıor assasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 onu bilemicem kafana gore ac bisey sonra iyi bi Lvl a geldimi bu mal bana bu chari actirdi poh gibiymis olmasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hehe Ok Zaten Bısı Acamıoz kı serverlar yalan oldu dıdıgın gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 falla acilsa bende girip key questini yapcam keyler server restartingdan sonra cikiomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 temiz server olarak aresi görmek mi? yani 5 aylık emeğimin karşılığı olan ki hiç lvl kasmadan ticaret yapmak suretiyle aldığım , ki 3 gün önce , shell set +7 ve shard +8 gitmiş olup biraz kafam atmış durumdayım.Zaten gm hiç ilgilenmez kafaya takmamak lazım diyorum bazen ama bazen de deliriyorum.E be adam dupe yapıyorsun başkasının emeğini niye çalıyorsun? ne halin varsa kendin gör.bir de adam böyle yeminler falan ediyor ya 95 tane dupe-wipe gördü diye......neyse artık en fazla olsa bırakırım oyunu.zaten okul bitmek üzere iş hayatı ellerden öper bu iş de bırakmak için sebep olur.Allah ' ın lütfu bu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya ben cypher dada oynadim ilk dupe wipe da ciplak kaldim ama ares de hic ticaret yapmadim genelde drop itemlari kullandigim icin sorun yasamadim bence en temiz server ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 insan upgrade özürlüsü olunca işte gidip pazardan alıyor...upgrade işini bilen adam da olmayınca çevremde başka çare kalmıyor.Yeni bir klana girdim bakalım eğer oradan upgrade işini bilen varsa yaptırmaya çalışırım ama olmazsa da olmaz artık napalım.gb alıp item alsam die düşünsm ona da güvenemiyorum çünkü bir kere silindi artık.para verip de alırsam itemi ve gene giderse herhalde iş bir vizeyle abd biletine bakar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 silah yaparsan armor gereksiz ha crimson giymissin ha complete pek bisey farketmio unique taki onemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yaw o dupe wıpe hıkaye ben de eskıden oynerken dupe yapıordum dıezdeydım o zmanlar dupe wıpe gelıordu dupe olmayan ıtemlar sılınıor dupeler sılınmıor ole abuk subuk kac kere olay geldı basıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 xigenonda oynamama rağmen bütün serverlar arasında en iyisi Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 o olayi duzelttiler artik dupeleri siliolar bi dupe wipe geldi ciddi ciddi butun dupeleri sildiler benim dupe oldugunu bildigim 2 parca dupe compelte i bile 5 ~ 6 ay dan sonra sildiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Way be artık yalandan temızlık yapmıolar demkkı :) ama bu server gelmıcek heralde saat 1 de arkla buluscam geceden berı urasıom 5 dakka oynayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 falla benimde ssinavim var butun gece oturdum bakalim nolcak isalla uyuya kalmam sinavin ortasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Hehe Bısı Olmaz Ben 18 Yasındayım Hala Lıse1 deyım :)) MMORG Saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hade be o_0 uhh iyiymis >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar