GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Türkiyenin Hatlarının Bir Gün İyi Oldugunu Görmeyen Türk Halkı Hala Telekomun dikkatini çekebilmiş değiliz bu konuda neler yapabiliriz sizce? isyan mı çıkartmammız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 page atmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 biliyorum parayla gönderildiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kız olsaydım popoma 100mbit 80$ yazıp cumhuriyet meydanına fırlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 haha bunun için kız olman gerekmez, farkli muamele gorursun ama dikkat cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Euhueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Telekoma kafayı soka soka aşınma yaptı artık. Başka taktik benimsemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İnternet kullanmayalım faturaları ödemeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ya hiç internet olmasaydı? Bunada şükür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 YA hiç elektrik olmasaydı ? ya hiç su olmasaydı bak ölmezmiydik ? bunada şükür şunada şükür , hep yarabbi şükür , olduğum yerde bir kii üç dört marş marş bir kii üç dört ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 belki bir gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 anliyamıyurom veya bunada şukröet tikice dilindeki lafları andırıyo hiç sevmiyorum lütfen yerinde saymanın faydalarını anlatmak yerine ilerlemek ve kara geçmek isteyen gerizekalı insanların sömürüsünü nasıl yok ederiz alternatiflerini sayın, eğer biliyosanız. He bilmiyomusunuz, zorla cevap yazdıran yok size.Gerçekten de arkadaşın dediği gibi para mı verdiler meydanda başka bişey mi verdiler anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 devrim yapalım! devrim kanla sulanır! löylöylöylöy... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bedava yaşıyoruz, bedava; hava bedava, bulut bedava; dere tepe bedava; yağmur çamur bedava; otomobillerin dışı, sinemaların kapısı, camekanlar bedava; peynir ekmek değil ama acı su bedava; kelle fiyatına hürriyet, esirlik bedava; bedava yaşıyoruz, bedava -------------- o değil de ucuzlatsınlar ya şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 türk telekomu biz satınalacaktık tüm adsl kullanıcıları ortak olup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Senelere dial up çektim. Memnunum bende. 200m tel faturası ödemekten iyidir. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 15:39 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar